Négy szupersztár akikre szüksége van a SmackDown-nak

Egy hónap telt el a Szupersztár cserék óta a RAW és SmackDown között, sok port kavart – egyaránt hozott pozitívumot de negatívumot is bőven. Az első és talán a legfontosabb a WWE-nek a nézettség: az utóbbi hetekben mind a RAW, mind a SmackDown nézettsége jelentősen csökkent. Ezt követve pedig a WWE nyilván előhúzza a “húzhatót.”

Cikkünkben bemutatunk négy olyan szupersztárt akikre szüksége van a SmackDown-nak, tartsatok velünk!

4. Rusev

Rusev talán a legalábecsültebb szupersztár a WWE-ben. Kiváló atléta és kiváló Heel. Tökéletes az in-ring munkája is, még sincs öv közelben. A legeredményesebb viszálya a Roman Reigns elleni volt az United States övért, bár sokak szerint itt elásták Rusev karakterét.. Szerintem nem! Rusev az a szupersztár akire bőven lehet építeni a WWE jövőjét a fent leírtak alapjai miatt. Rusev jelenleg sérülés miatt van távol, kedden azonban visszatér a SmackDown-on, hogy elbeszélgessen Shane McMahon-nel egy WWE Címmérkőzésről a Money in the Bank PPV-re.

3. Baron Corbin

Baron Corbin szinte ugyanez. Kiváló az in-ring munkája, erős és rá is bőven lehet építeni. Neki a heel karakter tökéletesen jól áll és ennek is kell maradnia. Az utóbbi időben lehetőséget kapott főmérkőzéseken AJ Styles és Sami Zayn ellen, címek közelében de végül nem lett belőle semmi. Egyéb hírek már arról is szóltak, hogy Corbin-t nyáron WWE Bajnokként láthatjuk. A WrestleMania. 32-n volt eredményes ahol megnyerte az André The Giant Battle Royal emléktrófeát.

2. Sami Zayn

Sami-nek a RAW-n nem sikerült semmi, a SmackDown-t azonban a lehetőségek otthonának nevezik és ez Sami-nek tökéletes. Az NXT-ben rendkívül sikeres volt, a Fő Roster-en már rég címet kellett volna adni a kezébe, mint társának: Kevin Owens-nek.

1. Shinsuke Nakamura

Őt talán nem kell bemutatnunk, hisz hétről hétre láthatjuk mit művel és miként fogadja a WWE Univerzum. Az egyetlen olyan szupersztár aki akkora népszerűségnek örvend a Fő Roster-en is, mint bármelyik más korábbi szervezeténél. Nem tévedünk ha azt mondjuk: Ő és AJ Styles viszik a hátukon a SmackDown-t még. Nem sokáig láthatjuk őt sem öv nélkül!

* A cikk nincs semmilyen érzelmi kapcsolatban a cikk írójával, szimplán némi igazságot közöl veletek. Ha szerinted kihagytunk valakit, kérlek jelezd hozzászólásban! 🙂 *

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.