SummerSlam: 5 lehetséges végződés a Jinder Mahal kontra Nakamura meccsben

Kereken egy hétre vagyunk a nyár legnagyobb eseményétől, a 2017-es SummerSlam-től. Az összecsapások közül ez lesz a 2. nagyon várós, hisz terítéken lesz a WWE Bajnoki öv. Ők ketten nem találkoztak még egymással, egy sztori nélküli feudot látunk épp amiben Jinder tűnik gyengébbnek.

Bemutatunk öt lehetőséget ahogy végződhet a küzdelem, tarts velünk!


5#. Jinder tisztán nyer, Corbin pedig beváltja a táskát

Tisztán szerez győzelmet a Maharaja?

Vince McMahon szereti megkavarni az eseményeket. Tény az tény, erre is lehetőség lesz. Jinder a Backlash óta menetel, ez idő alatt háromszor győzte le Randy Ortont, azonban Nakamura nem a vipera. Tudhattuk azt, hogy mikor Nakamura legyőzte John Cenat és megszerezni a kihívói jogot akkor valami nagy készül, hogy mi? Megnyeri a WWE Bajnoki övet. Jinder jelenleg kevésbé érdekelt lett, mint amire számítani lehetett. Tehát tisztán nyer, majd érkezik Corbin a táskával és megnyeri az övet.


4#. Jinder megvédi az övet DQ-val vagy kiszámolással

Tovább menetel?

Az egyik legrosszabb eshetőség amit nem akarunk látni, ha már az év második legnagyobb eseményéről van szó. Nakamura, mint fent leírtuk közel van az övhöz, ezért pedig Jindernek a fejében megfordul az, hogy direkt kizáratja magát a meccsből, hogy megtartsa WWE Bajnoki övét.


3#. Jinder megvédi az övet a Singh-tesók segítségével

Ha kell a segítség, ott vannak.

Számtalanszor láthattuk azt, hogy valamilyen formában de mindig segítettek bajnokuknak. A múlthéten nem tartózkodtak a SmackDown adásán, ezért Randy Orton sima győzelmet szerzett a bajnok felett, persze nem a címért. Nagy esély van rá, hogy a ring mellett, de ha nem is lesznek ott, a meccs közben megérkezhetnek és jöhet a szokásos bezavarás-játék.


2#. Nakamura tiszta győzelmet szerez, ezzel pedig megszerzi a WWE Bajnoki övet

Az egykori NXT Bajnok felér a csúcsra?

Azzal, hogy Baron Corbin jelenleg Mr. Money In The Bank – rátesz egy lapáttal. Ott a táska amit bármikor beválthat és látva a hónap történéseit – Nakamuran lenne a legtöbb értelme beváltani, hisz ők jelenleg is viszályban vannak. A Strong Style királya (Nakamura) könnyen felérhet a csúcsra, de annak hamar vége is lehet.


1#. Nakamura megnyeri az övet, de megérkezik Corbin a táskával

Nakamura felér a csúcsra, vele együtt Corbin is?

Nakamura megnyeri az övet és ezzel felér a csúcsra, majd megérkezik Corbin akinek annyi dolga lesz, hogy beváltsa a táskát és kettő másodperc alatt a magasba emelje az övet. Fentebb már összefoglaltuk, hogy Jindernek nincs sok esélye arra, hogy tovább menetel – hisz nála kettő – sokkal magasabban tartó szupersztár ellen kell védekeznie.


 

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.