Esélyek vasárnapra, avagy szerintünk ki nyerheti a Fatal 5-Way küzdelmet

Mindössze 5 napra vagyunk a 2017-es Extreme Rules PPV-től, a főmérkőzésben 5 szupersztár csap majd össze azért, hogy megküzdhessen a jelenlegi Universal Bajnokkkal, Brock Lesnar-ral július. 9-én.

Cikkünkben felvázoljuk a résztvevőket, hogy mi mit gondolunk és szerintünk ki esélyes a győzelemre, tartsatok velünk!

5. Samoa Joe

Joe talán a legesélytelenebb. NXT-s karrierje után is csak fő pozíció várt a Destroyer-re, azonban még túl korai párosítás. Az tény, hogy rendkívül jó küzdelmet láthatunk és kihozná Brock-ból a “Beast” módot, de korai. A másik, hogy befejezetlen viszálya van Seth Rollins-al ami még több PPV-t megér, így egyértelmű.

4. Roman Reigns

Nos, miért is 4. hely az övé? Ő sem a legnagyobb esélyes erre a bizonyos címmeccsre, jelenleg. Roman Reigns a WrestleMania. 33 óta nem kapott jobb reakciót, e győzelem után még rosszabbodna. Az tény, hogy befejezetlen ügyük van Brock-kal a WrestleMania. 31 óta, de ez inkább 2018-ra van tervezve, a WrestleMania. 34-re.

3. Bray Wyatt

Több idő. Kettejük viszályának több idő kellene, nem egyik napról a másikra címmérkőzést adni nekik. Bátran kijelenthetjük, hogy Bray Wyatt sem jelent veszélyt jelenleg Brock Lesnar-ra, na és persze ne feledkezzünk meg arról amit Bray az egyik RAW adáson elkezdett Finn Bálor-ral. Az ő viszályuk annál inkább jöhet.

2. Seth Rollins

Könnyen lehet. Seth Rollins abban a cípőben van mint Roman Reigns: visszavágó küzdelem. Magyarul visszavágót vívna Brock-kal, de így eltemetnék a heteken át tartó épített viszályt Samoa Joe-val. Seth valószínűleg Joe miatt veszít vasárnap, majd július. 9-én Joe ellen vívja küzdelmét.

1. Finn Bálor

Talán már biztosra vehetjük. Finn Bálor, a WWE legelső Universal bajnoka el sem vesztette a címet, sérülése miatt kellett leadnia még tavaly augusztusban. Érdekes párosítás, hogy hogy állná a sarat a nála háromszor nagyobb Brock-kal szemben, de láttunk már ilyet. Paul Heyman is ezt a küzdelmet nézné meg ahogy elmondta, és mi is ezt látjuk minden bizonnyal majd július. 9-én.

(RSN)

Talán ezek is érdekelhetnek:

1 válasz

  1. 2017-06-03

    […] Esélyek vasárnapra, avagy szerintünk ki nyerheti a Fatal 5-Way küzdelmet […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.