WrestleMania 34: 10 darab pletykált mérkőzés amit láthatunk

Annyira közel vagyunk már, hogy hihetetlen. Még csak most hagytuk el az év legnagyobb eseményének 33. állomását, de már itt is a következő. A pletykák természetesen nagyon beindultak, mi pedig összegyűjtöttünk tíz darab párosítást amit nagy eséllyel látunk 2018. április 8-án!

Ha lemaradtál és nem tudod, hogy mi is volt tavaly kattints ide!


#10. Asuka vs. Paige

Asuka dominál és még mindig nem talál legyőzőre. Nem mondhatnánk, hogy végig ment a RAW-on az összes hölgyeményen, de majdnem és úgy is ez lenne – avagy lesz a vége. A szupersztár cserékről jelenleg még semmit nem tudunk, de valószínűleg nem kerül megrendezésre a WrestleMania előtt. Ha Asuka átkerülne a kékekhez – még ott is folytatná hihetetlen veretlenségi szériáját. A frissen visszatérő Paige újult erővel és rendkívül overséggel rendelkezik ahhoz, hogy találkozzon a Holnap Királynőjével az év legnagyobb színpadán. Kettejük találkozója ínyencség, persze ez csak valamelyik brand bajnoki címéért hasítson.


#9. The Usos vs. The Authors Of Pain

Az Uso ikrek nem voltak mindig ám kedvencek, de a hihetetlen teljesítményüknek köszönhetően sok rajongó figyelmét nyerték el. Egész jó évet tudhatnak maguk mögött hisz sikerült többször elhódítaniuk a kékek páros bajnoki öveiket. Az AOP-os srácok talán nem sokat mondd nektek, de elég rájuk nézni. Ikonikus duóról és egyszeres NXT Tag Team bajnokokról. Ők is a hatalmas teljesítményüknek köszönhetően tartanak ott, ahol. A napokban már felmerült a hír, hogy a srácok érkeznek a nagyok közé de úgy tűnik még egy kicsit váratnak magukra. A WrestleManian igazán nagy csatát hozna össze e négy szupersztár.


#8. Braun Strowman vs. Samoa Joe

A két nagy ember. Nem szeretném többször leírni azt, hogy hihetetlen évet tudhat maga mögött – de ez az igazság Braun Strowmanre is. Az Óriás ringbe léphetett Roman Reigns-szel és Brock Lesnarral is. Ezen kívül olyan király csatákat vívott a WWE Big Dogjával, hogy mai napig emlékszünk azokra. Itt van egy Samoa Joe akit szintén nem kell bemutatnunk hisz a debütálása óta láthattátok, hogy mit is tud. Ő is ringbe lépett Brock Lesnarral és Roman Reigns-szel is. Találkozójukat természetesen az év eseményére várják, hát jómagam is.


#7. Daniel Bryan vs. The Miz

Igen, Daniel Bryan. Sérülése és visszavonulása óta láthatjuk természetesen, mint a SmackDown igazgatója de nem több. A kisembernek nem engedélyezi a WWE, hogy ringbe lépjen és kockáztassa egészségét, de hallottunk már olyanról, hogy több orvos szerint simán birkózhatna az egykori WWE Nehézsúlyú Világbajnok. Van egy Mizünk aki számtalanszor tudtunkra adta, hogy szeretné a Bryan elleni mérkőzést. Jelenleg ez még nem megvalósítható, de jó esélyek vannak rá.


#6. John Cena vs. Jinder Mahal

A találkozó amit biztosra vehetünk. Elég a WrestleMania 34 első poszterére ránéznünk és semmi másra nem következtethetünk. Erről a csatáról már korábban is szóltak hírek, valamint Jinder Mahal is többször lenyilatkozta, hogy álomellenfelei közé tartozik a tizenhatszoros világbajnok. Vannak források persze amik erősen állítják, hogy ők nem fognak találkozni 2018-ban New Orleansban de én erre nem vennék mérget.


