10 új izgalmas viszály amit láthatunk a Shake-Up miatt

A Shake Up, más nevén a Szupersztárok cseréje igen felrázta a két brand-et. A cserék miatt viszályok értek/érnek véget idő előtt, felépített “arculatok” lettek semmivé és sokak szerint a RAW erősebb lett, mint a SmackDown.

Cikkünkben megmutatunk 10 olyan izgalmas feud-ot amit láthatunk a cserék miatt, tartsatok velünk!

1. Bray Wyatt vs. Finn Bálor

Kezdjük a legegyértelműbbel! Bray már a hétfői RAW-n megjelent így hivatalossá vált, hogy a pirosakat fogja erősíteni. És hol? Pont Bálor mérkőzése végén, ahol elmondta, hogy következő csatáját a “Démon King” ellen fogja vívni. Ezzel semmi probléma nincs. Bray Wyatt tervek szerint vereséget szenved Randy Orton ellen a Payback-en, Finn Bálor pedig annak ellenére, hogy van egy visszavágói lehetősége az Universal Címre – nem élhet vele, hisz teljes felfordultság van a cím körül jelenleg. Hatalmas potenciál van kettejük csatájában!

2. AJ Styles vs. Kevin Owens

A másik legegyértelműbb összecsapás. Kevin Owens átkerült a SmackDown-ra, majd AJ Styles egy Triple Threat küzdelem után rögtön esélyt kapott, hogy legyőzze Kevin-t az Országos Bajnoki Címért – minden bizonnyal a Backlash-en. AJ Styles-t egyértelműen folyton Bajnoki Cím közelében kell tartani, hisz tökéletes mindenben. Az ő feudjuk talán lehet a legrövidebb, hisz tervek szerint AJ-nek már biztos helye van a WWE Bajnoki Cím körül újra!

3. Alexa Bliss vs. Bayley

Mivel, Charlotte átkerült a SmackDown-ra – Alexa pedig a RAW-ra – Bayley-nek nincs másik potenciális kihívója a jövőre nézve (kivéve Sasha Banks, de úgy tűnik nem akar jönni az a Heel Turn) így Alexa lenne erre a megfelelő ember. Alexa remekül bánik a mikrofonnal, Bayley pedig tökéletes a ringben. Az ő csatájukban is ott van a potenciál.

4. Bray Wyatt vs. Brock Lesnar

Ismét remek feud. Kis ízelítőt már kaphattunk belőle a tavalyi Roadblock-on. Bray képes lenne felvenni a harcot a Fenevaddal rövid távon az “elmebeteg” tetteivel. Az egyik legjobban értékelt szupersztár lett a WWE-ben és nem is véletlen.

5. The New Day vs. The Usos

Közöttük is láttunk már küzdelmet. Mivel még kicsit mindig lehalt a SmackDown Tag Team divíziója, az American Alpha megkapta Primo-t és Epico-t, az Uso ikreknek pedig megérkezett Big E és Xavier Woods – mivel Kofi Kingston mint tudjuk, sérülés miatt kihagyásra kényszerül.

6. The Miz vs. Roman Reigns

Ez sem lenne újdonság. Tény, hogy Miz az egyik legjobb szupersztár a WWE-ben és csodálatra méltó amit az elmúlt évben hozott össze. Miz-t talán a legrosszabb ötlet volt áthozni a RAW-ra, mivel nincs ellenfele – később jöhet össze a Roman elleni viszálya, de az sem a WWE Címért zajlana amit Miz valójában érdemel.

7. Neville vs. Kalisto

Ők is találkoztak már egymással. Hírek szerint Kalisto átkerül a Cruiserweight divízióra, avagy 205 Live-ra ahol Neville is van. Ha Neville elveszti (márpedig úgy tűnik) a bajnoki címét Austin ellen, rögtön mehet Kalisto-val – remekül dolgoznak együtt a srácok.

8. Dean Ambrose vs. Samoa Joe

Dean-nek sincs jelenleg komolyabb ellenfele, Joe-nak sem – “csak a pusztítás”. Joe címet érdemel ezen nincs mit vitatni. Érdekesség, hogy ők még soha nem küzdöttek egymással. Ambrose potenciális ellenfele csak Joe lehet a RAW-ból, a tébolydába való felvenné a “Destroyer” elleni harcot – mindezt pedig az Interkontinentális Cím körül.

9. Charlotte vs. Naomi

Ők ketten is találkoztak már egymással. Charlotte SmackDown-ra kerülésével talán Naomi ellenfele lehetne a legjobban. Naomi jelenleg is magánál hordja a SmackDown Női Címét, Charlotte pedig egyértelműen bajnoki cím közelébe való.

10. Baron Corbin vs. Sami Zayn

Mind közül talán az egyik legjobb. Sami álma beteljesült, végre átkerült a SmackDown-ra. Baron folyamatosan fejlődik ami mellé természetesen cím illetve push jár. Mivel megszakadt az Ambrose elleni feudja Corbin-nak, Sami pedig mint “friss hús” első meccsét egyből Corbin és Styles ellen vívta – így a közeljövőben ezt is láthatjuk ha még nem is címért. (Styles nélkül, persze)

Tetszett? Esetleg más véleményed és álommérkőzésed van? Írd meg hozzászólásban!

Fontos, hogy a cikk semmilyen “érzelmi” kapcsolatban nincs a cikk írójával, tehát nem kivételezés a többi szupersztárok között.

Képek forrásai: WWE.com, YouTube, AWM, AllwrestlingSuperstars, tensports.com, RSN, Pro Wrestling Wikia, Google.

Talán ezek is érdekelhetnek:

1 válasz

  1. 2017-05-05

    […] 10 új izgalmas viszály amit láthatunk a Shake-Up miatt […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.