Alexa Bliss

KEZDETEK

Alexis “Lexi” Kaufman 1991. augusztus 9-én látta meg a napvilágot Kolumbuszban, Ohio államában. 5 évesen kezdett el kipróbálni többféle sportágat: labdajátékokat, küzdősportokat és atlétikát. 2013-ban kezdte el a versenyszerű testépítést.

NXT (2013 – 2016)

A sikeres és a több díjjal büszkélkedő fitness modell 2013 áprilisában írta alá a World Wrestling Entertainment szerződését, jelenleg a WWE-NXT-ben szerepel, mint Alexa Bliss. 2013 június 20-án debütált amikor odament a ringhez gratulálni Paige-nek, mikor az “anti diva” megnyerte első NXT női bajnoki címét. Augusztus 8-án egy NXT élő eseményen vett részt egy reklámfogásban. A ringben szeptember 20-án debütált, ahol Emma-val és Sasha Banks-szel egy csapatot alkotva legyőzte Bayley-t, Paige-t és Kendall Skye-t. Első egyéni mérkőzése 2013 novemberében volt, melyen Sasha Banks-szel csapott össze. November 20-án a ring bemondóként láthattuk. A 30. WrestleMania Axxess-én kiállt az NXT női bajnok Paige ellen, de a meccset elvesztette. A WrestleMania XXX-n Charlotte-tal és Sasha Banks-szel kísérte a ringbe Triple H-t. A WM után május 8-án láthattuk ismét Alexát az NXT-ben. Június 12-én Alexa konfliktusba keveredett Sasha Banks-szel és kihívta egy meccsre, amelyre 19-én került sor, majd Sasha vereséget szenvedett. Július 17-én egy visszavágó során Sasha-nak sikerült legyőznie Alexis-t. Jelenleg  a tag team bajnokokként harcoló Blake és Murphy oldalán van jelen az adások során,legutóbb Elias Samson és Mike Rallis-al ütköztek meg a bajnokok s ezen meccsben Alexis is megmutatta tehetségét s a bajnokok újabb győzelmet arattak.

WWE(2016-napjainkig)

2016.július 19.-én a WWE Draft adásán a SmackDown rosterében debütált többek között a szintén NXT-ből feljövő Carmellával együtt. Első bajnoki címét pedig a TLC gáláján szerezte meg Becky Lynch ellen majd ezt később két alkalommal is Naomi ellen vesztette el, utóbbi alkalommal a 2017-es WrestleManai gálája során.