Wrestle Kingdom 12 – Chris Jericho vs. Kenny Omega Összefoglaló – avagy Alpha vs. Omega

A mai napon került megrendezésre a New Japan Pro-Wrestling, Wrestle Kingdom elnevezésű gálája. A gálán több mint 30. ezer ember előtt csapott össze Jericho és Omega az NJPW United States Heavyweight Championship-ért.

Y2J bevonulása igencsak pazarra sikeredett, hiszen a Fozzy Judas című dalára vonulhatott be amit ő is énekelt természetesen. Akkora ovációval fogadták Jerico-t, hogy azt nevezzük mi hideg rázós pillanatnak. Omega a a Young Bucks csapat kísérte a ringbe, azonban a mérkőzés kezdete előtt Jericho nekik is támadt azonnal. E kis közjáték után kezdetét is vette a meccs hivatalosan is, azonnal egymásnak esett mind két fél elképesztő tempóban. Hamar felfogta mind a 30. ezer ember a Tokyo Dome-ban, hogy ez a két ember el akarja a másikat törölni. Ezt mi sem bizonyítja jobban mint, hogy Jericho már a mérkőzés elején befogta Omega-t a Walls of Jericho-ba. Y2J  20. az az 20. év után tért vissza a NJPW kötelékei közé, ez meg is látszott gyakorlatilag Jericho jelenlétével el tudták adni az egész gálát. Na de vissza a mérkőzéshez. Elképesztő meccset hoztak össze az már szent és az már csak hab a tortán, hogy mivel ez egy no DQ volt így semmi nem szabott gátat a két veteránnak. Ennek köszönhetően volt itt minden ami szem, szájnak ingere, székek asztalba dobás. Természetesen jöttek Omega híres térdesei is amik borzasztó kemények voltak. El nem tudtuk képzelni,hogy még is ki az aki végül talpon tud maradni hiszen annyira kiegyenlített volt az egész mérkőzés. Úgy látszott, hogy nincs az a mozdulat mitől a másik ki fog feküdni, hozzá kell tennünk, hogy a meccs egy jó 40 perc volt ami igen csak hosszúnak számít. Omega még vérzett is, ami nem csoda hisz Jericho minimum 5x verte őt fejbe a székkel.

Ennél drámaibbra nem is tudták volna csinálni, mint például már úgy lehetett érezni, hogy Omega nyer amikor az utolsó pillanatban Jericho megmarkolta a ring kötelet ez által meccs-ben maradva. Végül nem tudta elkerülni a vereséget Jericho, Omega ha nehezen is de végül nyerni tudott az One Winged Angel-al amit már Jericho sem tudott túl élni. Még órákig elnéztük volna őket hiszen ez egy kuriózum meccs volt. 

Mindenképpen jó volt az látni, hogy Jerico mennyire jó formában is van. Nem kérdés, hogy várjuk vissza a WWE-be minél előbb hiszen elkelne a segítsége annyi szent. Összegzésül ha egyre több ilyen nevet tud a NJPW mutatni mint Jerico akkor egyre többen fogják szeretni őket ebben biztosak vagyunk!


 Visszanézhető ADÁS:

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.