3 ok amiért Brock Lesnar legyőzi Braun Strowman-t a No Mercy-n, 2 amiért nem

Jön a másik gigászi küzdelem jövőhét vasárnap. Brock Lesnarnak nem is jöhetett volna jobb ellenfél, mint Braun Strowman. A Roman Reigns elleni harca még túl korai lenne, de itt van Braun Strowman aki tökéletes ellenfél minden szempontból.

Nézzünk meg együtt 3 okot amiért Brock Lesnar győzelmet szerez szeptember 24-én, valamint kettőt amiért nem győzheti le a Monster Among Men-t, Braun Strowman-t.


#5. GYŐZ: Lesnar marad a WWE-ben

Pár hónapja felmerültek olyan hírek, hogy Brock Lesnar távozik a WWE-től és egyenesen régi munkáltatójához, az UFC-hez pártol. Ez tovább is fajult, hisz Jon Jones (UFC) kihívást indított felé amit Brock simán elfogadott de végül nem lett belőle semmi.

Azzal szerintünk nem mondunk újat, hogy Brock talán nem sokáig marad a WWE-ben. De azzal sem, hogy a napokban pozitív lett Jon Jones drogtesztje és valószínűleg hosszú eltiltást kaphat így lőttek a Lesnar elleni meccsének. Ez teljesen ellentmond annak, hogy Lesnar távozik. Így akkor marad és kitudja, hogy hogyan tovább neki.


#4. VESZÍT: Hatalmas push Braun Strowman számára, semmi más

Soha jobbkor. A lehető legjobb emberrel került viszályba aki annyira hitelesen eladhatja, hogy nagyon. Strowmannek eddig senki sem okozott problémát, mindenkit legyőzött akivel harcolt.

Vegyük példának Roman Reigns-t, őt is legyőzte. A SummerSlam-en gigameccset tolt három másik nehézsúlyú sráccal, és ez még semmi. Braun mindig pusztít és az elmúlt hetekben Lesnart is könnyedén csapkodta a földhöz.

Egy biztos; jó helyre kerülne az öv ha legyőzné Lesnart.


#3. GYŐZ: A sztorinak semmi értelme

Láthattuk az elmúlt hetek történéseit, ahogy Braun szó szerint eltemette Lesnart. Felépítettek egy olyan sztorit ahol Braunt sokkal nagyobbnak és erősebbnek adtak el, ezzel probléma nincs.

Viszont ha Lesnar így veszít, az egész sztorinak nincs semmi értelme. Heteken át tartó vereséget szenvedett el, aztán még a No Mercy-n is kikap? Ez így értelmetlen mindenféle szempontból, még ha Lesnar szünetre is megy.

Brock Lesnarnak ebből a szempontból le kell győznie Braun Strowmant szeptember 24.-én.


#2. VESZÍT: Elengedik Roman Reigns-t, Strowman a cég jövője

Bátor kijelentés, igaz? Szerintünk is. A WWE célja sosem volt titkolt, az utóbbi időben pedig teljesen kiderült, hogy Roman Reigns-t szeretnék a cég arcának. Rábízták azt szerepet, hogy váltsa a tizenhatszoros világbajnokot, John Cena-t.

Éveken át tartó küzdelmet tudhat maga mögött a WWE, de nagyon sokan mai napig nem fogadják el Roman face karakterét. Egyszerűen nem illik hozzá ez a szerep, egyedül heelként (gonosz) lehetne elfogadható.

Fent megírtam, hogy bátor kijelentés és valószínűleg semmi esély nincs rá, de ez is egy ok. Strowman előtt hatalmas jövő áll, ebben biztosak lehetünk. Reigns számára, hogy hogyan tovább a No Mercy után.. Titok.


#1. GYŐZ: Kőbe vésett csata

Na igen. Lesnarnak szüksége lenne a győzelemre, hogy a Roman Reigns elleni kőbe vésett csatát megcsinálják a WrestleMania 34-re. Ezzel sem mondunk semmi újat, hogy kettejük WrestleMania 31-es találkozása folytatásra kerül és minden bizonnyal 2018. áprilisában.

Ez egyértelműen arra enged következtetni, hogy Strowman sajnos nem fog nyerni jövőhét vasárnap. A sok szomorú dolog mellett az a legrosszabb, hogy a No Mercy-t követően Lesnar szünetre megy és a hírek szerint legalább januárig nem is fogjuk látni semmilyen adáson.

Egy tündérmese van a WWE-ben, a mese neve pedig Vince McMahon.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.