5 WWE Szupersztár akik majdnem meghaltak a ringben

Mai napig látjuk azokat a mondókákat, hogy a pankráció kamu. Előre megvan írva és még sorolhatnánk. De ezek az emberek nem értik és soha nem is fogják megérteni a pankráció lényegét. Ennyi erővel filmet sem lehetne nézni, mivel forgatókönyv alapján készül az is.

A pankráció egy művészet. Sportszórakoztatás. Napról-napra a világ minden táján több ezer birkózó teszi kockára az életét azért, hogy mi pankráció rajongók kiválóan szórakozzunk.

Összegyűjtöttünk 5 olyan WWE Szupersztárt akik majdnem meghaltak a ringben, de szerencsés módon sikerült túlélniük az eseteket.


#5. Big Show

A világ legnagyobb sportolójáról beszélünk. Show azon pankrátorok közé tartozik akiket igen nehezen lehet a földtől bármilyen magasra is emelni, de Kevin Nash-nek sikerült még 1998-ban a WCW-ban.

A kettejük összecsapásán Kevin Nash egy Powerbomb-ot adott Big Show-nak aki a fejére érkezett és majdnem eltörte a nyakát. Belesem merünk gondolni, hogy mi történt volna, de szerencsére túlélte az Óriás!


#4. Brock Lesnar

Sokatok talán nem is látta régebben Brock Lesnar-t a ringben, de rendkívül durva mozdulatokat csinált ő is. Olyan meccseket tolt, mint ma bármelyik szupersztár, nem szimplán a Suplex-ek és az F5.

Brock Lesnar Kurt Angle ellen lépett ringbe a WrestleMania 19-en és egy elvétett mozdulat miatt Brock szintén majdnem kitörte a nyakát. Ez a mozdulat volt a Shooting Star Press.


#3. Mick Foley

Ismét egy olyan összecsapáshoz érkeztünk amit talán sokatok nem látott. Ez volt a Mick Foley kontra Undertaker – Hell In A Cell mérkőzés 1998-ban ahol Foley egy Chokeslam-et kapott Taker-től a cella tetejéről, azonban az nem volt tervben, hogy beszakadjon.

A cella beszakadt és Foley akkora zuhanást szenvedett el, hogy a ring is beszakadt de szerencsére az orvosok hamar érkeztek és közbeléptek.


#2. Jerry “The King” Lawler

Ez a baleset egy kicsit csalós, hisz a ringen kívül történt. A WWE oszlopos kommentátor tagja, Jerry Lawler kapott súlyos szívrohamot egy 2012-es RAW adáson.

Lawler élete Michael Cole-nak köszönhető, mivel gyorsan akcióba lépett és megmentette társa életét. Akkor Cole-t nagyon megkedvelték a rajongók, néhány hónapig.


#1. Stone Cold Steve Austin

Ismét egy olyan balesetről van szó ami régen történt. Stone Cold éppen Owen Hart ellen lépett ringbe aki egy rosszul beadott mozdulat miatt eltörte Cold nyakát.

A hihetetlen dolog ebben, hogy Austin a saját lábán hagyta el a ringet a küzdelem után és túlélte a rendkívüli balesetet.


A cikknek ezennel vége, reméljük tetszett! Ezért is hangsúlyozza a WWE és mi is, hogy ne próbáld ki otthon, se suliban, se máshol! 🙂

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.