5 szupersztár aki legyőzte Brock Lesnar-t tisztán

Bizony. Voltak alkalmak amikor Brock Lesnar nem ezt a fajta karaktert használta és normálisan birkózott, mint a többi WWE Szupersztár. A WWE elhagyása után az UFC-be távozott, majd Vince McMahon szerette volna visszahozni a céghez és sikerült is – így maradt rajta az UFC stílusú meccsek összehozása, avagy Brock Lesnar a legyőzhetetlen.

Cikkünkben bemutatunk 5 WWE Szupersztárt akik képesek voltak legyőzni Brock Lesnar-t tisztá, tartsatok velünk!

#1. Kurt Angle – Summerslam 2003

Kurt Angle a 2003-as SummerSlam-en megvédte WWE Bajnoki címét a Fenevad ellen egy igen jó küzdelemben. Érdekes azt látni, hogy Brock 2017-ben nem birkózik tisztán, hanem ezt az “UFC stílust” képviseli. Érdekes látni, hogy Brock Lesnar-t valaha is legyőzték, igaz? Ha valaki aki ért hozzá, a jelenlegi RAW GM – Kurt Angle.

#2. John Cena – Extreme Rules 2012

Talán sokaknak a legbosszantóbb küzdelem ez. Brock Lesnar 10 év kihagyást követően vereséget szenvedett visszatérésekor John Cena ellen, pedig semmi oka nem volt rá. Úgy tűnt, hogy Vince McMahon nem tudja elviselni, hogy John Cena két meccset is elveszít – mert ugye ebben az évben veszített a WrestleMania 28-on The Rock ellen.

#3. Triple H – Wrestlemania 29

Emlékezünk rá, ugye? Persze. Triple H és Brock Lesnar három PPV-n át tartó viszályt tudhat maga mögött 2012 és 2013-ban. Ebből 1-et sikerült megnyernie Lesnar-nak, kettőt pedig Triple H-nek.

#4. Eddie Guerrero – No Way Out 2004

Talán sokatok nem látta még ezt a küzdelmet, de javasolt megnézni. Eddie Guerrero legyőzte Brock Lesnar-t a 2004-es No Way Out-on és megszerezte a WWE Bajnoki Címet. Később sokan nem ismerték el Eddie győzelmét, mivel Goldberg beavatkozott a küzdelembe. A mérkőzést ide kattintva tudjátok megnézni!

#5. Goldberg – Survivor Series 2016

Szerintünk látta mindenki Goldberg elsöprő győzelmét a Fenevad felett. 12 év után Goldberg visszatért a WWE-be és legyőzte Brock Lesnar-t mindössze 1 perc 26 másodperc alatt. A küzdelemnek rendkívül nagy utóhangja volt akkoriban, de tudtuk a valódi okát annak is. Később, a WrestleMania 33-on – áprilisban – Lesnar aratott elég “laza” győzelmet Goldberg felett és megnyerte a WWE Universal Bajnoki címet, amit azóta is magánál tart.

Brock Lesnar legközelebb a SummerSlam PPV-n kényszerül megvédeni bajnoki címét, az viszont még titok, hogy ki(k) ellen. Egyes pletykák már vannak, hogy egy 4 fős küzdelmet látunk majd!

Köszönjük, hogy velünk tartottál!

(SK)

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.