5 dolog amit nem tudtál Carmella-ról

Négy nappal ezelőtt még csak egy szimpla név volt a Carmella, azonban múlt hét vasárnap ez a hölgy nyerte meg a történelem első női létrás meccsét, egyben az első táskát. Az elmúlt napokban rendkívül megindult a népszerűsége és úgy tűnik ez egyre csak nő.

Mostani cikkünkben 5 olyan dolgot mutatunk be Carmella-ról amit valószínűleg nem tudtál, tarts velünk!

#5. Byron Saxton segített Carmella karakterében

3 évvel ezelőtt amikor Carmella debütált az NXT-ben és amikor megkapta a “Carmella” nevet állítólag egy olasz “csőcselék” feleségre gondolt, de Byron Saxton segített kidolgozni a karaktert. Saxton azt javasolta, hogy Carmella meséljen és adja elő, hogy ő Staten Island “királynője”, mivel Sasha Banks már ugyanezt tette Bostonnal. A körmei is közrejátszottak, javaslata az is volt, hogy folyton nézegesse a körmeit. Így született meg tehát Carmella karaktere a jelenlegi SmackDown kommentátor segítségével.

#4. Carmella édesapja egykori pankrátor volt

Paul Van Dale, Carmella édesapja profi pankrátor volt aki a 80-as évek végén és a 90-es évek elején a WWE-nél dolgozott. Olyan emberekkel lépett ringbe, mint Razor Ramon, Papa Shango, Shawn Michaels, Diesel, és The Big Boss Man. A hírek szerint édesapja most ingatlanügynökként dolgozik, valamint sokat segített Carmella-nak a pankrációs karrierjében.

#3. Carmella marketing tudással rendelkezik

Míg Staten Island királynője keménynek tűnik a ringben, valóban egy félénk és intelligens lány. A szülei arra ösztönözték őt, hogy kövesse álmait de szerezzen egy egyéni diplomát. Carmella elvileg gyűlölte, hogy főiskolára jár, de ennek ellenére megszerezte a diplomáját, mostanra pedig profi pankrátor lett.

#2. Carmella korábban táncos és pompom lány volt

Carmella rajongói tudják, hogy ő korábban hivatásos táncos volt. Pompom lányként dolgozott a New England Patriots-nál (három szezonig) valamint az LA Lakers-nél volt 2010 és 2011 között. Figyelembe véve, hogy Carmella egy szegény családból származik és most hová jutott, tiszteletre méltó. Korábban sepregetett és WC-ket takarított, hogy fizetni tudja óráit. (ahogyan Ő is elmondta a Lilian Garcia podcast-ben)

#1. Triple H egyéni karriert szeretett volna Carmella-nak

Az NXT rajongói tudják, hogy Big Cass, Enzo Amore és Carmella egy párosként volt jelen az NXT-ben és a WWE továbbra is ezt szerette volna a fő rosteren velük csinálni, azonban Triple H egyéni karriert szeretett volna építeni a hölgynek, ami nagyon úgy látszik beérni kezd.

Ennyit akkor a történelem első Női Money in the Bank győzteséről, Carmella-nak egyébként kedden kell ismét bizonyítania hisz megrendezésre kerül újra a női létrás meccs a táskáért, amiért James Ellsworth vasárnap beleszólt a küzdelembe.

(SK, Wrestlingdata, Wikipedia, WWE.com)

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.