Szupersztár Shake-up várakozások: 1. rész

Összegyűjtöttünk  9 – 9 nevet, akiknek jót tenne ha átkerülnének a másik brandre. Kezdjük először azokkal a szupersztárokkal akiknek a Raw-ról “kellene” átkerülnie a SmackDown-ra.

1. Cesaro és Sheamus

Igazából megküzdöttek már mindenkivel a RAW tag team mezőnyéből. Mivel elvesztették az öveket Rollins és Ambrose párosa ellen így kicsi a valószínűsége hogy vissza fogják azt szerezni, a hamarosan közelgő No Mercy gálán. Sokat dobnának a SmackDown tag team mezőnyén. Akár az is benne van a pakliban hogy külön utakon fogják folytatni, ami nagy kár lenne mert az utóbbi idő egyik legdominánsabb csapatát alkotják. Érdemes lenne megpróbálni őket új ellenfelek ellen a kék adáson.


2. Sasha Banks

Jót tenne neki a környezet változás régi új ellenfelek, új kihívások, sajnos Sasha megrekedt egy bizonyos szinten amit nem tud átlépni. Erre a RAW-on nincs is esélye. Ahogy a pletykából lehet hallani Vince McMahon is így látja a dolgokat, minden bizonnyal ezért is vesztette el a Boss azonnal az övet. Ha Sasha valóban átkerül a SmackDown-ra úgy nagyon nagyot nyernének vele. Érdekes lehet például egy Natalya kontra Sasha meccs a bajnoki címért ami még nem nagyon volt eddig. Ami késik nem múlik.


3. Samoa Joe

Őt eleve a SmackDown-ra képzelte el nagyon sok ember, ennek ellenére a RAW-on tűnt fel először. Sokáig nem volt értékelhető feudja, mindenkivel maszatolt egy kicsit. Az látszik hogy ennél ő sokkal többre hivatott. A SmackDown-on a WWE címért mehetne bőven míg erre a RAW-on reális esély nincsen jelenleg. Nagyon sok érdekes és jó ellenfél várhat rá mint például : Orton, Corbin, Owens, stb. Nagyon várjuk hogy mi lesz végül a sorsa. Benne van a pakliban hogy marad a RAW-on, ebben az esetben nehezen tudjuk elképzelni hogy ki lesz a következő ellenfele.


4. The Miz

Ő az az ember akit eleve hiba volt átpakolni a RAW-ra, Miz annyira jól működött a Smack-en hogy az csak na. A második virágzását éli. Jelenlegi formája és elhivatottsága alapján az IC övnél többre hivatott. Erre  a RAW-on semmi lehetősége nincsen Lesnar, Strowman, Roman, trió mellett. Ha visszarakják őt a SmackDown-ra akkor egyértelműen a WWE bajnoki cím közelében van a helye. Azt is meglehet kockáztatni hogy meg is lehetne nyeretni vele a címet! A Miz kontra Orton vagy a Miz kontra Styles mindenképpen jólcsengő összecsapások lenének. Valamint érdemes lehetne folytatni a Daniel Bryan ellen megkezdett viszályát, amit kár lenne veszni hagyni főleg hogy ez is egy hatalmas money meccs lenne.  


5. Finn Bálor

Semmi értelmeset nem csinállt eddig a RAW-on a sérülése óta. Szó volt róla hogy átkerül a  Cruiserweight divízióba, kár lenne őt elpazarolni sokkal jobban működne a SmackDown-on. A RAW-on túl sok ember ellen nem hiteles, ez megváltozna újra kell őt építeni egy US vagy egy IC futással. Még egy opció egy esetleges The Club újra egyesítés, és egy hell futás is sokat lendíthetne a pályafutásán. Aztán pedig ő is mehet a WWE címért például egy Styles elleni viszályban, amit sokan szívesen látnának. 


6. Luke Gallows és Karl Anderson

Ha Bálor megy a SmackDown-ra akkor a logikus döntés ha a két nagy ember is követi őt. Mindenképpen meg kell ejteni a The Club újra egyesítését. Gallows és Anderson voltak RAW Tag Team bajnokok, de az ő idejük lejárt már a piros adáson több mint valószínű. Azért is érdekes lehet ez a váltás mert Styles is a Smack en van és akár egy “Club” reunion is bekövetkezhetne. Az sem kizárható hogy egy darabig ezekről még nem lesz szó csak simán meghódítják a SmackDown Tag Team mezőnyét is. 


7. Dana Brooke

Talán a váltás az ő pályafutásának is jót tenne. Habár véleményünk szerint neki komplett újracsomagolásra lenne szükség, nem nagyon volt még semmilyen értelmes viszálya. Az is egy opció hogy visszaküldik az NXT-be mert még nagyon zöld, nem biztos hogy sokkal több van benne ennél mint amit most tud nyújtani. Az viszont bizonyos hogy ennél picivel azért több lehet benne is, érdekes lenne őt megnézni akár újra Charlotte oldalán akár egyéniben is.


Egyetértetek ezekkel a cserékkel? 

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.