5 dolog CM Punkról amit más szupersztárok meséltek el róla!

Közeleg a négy éves évforduló, de sokaknak ez nem boldogságot jelenti. 2018-at írunk – avagy négy éve, a 2014-es Royal Rumble után hagyta itt örökre a WWE köteleit “A Világ Legjobbja”, CM Punk.

Természetesen hiába vonult vissza és választotta az UFC-t, a neve örökké megmarad és napról-napra, hétről-hétre, hónapról-hónapra, évről-évre minden egyes adáson skandálják.

Nézzünk meg együtt 5 dolgot CM Punkról amit más szupersztárok meséltek el róla, tarts velünk!


#5. Punk kezdőnek nevezte Chris Jericho-t

Kép: The Wrestling Blog

2010-ben vagyunk amikor az Amerikaik Kanadával csaptak össze egy hokimérkőzésen. Ezzel egy időben Punk és Jericho John Morrison és Edge ellen léptek ringbe. Punk úgy gondolta, hogy Jericho rendkívül elvan foglalva a hokimeccsel és ezért nem foglalkozott az ő meccsükkel.. Ezért nem is pacsizta be őt, megoldotta egyedül a feladatot.

Ezt követően persze a színfalak mögött óriása vita lett, hisz Jericho szerint voltak emberek akik azért fizettek, hogy őt láthassák de ezt Punk elvette tőlük.


#4. Kevin Owens és Punk balhéztak egy póló miatt

Kép: YouTube [https://youtu.be/P0kgkFQzTc4]

Owens jelenleg az egyik legkedveltebb szupersztár a WWE-ből. Érdekesség, hogy Owens mindig is pólóban birkózott – még évekkel ezelőtt a Ring of Honornál, CM Punk mellett is. Owens-t arra kérték a ROH-nél mielőtt ringbe lépett volna, hogy csak atlétában birkózhat. Ezt természetesen ő elfogadta annak ellenére, hogy kényelmetlen volt számára. Sokkal jobban érzi magát pólóban.

Owens végül azzal a kéréssel fordult a vezetőséghez, hogy nem-e birkózhatna még is pólóban? Engedélyezték neki, de Punk ezt megtudta. Ezen ő jót viccelődött egy meccse után és a színfalak mögött kialakult egy kis vita közöttük ami a jelentés szerint nem fajult tettlegessé.


#3. A valódi ok amiért szeretik a nők Punk-ot

Kép: Sportskeeda

Senki nem tudta és tudja, hogy mit is jelent valójában CM Punk nevében a “CM” kifejezés. Néhányan úgy vélik, hogy “Chicago Made” – mások szerint “Cookie Monster”.. A legnépszerűbb és elvileg a helyes megfejtés a “Chick Magnet”.

Punk számos női szupersztárral volt együtt WWE-s karrierje idején, ezek közül néhány: Beth Phoenix, Lita és persze jelenlegi felesége is, AJ Lee. Ezen kívül még kapcsolatban volt Maria Kanellis-el is. Egy interjúban Maria elárulta annak okát, hogy miért is szeretek a nők Punk-ot: véleménye szerint Punk valódi, őszinte és nem erőszakos a nőkkel szemben.

Annak ellenére, hogy ő Straight Edge szupersztár (tehát nem tesz semmi károsát magára nézve) – ezt a barátnőinél elnézte, magyarul elfogadta őket legyenek bármilyenek.


#2. Punk fogyasztott alkoholt, de csak egyszer

Mint fent írtuk, Punk Straight Edge – tehát semmi károsát nem tesz, nem iszik és nem drogozik. Egyszer ezt megszegte és erről a WrestlingINC számolt be korábban. Bruce Prichard elmesélte, hogy Punk sosem ivott és drogozott de egyszer ivott Harley Race tiszteletére.

Tudod, Harley megkért, hogy csináljam, egytől nem fogok meghalni.. A Harley iránti tiszteletből tettem. És tök mindegy milyen okból, azt hiszem ez akkor jó volt és kimutattam a tiszteletem Harley felé. – CM Punk


#1. Megdöbbentő ok amiért Punk nem beszél Hornswoggle-el

Kép: Ringside News

És most itt van a legbizarrabb történet! Ezt maga Hornswoggle árulta el. Egyszer legjobb barátok voltak, aztán Punk teljesen megszakította vele a kapcsolatot.

Miért? Hornswoggle csak egy közös barátjuk telefonszámát kérte el és ez kiverte a biztosítékot Punknál. Ez volt az oka annak, hogy Punk teljesen megszakított mindenféle kapcsolatot a korábbi legjobb barátjával.

Végszóként – az utolsó sztorihoz érkezve – biztosan nyomós oka volt Punknak amiért ennyire kiakadt, de ezt valószínűleg már sosem tudjuk meg, hogy miért..


Összeállítás, képek: Sportskeeda

ROOT (SmaCk), 2018.01.08)

Talán ezek is érdekelhetnek:

2 hozzászólás

  1. Ericcson szerint:

    Nem tudtunk meg a cikkből semmit.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.