Régi klasszikusok 4. rész | Randy Orton vs. Daniel Bryan vs. Batista – WrestleMania 30

Folytatjuk sorozatunkat amiben az elmúlt 10-15 év általunk vélt legjobb meccseire tekintünk vissza, és ide-oda ugrálunk ezáltal az időben. A negyedik részben egy Randy Orton vs. Daniel Bryan vs. Batista – WrestleMania 30. meccsre tekintünk vissza, jó szórakozást hozzá.


Bryan és Triple H gyakorlatilag egész évben feud-ban voltak, aminek a vége az lett, hogy összecsaptak a WrestleMania 30-on. Azzal a kikötéssel ha Bryan nyer akkor megkapja a WWE Nehézsúlyú világbajnoki címmecset Batista és Orton ellen. Mint tudjuk Bryan nyert és lehetőséget kapott megszerezni az öveket.

Lássuk mi történt a mérkőzésen!


Daniel Bryan számára egy rettentő rögös és hosszú út vezetett el eddig a mégkőzésig. Senki nem hitt benne, hogy képes lehet a WWE arca és bajnoka lenni “a kinézete és a termete miatt” ő még is addig ment amíg el nem érte amit akart! El is kezdődött a mérkőzés, Orton úgy érkezett ebbe a meccsbe mint WWE nehéz súlyú Világbajnok, Batista pedig mint Rumble győztes. Minden ember tudta itt valami nagy dolgot fogunk látni, és ez így is lett. Ahogy megszólalt a mérkőzés kezdetét jelző gong szó, azonnal egymásnak estek a felek őrült intenzitással. Ennél elszántabb egyik fél sem lehetett volna, Bryan azonnal kitakarította a ringet. Akik azt gondolták, hogy Batista és Orton összefog dolgozni Bryan ellen azoknak csak részben lett igazuk. Orton elég erőteljesen dominálni kezdte a meccset, és csak Batista-ra figyelt ám ezek után Bryan kerekedett felül. A kis ember a ring közepén befogta Orton-t a “YES LOCK-ba”  amit Orton már készült feladni ám ekkor érkezett Stephanie McMahon és férje Triple H aki ki húzta a ringből a bírót mielőtt még Orton kopogott volna. Ezek után Tiple H folyamatosan zavarta Bryan-t a mérkőzés közben aki ezt megelégelve fejbe verte őt HHH jellegzetes kalapácsával.Ezek után Batista és Orton elkezdtek összedolgozni, aminek az lett az eredménye, hogy a kommentátor asztalba kapott Bryan egy Batista Bomb és egy RKO kombót. Bryan karja bánta ezt a manővert érkeztek is az orvosok ám Bryan nem volt hajlandó feladni a meccset. Amíg Bryan összeszedte magát addig a két “kopasz” püfölte tovább egymást amiből azt lehetett sejteni, hogy Orton címet véd. Oron adott egy RKO-t az “Animal-nek” ám ő túlélte, Ezek után Bryan adott Randy-nek egy “Running Knee-t” ám nem tudott ráfeküdni mivel Batista ki dobta a ringőbl és ő próbálta végrehajtani a pin kísérletet ám Orton kettőnél kirúgott belőle. Ez után Batista adott egy “Batista Bomb-ot” ám érkezett Bryan és be fogta őt a “Yes Lock-ba” és megtörtént a csoda! Batista Kopogott és ezzel Bryan nyerni tudott!Ennyi lett volna a negyedik rész – reméljük tetszett, hamarosan jövünk egy újabb “klasszikus” meccsel.

A teljes meccs visszanézhető itt: