Szupersztár Shake-up várakozások: 2. rész

Összegyűjtöttünk  9 – 9 nevet, akiknek jót tenne ha átkerülnének a másik brandre.  Folytassuk azokkal akiknek a SmackDown-ról “kellene” átkerülnie a RAW-ra.


1. Naomi

Elveszítette a Smack női övet a Summerslam-en, amit eleve nem kellett volna megnyernie sem…. Ezek után érdemes lenne átrakni őt a RAW-ra hogy kicsit “feldobja” a RAW női mezőnyét. Persze itt az is kérdés lehet hogy milyen szerepkörbe, main eventer vagy pedig jobber igazából valahol a kettő között van a helye. Azon is érdemes lenne elgondolkodni hogy akár az USOK mellé is oda lehetne tenni őt. Mindenesetre ez majd elválik de jelenleg elégé kérdéses hogy merre is tart igazából az ő pályafutása.


2. The Usos

A jövő heti SmackDown-on megvédik a Tag Team öveket a New Day ellen. Ha veszítenek akkor valószinűleg mennek, a RAW-ra ha nyernek akkor maradni fognak. Az a kérdés hogy melyik a jobb verzió, ha nyernek akkor folytatódik ez a gyenge rém uralom. Jót tenne nekik a váltás mert a karakterük nagyon gyenge és a kutyát sem érdeklik. Teljes újracsomagolás sem ártana nekik. Valamint rendesen megkavarnák a RAW Tag Team mezőnyét. Kiváncsian várjuk!


3. Randy Orton

Ő az az ember akinek nem lenne annyira indokolt a váltás. Mégis az a meglátásunk hogy új kihívásokra van szüksége, amit a RAW-on meg is találhatna. Olyan emberek vannak a RAW-on akikkel nagy meccseket tudna vívni, például Strowman ellen vagy akár ismét Lesnar ellen. A Lesnar elleni párharcban sokkal több volt mint csak egy  meccs… Akár egy esetleges új hell futás amiben Orton igazán kitudja magát élni, mindenképpen érdekes lenne. De egy ujboli Wyatt elleni feud sem lenne rossz sőt..Meglátjuk mindenesetre szégyen hogy jobbol Jindernek sorozatosan..


4. Baron Corbin

Nagyon hirtelen került fel az NXT-ből, és máris megnyerte az André The Giant Memorial Battle Royal-t. Hamar látszott rajta hogy sokkal jobban működik a fő rosteren, mint az NXT-ben a “cula” birkó képviselője és remek hell. Ahogy annak lennie kell meg is nyerte a Money in the Bank táskát, amit be is akart váltani Jinderen de Cena ezt megakadályozta. Ezzel a történelem harmadik sikertelen táska beváltást láthattuk Damien Sandow és John Cena után. Egyből elkezdték az emberek feszegetni hogy mi lehet ennek az oka, az ok nem más mint hogy Corbin nem érett még meg a fő övre! Ezek után az US öv környékére került de aligha nyeri azt meg, amennyiben ez így lesz egyértelmű hogy a RAW-on a helye. Sok érdekes ellenfél vár rá!


5. Zack Ryder

Volt egy idő amikor elhittük hogy ő az IC és a US öv környékére való… Tévedtünk! Sajnos nagyon nem találja a helyét, és a sorozatos sérülések sem könnyítik meg a pályafutását. Viszont nagyon elhivatott és nagy küzdő, éppen ezért kár lenne hagyni elveszni őt! A The Hype Bros-ban egész jó kis csapatot alkottak Mojo-val, sőt ők voltak a SmackDown Tag Team övek elsőszámú kihívói csak Ryder megsérült és kuka lett az egész. Így nagyon nehéz de érdemes lenne megpróbálni őt a RAW-on egy új Tag Team partnerrel akár!


6. Dolph Ziggler

Őszintén ti mit kezdenétek szegény Ziggler-el? Mert az látszik hogy a WWE-nek sincsen róla túl sok fogalma! Egyszer a WWE övért megy aztán az IC övért, utána pedig hónapokig nem látjuk adásban..Mindig is hiányzott belőle az a plusz ami igazán naggyá tehetné őt..Voltak jó feudjai például Miz ellen vagy anno még Del Rio ellen. Ziggler mindig is egy hatalmas kérdőjel lesz sok ember számára. Most elvileg nagy megújulás jön a pályafutásában,  kíváncsian várjuk de túl sokat nem várunk tőle..Az csak egy utolsó opció lenne hogy megmutassa magát a RAW-on de valószinűleg ugyan az lenne a helyzet vele mint eddig.. “Kár érte, kiváló ügynök volt” ..


7. Erick Rowan és Luke Harper

Jó rég voltak már adásban, mindketten sérültek voltak elég sokáig. Azonban rengeteg potenciál van bennük csapatba is és egyéniben is! Nem feltétlen indokolt a RAW-ra tenni őket, azonban ha a SmackDown-on nem kezdenek velük semmit akkor mindenképpen érdemes lenne átrakni őket. Akár Wyatt mellé akár a Tag Team mezőnyébe. Nem mutatta meg még egyikük sem hogy mit is tud igazán, itt lenne az ideje kezdeni velük valamit, mert kár lenne őket hagyni elkallódni.


Egyetértetek ezekkel a cserékkel? Írjátok meg a véleményeteket!

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.