Ma este WWE TLC – hangolódjunk az estére, részletek

A 2016-os, december. 5-ei TLC; Tables, Ladders & Chairs PPV Texas városában, Dallas-ban kerül megrendezésre. Az év utolsó előtti PPV-je mindenképp fontos sok célból is, a legnagyobb, hogy több viszály is itt érhet véget, zárulhat le és újak kezdődhetnek el. Na de nézzük az este mérkőzéseit, és “hangolódjunk” az estére.:

Első és a legfontosabb, hogy ide vagy ide, vagy ide kattintva nézheted élőben Magyarországi idő szerint éjjel 02:00 órai kezdettel. De ne feledd! Délelőtt részletes összefoglalóval jövünk.

WWE Világbajnoki címmérkőzés

AJ Styles (c) vs Dean Ambrose (TLC meccs)

Kettejük csatája a Backlash óta zajlik, akkor vesztette el WWE világbajnoki címét Dean Ambrose. Azóta mindenképp ennek visszaszerzésére törekedik, azonban mindig “közbejön” valami, például ott volt John Cena.. Na és ugye ne feledkezzünk meg James Ellsworth-ról se. Mindenképp ez a csata lesz az este mérkőzése, a PPV-hez méltóan egy igazi TLC meccset vívnak egymással. Ami fontos, hogy James Ellsworth nem lesz itt az este mivel AJ Styles kórházba juttatta a kisembert. Mit láthatunk az este? Új bajnokot avatunk? Véget ér kettejük viszálya? Avagy AJ Styles tovább menetel, és jöhet az Undertaker-rel, vagy John Cena-val való csatája?

20161115_TLC_Match_StylesAmbrose--786cdbdf6544931d235f19611cc5b586.jpg

WWE SmackDown Tag Team bajnoki címmérkőzés

Rhyno & Heath Slater (c) vs Bray Wyatt & Randy Orton

Na ez a mérkőzés is jónak és izgalmasnak ígérkezik.. Két olyan szupersztár akik már 8-10 éve is a WWE-ben voltak és most bajnoki címet kaptak.. A másik oldalon pedig egy elég furcsa páros: Randy Orton és Bray Wyatt? Az “örök riválisok”? Egy hónapja még senki nem gondolta volna ezt, hogy ők ketten valaha egy csapatban fognak szerepelni, hiszen kő kemény háború dúlt köztük.. Erősnek, és dominánsnak tűnnek ők ketten, mindenképp érdekes és izgalmas mérkőzést láthatunk az este.

randywyatttlc.jpg

WWE SmackDown Női bajnoki címmérkőzés

Becky Lynch (c) vs Alexa Bliss

Ők a No Mercy óta várnak erre a mérkőzésre, de sajnos akkor Becky nem volt képes harcolni egy kisebb sérülés miatt. Most viszont eljött Alexa ideje, hogy legyőzze az első WWE SmackDown LIVE Női bajnokot? A mérkőzés egy “Tables” azaz asztalokon fog alapulni, az győz aki hamarabb rádobja a másikat egy asztalra.

20161122_TLC_Match_BeckyAlexa--884352c2db465af1e7597d47b61db0d9.jpg

WWE Interkontinentális bajnoki címmérkőzés

The Miz (c) vs Dolph Ziggler (LÉTRA meccs)

Mint jól tudjuk Dolph Ziggler feltette az egész karrierjét az Interkontinentális címre, ha győz marad ha veszít, távozik a WWE-től! A Show-Off-nak sikerült elhódítania a bajnoki címet, azonban Miz novemberben visszaszerezte a címet Ziggler ellen, majd a Survivor Series-en megvédte Sami Zayn ellen. Persze Ziggler nem hagyta annyiban az ügyet, a meccs végén egy Superkick-el jutalmazta a bajnokot, ekkor került bejelentésre kettejük csatája a TLC-re. Ugye mind tudjuk Miz feleségének köszönheti folyamatos győzelmeit, mert ő segítette benne. Vajon most is ez lesz, vagy Ziggler újra mindent elkövet a címért?

20161122_TLC_Match_MizZiggler--8f834b39444bd651e865d034c910343f.jpg

Carmella vs Nikki Bella (NQ mérkőzés)

Nikki Bella a SummerSlam-en tért vissza a pankrációhoz, csapatával pedig legyőzte Carmella csapatát, így ezért alakult kettejük viszálya.. Az új díva, Carmella többször is megtámadta Nikki-t, például a Survivor Series-en ahol Nikki ez miatt nem tudott részt venni a RAW vs SmackDown Női csatában. Végre pont kerül kettejük viszályuk végére, vagy még tovább folytatódik?

20161121_TLC_Match_nikkicarmella--33f23d676676e785826950046bc89063.jpg

Baron Corbin vs Kalisto (SZÉKEK meccs)

Kalisto a nyár végén sérült meg Baron Corbin ellen, majd sérüléséből visszatérve novemberben pont Corbin ellen lépett ringbe. Ezen a meccsen Kalisto jobban teljesített, annyira megtámadta Corbin-t, hogy kihagyni kényszerült a Survivor Series-t. Persze ezt Corbin sem hagyta annyiban, megfosztotta a kis luchador-t a cirkálósúlyú címlehetőségtől… Kettejük mérkőzése egy székek meccsen dől el, ez a csata is jónak ígérkezik!

20161122_TLC_Match_corbinkalisto--2b93869e5966dc4d1f9ec6f06c25de17.jpg

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.