Charlotte Flair

Ashley Fliehr ismertebb nevén “Charlotte” 1986 április 5-én született , mint a WWE Hall of Famer Ric Flair és akkori felesége lányaként. Van két idősebb féltestvére Megan és David, míg az öccse Reid 2013-ban meghalt. Kétszeres Állami Bajnok röplabdában. A Providence High School-ban tanult ahol egy csapat kapitánya és az év játékosa is lett 2004-2005 között. Okleveles személyi edző volt.

2012 május 17-én írta alá a szerződését a szervezettel ahol az NXT részlegbe került.  Felvette a Charlotte ringnevet és júlis 17-én debutált (ez volt az első TV-s adása is), ahol egy meccset nyert Bayley ellen. 2013 végén csapatot alkotott Bayley-vel és szeptember 4-én legyőzték Alica Fox és Aksana csapatát. Október 10-én Charlotte legyőzött egy újoncot Santana Garett-et, ezen a meccsen Bayley a ring mellett támogatta. A meccs alatt a BFFs (Beautiful Fierce Females) Summer Rae és Sasha Banks a ringhez jöttek és drukkoltak Charlotte-nak. Hogybosszút álljanak Charlotte-on a BFFs megpróbálta rávenni Bayley-t, hogy csatlakozzon hozzájuk. Azonban november 13-án egy csapatt meccs végén Charlotte megtámadta Bayley-t és így csatlakozott a BBFs-hez. Közel 2 hónap távol lét után visszatért és támogatta Summer Rae-t és Sasha Banks-t a meccsik alatt.  2014 Február végén Charlotte szembenézett Paige-l egy  interjú során amikor Paige az övvédése utáni interjúján volt. Charlotte bejelentette magát mint következő kihívó. A következő adáson Emma és Charlotte csapott össze egy egyéni mérkőzésben amit Charlotte egy színlelt sérülés segítségével megnyert. Charlotte és Sasha visszatért volna Bayley-hez aki eközben csapatot alkotott Natalya-val. Március 27-én Charlotte kizárással nyert amikor Sasha közbeavatkozott a meccsbe. Április 6-án Charlotte, Alexa Bliss és Sasha Banks részvett Triple H bevonulásán Daniel Bryan elleni meccsén a Wrestlemania XXX-en. Charlotte és Paige közötti viszály április 24-én ért véget amikor ugyanis egy csapatt meccsben Sasha és Charlotte legyőzte Paige-t és Emma-t. Május elején Charlotte részvett a megüresedett NXT Női övért folyó tornán. A fináléig jutott ahol egy speciális NXT gálán Natalya-val szállt szembe ahol nyert és így ő lett az új NXT Női Bajnok. Négy hónapos távollét után Summer Rae a június 6-án tartandó show keretein belül visszatért a BFFs-be és segített Charlotte-nak, hogy megnyerje a meccset. De ezek után folyamatos veszekedések és vereségek jellemezték a BFFs életét. Így július 3-án egy szegmensben feloszlott a csapat. 2 hét múlva Charlotte Summer Rae ellen védte meg a bajnoki övét. Az elkötvezkezendő időben többször megvédte az övét, ám volt aki erősebbnek bizonyult nála. Egy 4-es mérkőzésben alulmaradt és elvesztette övét Sasha Banks ellen. Az övet 258 napig tartotta magánál. Kettejük közt még több gálán át folyt a pár harc ami alatt az öv is kettejük közt vándorolt, ez akkor szakadt meg mikor 2017.február 13-án a RAW adásán Bayley ellen védte meg az övet sikertelenül amit azóta sem tudott visszaszerezni.

Charlotte 2013-ban vált el Thomas Latimer-től.

2008. szeptemberében Chapel Hill-en letartóztatták, mert megtámadott egy rendőrt. Pénzbírságra és felfüggesztettre ítélték.