Négy nagyszerű mérkőzés amit KickOff-ban láthattunk

Bár sokan nincsenek tisztában a KickOff jelentésével de most leírnám mit is takar ez valójában. Cikkünkben összefoglaljuk azokat a csatákat melyek rendkívül jók voltak az elmúlt években, de mégsem kaptak akkora figyelmet a WWE Univerzumtól.

A KickOff magyarul Nyitó-Show-t takar ahol elemezni szokták az előzményes mérkőzéseket, beszámolnak a történtekről – de mérkőzéseket is láthatunk már évek óta KickOff-ban, hisz a közönséget csak szórakoztatni kell a felvezető show-val. Persze sokszor nem tetszik a közönségnek amit látnak, mint például a múlt vasárnapi WrestleMania-n helyet foglaló Interkontinentális Címmérkőzés.

4. Kalisto (c) vs. Alberto Del Rio – 2-out-of-3 falls mérkőzés az Országos Bajnoki Címért – FastLane 2016, KickOff

Sokan megfeledkeznek Kalisto-ról – de jegyezzük meg, hogy kétszeres US Bajnokról beszélünk. Ők ketten rendkívül izgalmas mérkőzést szolgáltattak számunkra a 2016-os FastLane PPV-n, még ha kevesen is figyeltek fel rá. Alberto az acélszék alkalmazása után vesztett egyszer diszkvalifikációval, majd aztán még is szerzett egy pontot. 1-1 lett az állás, szoros mérkőzés után Kalisto megvédte bajnoki címét.

3. Breezango vs. The Usos – Battleground 2016, KickOff

A csata a 2016-os Battleground-on folyt ahol a két Uso testvér csapott össze Fandango valamint Tyler Breeze párosával. Mind tudjuk, hogy mindegyikőjük rendkívül tehetséges és ilyen mérkőzést is tettek le az asztalra. Izgalom, izgalom hátán amit ismét nem értékelt annyira a közönség – a kialakult nagy csatában Fandango-ék tudtak győzelmet szerezni.

2. Kalisto (c) vs. Ryback – Országos Bajnoki Címmérkőzés – Payback 2016, KickOff

Nagy ember kontra Kis ember. Az ők csatájuk volt az amelyikre talán a legjobban figyelt a közönség és rendkívül jó értékelést kapott. Ryback-nak hiába a nagy testiség, a kis luchador letudta fárasztani a nagy embert. De Ryback-et sem becsüljük alá, elég végig nézni a csatát és tisztán látni – hiába a nagyság, erő, izom Ryback-nél – ő is rendkívül hajlékon szupersztár. Végül a nagy ember eszén túl járt a kis luchador amit követően megnyerte a mérkőzést és megvédte bajnoki címét.

1. Apollo Crews vs. Baron Corbin – Backlash 2016, KickOff

Ez a PPV esemény egyébként is különleges volt, a fő mérkőzésben Dean Ambrose harcolt AJ Styles ellen a WWE Bajnoki Címéért, de a KickOff-ban láthattuk a két ‘izomkolosszust’ Baron Corbin-t és Apollo Crews-t. A két szupersztár remek csatát tett le az asztalra, hasonló az Uso ikrek csatájához ahol izgalom, izgalom hátán volt. De itt is: hiába minden, a közönséget annyira nem értékelte. Hiába Apollo kitartása, Baron szerzett győzelmet.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.