#5. Dean Ambrose vs. Seth Rollins

Testvérek háborúja újra. Egyesülésük óta voltak már Tag Team bajnokok, azoknak elvesztései után is dominálnak. A testvérpár ketté fog válni és találkoznak 2018-ban az év eseményén, ez szinte kőbe van vésve. Egyesülésük tudjuk miért volt, szóval nincs is miről csevegni.


#4. Charlotte Flair vs. Ronda Rousey

Az UFC Királynője, Ronda Rousey jelenleg is készül WWE-s debütálására hisz komoly források és szaklapok számoltak be arról, hogy aláírt a WWE-hez és edzésben van, hogy a WWE-ben dolgozzon. Több ízben is hallottuk már, valamint a Mae Young Classic eseményen is láttuk a dolgokat. Charlotte, a WWE Királynője mehetne bajnokként a 2018-as eseményre és találkozna az egykori UFC hölgyeménnyel.


#3. AJ Styles vs. Shinsuke Nakamura

Többször vitattuk és hallottuk. Nakamura nem jut komoly szerephez az overségéhez képest sem. Nincs ellenfél számára, de nagyon. Debütálása után esélyt kapott, hogy kezébe vegye a Money In The Bank táskát valamint, hogy elhódítsa Jinder Mahaltól a WWE Bajnoki címet is. Nem járt sikerrel egyszer sem, de egy AJ Styles elleni küzdelme a WWE-ben gigászi lenne a közös múltjuknak köszönhetően.


#2. Triple H vs. Kurt Angle

Kurt Angle pont a WrestleMania 33. állomása után tért vissza egy nappal és egy év múlva már fel is léphetne az eseményen. Angle-ről halottunk többször beszámolókat és a saját szájával is elmondta, hogy mérkőzést szeretne a WWE ringjében így 12 év elteltével. Megtörtént, hisz a 2017-es TLC-n Roman Reignst helyettesítette, valamint tagja volt a Team RAW-nak a 2017-es Survivor Series-en ahol igazán konfliktusba keveredett a WWE COO-jával, Triple H-dzsel. Hunter visszatért és bejelentette magát, mint a Team RAW 5. tagja aztán pedig leosztott egy Pedigree-t Jason Jordannak – a sztori szerint Angle fiának. Ezzel aláírta meccsüket 2018-ra, ebben 100%-is biztosak lehetünk.


#1. Roman Reigns vs. Brock Lesnar

KŐBE VÉSETT CSATA TOVÁBBRA IS.

Hiába bármilyen tévhit, ők ketten találkoznak 2018-ban. Brock Lesnar akkor már egy éve, hogy magánál hordja majd a WWE Universal bajnoki címet és ezt csak egy személynek tartogatják, még pedig a Big Dog, Roman Reignsnek. Lesnar ehhez kapcsolódóan nem talál legyőzőre és továbbra sem fog. A találkozó egy visszavágó lesz a WrestleMania 31-es találkozójuk miatt, ez Vince McMahon egyedüli kívánsága és akarata. Ha valóban megtörténik akkor fogalmunk sincs, hogy hogyan tovább Brock Lesnarnak. Szerintünk lelép, bár szerződése lesz még 2018. áprilisától augusztusig. Kíváncsian várjuk!


Ennyi lenne az a tíz mérkőzés amit erősen pletykálnak a 2018-as, WrestleMania 34. állomására. Találkozunk New Orleansban, reméljük jól szórakoztatok a cikk olvasásában!

Tudtad? Van Facebook-os csoportunk, hogy ne csak mi írjunk Nektek, hanem Ti is nekünk. Csatlakozz hozzánk még ma ide kattintva!

Talán ezek is érdekelhetnek:

2 hozzászólás

  1. Attila szerint:

    Üdv! Arról nincs információ, hogy The Rock mikor lép újra ringbe?

    • ROOT szerint:

      Semmilyen hír nincs Rockyról, hogy a WWE kötelékébe lépne újra bármikor. Kiválóan elvan a filmjeivel!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.