A kisember története; avagy Night of Champions 2013

Jelenlegi cikkünkben egy kereken 4 évvel ezelőtti sztorit elevenítünk fel, mégpedig a 2013-as Night of Champions-on vagyunk ahol Daniel Bryan győzelmet aratott Randy Orton ellen és megnyerte a WWE Bajnoki övet. Itt nem lett vége a sztorinak, hisz egy éves viszály vette kezdetét a Vezetőséggel szemben.

Kíváncsi vagy a kisember történetére? Tarts velünk!


2013 nyaránál kezdünk amikor John Cena ellenfelet választott magának a SummerSlam-en és ez pedig Daniel Bryan lett. Daniel ekkor már rendkívül hírnevet tudhatott magáénak hisz nemrég váltak el útjai Kane-nel akivel a ugye a Team Hell No csapatát alakították.

Daniel képes volt győzelmet szerezni John Cena felett a SummerSlam-en és megnyerte a WWE Bajnoki címet. Ünneplésre nem volt sok idő, hisz a vendégbíró – Triple H – megtámadta a kisembert és megérkezett Randy Orton aki beváltotta a Money In The Bank táskáját, ezzel pedig elvéve Bryan-től frissen nyert kincsét.

A SummerSlam után Bryan viszályba keveredett a vezetőséggel, a vezetőség szerint Bryan nem felel arra, hogy a WWE arca legyen. Szeptemberben, a 2013-as Night of Champions-on összecsap Randy Ortonnal és sikerül visszanyernie a bajnoki címet. Itt sem volt sok idő az ünneplésre, hisz a következő RAW-on Triple H elvette tőle az övet – mondván, hogy az akkori bíró gyorsan számolt. Ezt követően a 2013-as Battleground-on összecsaptak, de nem született győztes mivel Big Show beavatkozott a meccsbe és kiütötte Ortont, Bryant és a bírót is.

Ezután még egyszer volt Orton ellenfele, de nem sikerült győznie a Hell In A Cell-en sem HBK és Triple H beavatkozása végett. Véget ért a harca, ezután számtalan feudban részt vett és a Wyatt Családhoz is csatlakozott. Később kihívta Triple H-t a WrestleMania 30-ra, de azt ő nem fogadta el. Egy márciusi RAW adáson Daniel Bryan és az “Igen” rajongók sztrájkba kezdtek, így kénytelen volt elfogadni a kihívást The Game.

A meccs azzal a kikötéssel történt meg, hogy a győztes szerepet kaphatott az este főmérkőzésében ami a WWE Bajnoki címért zajlott. Bryan legyőzte Triple H-t és így megküzdött Randy Orton és Batista ellen egy Triple Threat meccsben amit meg is nyert, a többi már történelem!

Randy Orton (c) vs. Daniel Bryan – WWE Nehézsúlyú Világbajnoki címmérkőzés – Night of Champions 2013

11:30-tól látható az ő összecsapásuk:

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.