5 lehetőség Roman Reigns számára a jövőre nézve

Napjaink egyik legnagyobb szupersztárját, Roman Reigns-t fogjuk elemezni, vagyis inkább azt, hogy hogyan is tovább számára.

Mint azt tudjuk a No Mercy-n győzelmet szerzett John Cena felett, innentől kezdve szinte biztosan átvette azt a bizonyos stafétát. Ennek köszönhetően beindultak a pletykák, hogy mégis hogyan tovább számára. Szó volt egy lehetséges Shield újraegyesülésről is, sok esély van rá, sőt.. De, lássunk neki!


#5. Heel Turn

Lehet, hogy a legtermészetesebb út..

Több százezer rajongó álma. Annak ellenére, hogy Reigns teljesen gonoszként (heel), adható el – inkább csak face szerepben láthatjuk, tehát mint John Cena. A WWE évek óta próbálja a torkunkon lenyomni ezt a karakterét, de nem barátkoznak meg vele akármit is csinálnak. Mondjuk ezzel nem mondtunk újat, de..

Szóval Reigns-nek hatalmas szüksége lenne egy heel turnra, hogy a jövőben teljesen elfogadja a WWE Univerzum.


#4. Interkontinentális Bajnoki öv

Roman Reigns kontra The Miz a láthatáron!

Láttuk a hétfői RAW-ot, semmi mást nem következtethetünk le belőle. Miz ezúttal a Big Dog-nál húzta ki a gyufát ami egy címmérkőzéshez is vezethet avagy már vezet. Tudniillik, hogy Reigns-nek nincs még a gyűjteményében az IC Bajnoki cím.

Simán elképzelhető, hogy a jövőben újra WWE Interkontinentális Bajnokot avatunk!


#3. Braun Strowman

Soha el nem felejtendő viszály

Tudjuk, hogy milyen hónapokon mentek át a srácok és azt is tudjuk, hogy milyen gigameccseket toltak. Roman nehézsúlyú szupersztár és nehézsúlyú ellenfélre van szüksége, ez természetes.

Talán lejártnak is vehetjük kettejük összecsapásait, de szerintünk még nincs vége. Roman talán adhat egy kis löketet Strowman karakterének amiért ő elbukott a No Mercy-n Brock Lesnar ellen.


#2. Finn Bálor

Kissé hihetetlen

Roman Reigns elmondta, hogy mi a következő célja; a Universal Bajnoki cím. De ne feledkezzünk meg a WWE legelső Universal Bajnokáról, Finn Bálorról sem. Bálor a visszatérése óta nem kerülhetett a főöv közelébe, de most már tiszta az út. Mondhatni. Ketten akarnak egy célt, egyértelmű a csata közöttük.

Itt is szóba jön az, hogy Bálor kicsi Reigns-hez képest, de.. Debütáló meccsén Bálor legyőzte Reigns-t.


#1. Shield újraegyesülés

IGEN!

Ismét csak a hétfői RAW-ra és a hírekre támaszkodunk. Reális esély van arra, hogy az egykori Shield-testvérek újraegyesülnek. Többször felvetődött ez a téma, de soha jobbkor nem jöhet. Löketet adhat Reigns-nek is és mindegyik szereplőnek.

Reigns ugyan a RAW-ban elmondta, hogy nem történik meg az egyesülés de nyilván hazudott. Jöhet tehát a testvérek egyesülése és egy király csata az október 22-ei TLC-re.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.