3 ok amiért Roman Reigns legyőzi John Cena-t a No Mercy-n, 2 amiért nem

Gigászok küzdelmét látjuk majd szeptember 24-én. Cena megérkezése a RAW-ra nagy port kavart, ezután persze számíthattunk Roman Reigns megjelenésére. A WWE sokkal előrébb hozta kettejük küzdelmét, mint azt korábban felvetették. Sokak szerint még korai a párosítás, részemről azonban nem.

Nézzünk meg együtt 3 okot amiért Roman Reigns győzelmet szerez szeptember 24-én, valamint kettőt amiért nem győzheti le a tizenhatszoros világbajnokot, John Cena-t.


#1. GYŐZ: Cena ideje lejárt, Roman a cég totális új arca

John Cena a legfontosabb ember volt a WWE történelmében aki ilyen hosszú ideig volt képes hátán vinni a szervezetet. Cena (volt) a cég teljes arca. A tizenhatszoros világbajnok ideje úgy tűnik lejárt és ideje átadni azt a bizonyos “udvart” másnak, avagy Roman Reigns-nek. A WWE Roman-t választotta Cena utódjának, nincs visszaút.


#2. VESZÍT: Túl kiszámítható

Egy ilyen álommérkőzésben jön a papírforma eredmény. Minden tény arra utal, hogy Cenanak nincs több hátra. Megnyert minden címet, ezt mindenki tudja.. Kellenek az új arcok, és esetünkben így van. Van esély bőven Cena győzelmére, azonban arra, hogy Roman győz – sokkal, de sokkal több. Talán pont ezért nem fog győzelmet szerezni.


#3. GYŐZ: Szüksége van rá, hogy kihívja Brock Lesnar-t

A másik gigameccs. Nyílt titok, hogy a WWE terve e két szupersztár csatája a WrestleMania 34-en, természetesen a Universal Bajnoki övért. Lesnar győzelmet szerzett Joe ellen, aztán megvédte másik három személy ellen bajnoki címét – Roman-t pinnelve. Következő ellenfele a fenevadnak Braun Strowman lesz, de úgy tűnik címet véd ellene is és tovább menetel. Reigns-nek pont ezért van szüksége a győzelemre, hogy elmondhassa; megverte John Cena-t, világbajnoki címmérkőzést szeretne.


#4. VESZÍT: Undertaker megjelenik és bosszút áll

Roman Reigns legyőzte és visszavonultatta Undertaker-t a WrestleMania 33-n. A pillanat óta nem hallunk másról, csak erről – ezzel kapcsolatban pedig, hogy Taker visszatér és bosszút áll. Reális esély van arra, hogy a Halott Ember visszatér és bosszút áll Reigns-en, ezzel elvéve tőle a győzelmet. Érdekesen alakulhatnak a szálak.


#5. GYŐZ:  Undertaker visszatér aztán jöhet a Cena elleni gigameccs

Sokak álma, vagy ellenkezője. Az elmúlt hónapokban számtalanszor szóltak arról hírek, hogy Undertaker-nek hátra van/lett volna egy John Cena elleni álommérkőzés. A friss hírek sem szólnak másról minthogy a WWE tervbe vette az Undertaker kontra John Cena összecsapást. Gigászok és legendák csatáját. Erre is van nagyon sok esély, kérdés már csak az, hogy van-e még ennyi Undertaker-ben.. Nem-e volt elég ennyi neki? Valamint lenne-e értelme? Tegyük fel Cena győz, nem nagyon lenne értelme. Annak viszont igen, hogy Taker győzelmet szerez – ezzel “javítva” a Reigns elleni visszavonuló-meccsét és így vonulna vissza végleg, végre. Kérdés már csak az, hogy valóban érkezik ez novemberben vagy jövőre a WrestleMania-n?


Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.