5 indok amiért AJ Styles tökéletes United States Bajnok

Live Event. AJ Styles. Kevin Owens. WWE Országos Bajnoki Cím. Új Bajnok.

Tegnap éjszaka ledöbbent mindenki amikor AJ Styles legyőzte Kevin Owens-t egy Live Eventen és elhódította a WWE Országos Bajnoki Címet. Íme 5 indok amiért AJ Styles tökéletes United States Bajnok!

#5. Visszatérhet az US Open Challenge

Emlékezzünk arra amikor John Cena volt a bajnok és minden héten kiállt a ringbe, majd szupersztárok érkeztek az öltözőből akik megküzdhettek a címért. Így lehet ez most is, csak több potenciával AJ Styles-nál. Több idő jut a többi szupersztárokra, mint például Tye Dillinger, Luke Harper, Sami Zayn vagy épp az American Alpha tagok.


#4. Figyelmen kívül hagyják a NJPW-t és Kenny Omega-t

A NJPW szervezet terjeszkedik és egy hete új bajnokot avattak a világ egyik legjobbjával, Kenny Omega személyében. Ekkor mindenki erről beszélt, teljesen ezzel lettek tele a hírlapok. A WWE részéről rendkívül jó válasz volt ez.


#3. Távol marad a WWE Bajnoki övtől

A Világbajnoki cím körül most teljes felfordulás van, AJ Styles az egyik legnagyobb szupersztár a WWE-ben, azonban a WWE bajnoki cím közelébe még nem lenne kifizetődő engedni. Egy United States bajnoki futás tökéletesen jól jön neki most a Világbajnoki cím előtt.


#2. Tökéletes babyface, kell is egy babyface bajnok

Ha körbenézünk a WWE jelenlegi bajnokain az összes heel (gonosz). Ott van Lesnar, Jinder Mahal, Asuka, Naomi, Booby Roode, Miz, Uso ikrek, Neville, Alexa Bliss, Pete Dunne.. Mindegyik gonoszt alakít. AJ tökéletes babyface (hőst/face-t alakító szupersztár), kell is!


#1. Növelhetik a live event jegyi eladásokat

Hetekkel ezelőtt jelent meg számtalan hír arról, hogy alig látogatják a WWE élő eseményeit. Most, hogy Styles személyében új bajnokot avattunk talán felkelti a figyelmet a rajongók körében, hogy elmenjenek megnézni az élő eseményt, ha ilyen jó élményben lehet részük.


Ennyi lenne az 5 indok, hogy miért is tökéletes AJ Styles WWE Országos Bajnokként!

(SK)

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.