7 dolog amit valószínűleg nem tudtál a WWE-ről

Valószínűleg hosszú idők óta WWE-rajongó vagy, de vannak dolgok amiket még te sem tudsz kedvenc szervezetedről. A következő irományomban elhoztam hét őrült dolgot amit talán sosem hallottál vagy éppen nem tudtál a pankráció világ piacvezető cégéről, vagyis részben inkább szupersztárjairól.


#7. Nem Roman Reigns lett volna eredetileg a Shield harmadik tagja

Eltudod Roman Reigns nélkül ezt a formációt? Mert én nem. Nem mondok nagyot azzal, hogy ez a trió a WWE történelem legmeghatározóbb bandája.. Mindhárom tag WWE világbajnoknak mondhatja el magát, természetesen ne feledkezzünk meg a többi – egyéni címeikről sem.

Egy korábbi Colt Cabana podcastben CM Punk elárulta, hogy a Shield-formáció eredetileg az ő ötlete volt és nem Reignst szánta a harmadik tagnak, hanem a jelenleg NXT-ben tartózkodó Kassius Ohno-t. A felvetést Vince McMahon és Triple H egyaránt elutasították, ők mindketten a Big Dog-ot akarták.

Véleményem (a szerk.-) százszor jobb így. Egy olyan emberről beszélünk (Reigns) aki négy egymást követő WrestleMania-főmeccsben volt főszereplő – ellentétben Ohno-val aki még a fő rosterre sem jutott fel.

Ezt később egyébként maga Reigns is megerősítette!


#6. Undertaker visszaakart vonulni 2000-ben

Undertaker közel három évtized óta dolgozik a WWE-nél és máig a szervezet egyik legnagyobb ikonja. A megjelenésével képes százezreket megmozdítani, azonban sokan nem tudják róla azt a dolgot hogy bizony 18 évvel ezelőtt majdnem visszavonult.

1999-ben Taker súlyos ágyéksérülést szenvedett aminek következtében természetesen szünetre ment, igen ám -, de ez idő alatt a mellizmai is elszakadtak és ez még rá tett a visszavonulásra. A két sérülés lehetetlenné tette volna a birkózást, azonban 8 hónappal később visszatért a halottember az American Badass karakterével.

Gondolj csak bele, hogy mi történt volna – mi lenne ma – ha Undertaker visszavonult volna akkoriban?!


#5. Eredetileg Sting lett volna az nWo harmadik tagja

Jó, ez tényleg a veterán rajongóknak való téma. 1996-ban a WCW Bash At The Beach PPV-n Hulk Hogan heel turn-t vett és csatlakozott Kevin Nash illetve Scott Hall párosa mellé, így alakult meg az nWo. Ez volt a WCW történelem legnagyobb pillanata.

Igen ám, de az eredeti – harmadik ember – a legnagyobb riválisuk, Sting lett volna. Ezt Eric Bischoff szerette volna, azonban Hogan elutasította és így maradt ő – a tények is arról szólnak, hogy Hulkamania több pénzt hozott az asztalra.


#4. A SmackDown eredetileg női (díva) műsor lett volna

Az elmúlt években drasztikus lépéseket lépett előre a Women’s Evolution, azonban ezt már régen is szerették volna. 1999-ben a terv az volt, hogy a kék műsor csak a hölgyeké lett volna.

Igen, a SmackDown LIVE csak hölgyeket tartalmazott volna. A sztorihoz még hozzátartozik az, hogy ez – szó szerint – a legrosszabb női birkózó, Sable ötlete volt. Hiába a sok hiányosság (ringen belül is), mégis hatalmas népszerűségnek örvendett akkoriban a fent említett hölgy.

Nehéz elképzelni, hogy két órán keresztül csak hölgyeket látnánk a képernyőkön.


2018. OKTÓBER 28. – EVOLUTION PPV


#3. Nikki Bella szinte profi labdarúgó volt a WWE előtt

Ez már igen, de nehéz elképzelni, ugye? Az elmúlt években követve Nikkit és a karrierjét valóban nehéz ezzel a ténnyel tudatban lenni.

Nikki a főiskolai éveiben a női labdarúgócsapat kiemelkedő embere, kulcsfontosságú személye volt. Sikeres is volt, ugyanis elnyerte a Pacific Conference bajnokságot.

Végül testvére, Brie győzte meg arról hogy a birkózásban sokkal többre viszik – a többi már történelem.

Nikki egyébként egy olasz csapatban játszott.


#2. John Cenának más karaktere lett volna – félig ember, félig “gép”

Bevallom őszintén, erre még én sem emlékszem. John Cena a kezdetek után (Doctor of Thuganomics karakter) ezzel a karakterrel lett volna jelen a WWE fejlesztési ágánál, de szerencsére ez annyiban is maradt.

A karakter “The Prototype” névre hallgatott volna, Cena pedig félig ember – félig gép lett volna, a szó szoros értelmében. Erről egy videót is rakok ide nektek.#1.  Nem is lett volna eredetileg Royal Rumble

Napjainkban talán a második legnagyobb és legnépszerűbb volumenű PPV az a minden januárban megrendezésre kerülő, Royal Rumble.

Azonban amikor ezt az ötletet akkoriban (1987) Pat Patterson felvetette Vince McMahonnek; ő elutasította, nevetségesnek és ostobának tartotta.

Néhány hónap múlva az NBC-nek szüksége volt a WWF-re – és természetesen nagy dobásokra, Vince szarkasztikusan azt javasolta Pat-nek hogy mondja el az ötletét az NBC vezetőjének, Dick Ebersolnak.. Ebersol imádta és azt javasolta Vince-nek, hogy ezt a rajongók is imádni fogják első perctől kezdve.

Így is lett, azóta a USA Network-ön folyik megállíthatatlanul.


Köszönjük, hogy velünk tartottál! Remélem tetszett ez a hét dolog és azt is remélem, hogy valami újat is hallottál! 🙂

(via SK, WCulture, Wiki, YouTube)

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.