WWE Starrcade 2017. – Összefoglaló

Még szeptemberben írtunk arról, hogy visszatér ismét egy régi PPV ami a Starrcade névre hallgat. Tegnap éjjel ez került megrendezésre live eventként melyet természetesen a TV nem közvetített.

A gála lezajlott, mi pedig elhoztuk az eredményeket illetve néhány videót, fotót!


Bobby Roode vs. Dolph Ziggler

A mérkőzés egy vendéget is kapott, még hozzá a WWE Hall of Famer Arn Andersont aki lecsapott Zigglerre, ezt követően pedig Roode-tól érkezett a Glorious DDT amivel megnyerte a küzdelmet.


The Bludgeon Brothers, Mike Kanellis, The Colons és Rusev vs. Breezango, Sin Cara, The Ascension és Tye Dillinger

A meccs főszereplői Harper és Rowan volt, avagy a Bludgeon Brothers. Dominálták a mérkőzést és csapatuk számára meg is nyerték azt.


Naomi vs. Tamina

A kétszeres SmackDown Női bajnok sima győzelmet könyvelhet el magának.


Dustin Rhodes vs. Dash Wilder

Érdekes módon Dustin a Goldust karakter nélkül érkezett és szerzett győzelmet a Revival tagja felett. A mérkőzésük elég sok popot kapott, a győzelmet követően Dustin megköszönte a rajongóknak a támogatást illetve a szeretetet amit kapott tőlük.


Megérkeztek a Hardy fivérek akik együtt ünnepeltek a Hall of Famer, Rock N’ Roll Express-szel. Ennek következtében a New Day is megérkezett.


Baron Corbin (c) vs. Shinsuke Nakamura – United States Championship Match

Győztes nem született hisz Corbin egy széket vetett be meccs közben. Diszkvalifikáció lett a vége, de Nakamura a meccs után meglepte a bajnokot egy Kinshasaval.


The Usos (c) vs. The New Day vs. Chad Gable és Shelton Benjamin vs. Kevin Owens és Sami Zayn ( Fatal 4-Way Smackdown Tag Team Championship Match)

Owens és Sami szövetsége nem volt elég ahhoz, hogy győzelmet szerezzenek a srácok felett és ennek köszönhetően az Uso ikrek simán védték meg bajnoki címeiket.


Charlotte Flair (c) vs. Natalya (Smackdown Women’s Championship Steel Cage Match)

Először Ric Flair érkezett, aztán pedig a lánya. Egy jó mérkőzésben címet védett Charlotte, Natalyanak esélye nem volt.


AJ Styles (c) vs. Jinder Mahal (WWE Championship Steel Cage Match)

Ahogyan arra előzetesen számítottunk, Mahal emberei megpróbáltak beavatkozni a mérkőzésbe de nem jártak sikerrel. Styles elintézte őket is, aztán pedig kimászott a ketrecből és sikeresen megvédte a WWE legfontosabb aranyát!


(Sportskeeda.com)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.