5 szupersztár aki távozott 2017-ben és azoknak okai

2017 a profi birkózás éve, szerintünk is. Legalábbis ami a WWE-t illeti. Sajnos sok olyan tehetség van akik kirúgásra kerülnek a WWE-től valamiféle oknál fogva, vagy a szupersztár nem elégedett a szerepével vagy maga a WWE nem elégedett az alkalmazottal.

Cikkünkben bemutatunk 5 szupersztárt akik 2017-ben távoztak a WWE-től és azoknak okait, tartsatok velünk!


#5. Simon Gotch

2013 amikor Simon aláírja a szerződését a WWE-vel és a fejlődési ágához, az NXT-be kerül a rendkívül sikeres indi karrierje után. Simon számtalan független szervezeteknél megfordult, mint pl: PWG, Chikara vagy épp a Full Impact Pro. Sokatoknak semmit nem mondanak ezek a nevek, de nem is számít.

Tavaly áprilisban került Simon társával fel a nagyok közé Vaudevillains néven, sokan elhitték, hogy nagy szerepük és csak a nagyok között lesznek, de ebből végül semmi nem lett. Április 5-én a WWE bejelentette, hogy közös megegyezés alapján elváltak útjaik Simonnal.

Ok: Simon nem volt elégedett a szerepével.


#4. Ho Ho Lun

Sokatoknak nem mond sokat a srác neve, főleg annak aki nem követi az NXT-t. Ho Ho Lun 2015-ben írta alá szerződését a WWE-vel és került a Cruiserweight sztárokhoz. A teljesítmény amit hozott annyira meggyőző lett, hogy részt vett a Dusty Rhodes Classic Tag Team Tournament-en is, valamint a 205 Live-on is.

Ho Ho nemrég kapta a hírt, hogy édesanyja súlyos beteg és kénytelen volt kérni a WWE-t, hogy bontsák fel a szerződését. Annak ellenére, hogy Ho Ho álma az, hogy WWE Szupersztár legyen. Ho Ho azóta visszatért Hongkongba, hogy édesanyja mellett legyen e nehéz időkben.


#3. Austin Aries

Aries 2016. januárjában írt alá a WWE-vel. Sokak azt hitték, hogy nagy pankrációs karrierje után rendkívül magasan lesz a WWE-ben, ennek ellenére nem így lett.

Egyes hírek szerint Aries nem volt elégedett a szerepével, más hírek szerint a WWE nem tudott együtt dolgozni vele. 2017. júliusában elbocsátotta a WWE.


#2. Jack Swagger

A 2017-es kirúgások közül talán az övén döbbent le mindenki. Iskolai évei után 2006-ban úgy dönt, hogy pankrátor lesz és aláírja szerződését a WWE-vel és a fejlődési ágához a Deep South Wrestlinghez kerül.

A évek során Swaggert rendkívül alábecsülték és nem hittek benne. Ennek ellenére elmondhatja magáról, hogy volt ECW Bajnok, Nehézsúlyú Világbajnok, United States Bajnok valamint 2010-ben ő nyerte meg a Money In The Bank-et.

Swagger márciusban egy podcast műsorban mondta el, hogy kérte a szerződése felbontását. Két nappal később a WWE válaszolt; elutasították. Nem kellett sokat várni arra, hogy elfogadják. Swagger azóta rendkívül elfoglalt független szervezeteknél, legutóbb azt nyilatkozta, hogy új dolgokat szeretett volna kipróbálni és kellett valami új.


#1. Eva Marie

Eva különleges kapcsolatban állt a WWE-vel. Míg a Total Divas show-ban tökéletesen szerepelt, addig a ringben semmit nem tudott csinálni. Próbált női szupersztárrá vállni, de nem tudta felvenni a versenyt hölgy társaival.

Ahhoz képest, hogy sok edzést kapott Brian Kendricktől és a WWE Performance Centertől, nem ment vele semmire. 2017. augusztus. 4-én a WWE hivatalosan is bejelentette Eva távozását, a valódi okát nem tudni. Road Dogg megjegyezte, hogy Eva volt az oka.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.