TOP 5 pletyka a hónapban – Elemzés

Cikkünkben öt olyan pletykát fogunk elemezni amik az elmúlt hétben jelentek meg és rendkívül felkapottak lettek a pankráció világában. Ezek valóban elkerülhetetlenek lesznek, tartsatok velünk!

#5. Stephanie McMahon visszatér

Elkerülhetetlen. A RAW irányítóját a WrestleMania. 33 óta nem láthattuk TV-s adásokon, visszatérése pedig nagyon közel van. Épp ma számoltunk be arról is, hogy Kurt Angle rejtélyes üzenetei mögött Stephanie McMahon és férje, Triple H visszatérése áll. Tényként kezelik, hogy visszatérése teljesen felkavarja a RAW adásait, leginkább Angle vezetési stílusába köthet bele, ebből pedig jönnek a csaták. Hátránya nem igazán lehet, maximum több izgalom.

#4. Új szupersztárok érkeznek a WWE-be

Több külföldi hírportál beszámolója szerint a WWE hat új szupersztárt szerződtetett le, kettő közülök pedig az Impact Wrestling-nél dolgozott. Mind a hat szupersztár remekül dolgozik és számítások szerint ez a WWE-ben sem fog változni. (Thea Trinidad, Gunner, Evie, Nixon Newell, Fabian Aichner és Axel Dieter Jr.) Hátránya nem lehet.

#3. Tárgyalások Hulk Hogan visszatéréséről

A Wrestling Observer számolt be arról, hogy Hulk Hogan most már valóban tárgyalásokat folytat Vince McMahon-nel a visszatérésről. Nagy potenciál van benne, hisz Hogan a történelem egyik legnagyobb sztárja. Nem birkózni térne vissza természetesen, de valamiféle különleges szerepe biztos lenne. Hátránya nem lehet.

#2. Samoa Joe veszít Brock Lesnar ellen

Egyértelmű. Samoa Joe megnyerte az 5 fős küzdelmet, ezzel pedig első számú kihívó lett Brock Lesnar ellen július. 9-re. Mivel ez a küzdelem egy egyszeri összecsapás lesz, Brock nem veszíthet. A másik dolog pedig, hogy a Brock kontra Braun Strowman küzdelem kőbe van vésve a SummerSlam-re. Hátránya van, ha egy 5 perces küzdelmet látunk ahol Brock valósággal elpusztítja Joe-t.

#1. A Hardy Boyz feloszlik

Tag Team öveik után talán egyből biztosak lehettünk ebben. Hírek szerint Matt Heel Turn-t vesz Jeff-en, ezzel pedig ketté vállnak útjaik és egyéni karrierjüket folytatják tovább. A hírek szerint Jeff-ből még többet szeretnének kihozni egyénileg, Matt-től pedig jönne a “BROKEN” gimmick. Hátránya is van bőven, hisz a RAW Tag Team divizíója nagyon gyenge enélkül is.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.