WWE NXT 2018. január 3. – Összefoglaló / Az év első NXT adása

Lezajlott a 2018-as év első NXT adása is, ami ezúttal Florida államból a Winter Park Arénából jelentkezett. Lássuk!


William Regal az NXT GM-e nyitja az adást, aki köszönt mindenkit és elmondja, hogy ma este egy nagyon speciális “vissza és előretekintő” adásnak lehetünk majd szemtanúi.

#Visszatekintés 1. Drew McIntyre vs. Adam Cole – vendég bíró Shawn Michaels

Drew McIntyre és Adam Cole epikus NXT Championship mérkőzése a NXT Live-on San Antonioban. HBK mindent megtett, hogy jó bírója legyen a mérkőzésnek főleg a szülővárosában,  folyamatosan szemmel tartott mindenkit, Cole-t és Undisputed ERA partnereit, Kyle O’Reilly-t és Bobby Fish-t. Az akkori NXT bajnok Drew McIntyre és Cole fárasztó összecsapása közepette a Undisputed ERA vezetője egy Sweet Chin Music-et is beszedett amit HBK-től kapott közvetlenül az állkapcsára, miután McIntyre kitért az útból.

A tömeg sokkban figyelte, ahogy az NXT bajnok a Claymore Kick-et akarta bevinni, de, O’Reilly és Fish ki húzta Michaelt a ringből miközben kettőnél tartott a számolásban. Cole társai elverték McIntyre-t, mielőtt Michaels vissza tért volna  a ringbe, ami meg is történt és  O’Reilly kapott  egy Sweet Chin Music-t. McIntyre ezután Cole-t egy Future Shock DDT-vel, földre vitte és ezzel egy nagyon izgalmas meccsen szerzett győzelmet.


#Előretekintés 2.  NXT bajnok Andrade “Cien” Almas és Zelina Vega komolyan veszi Johnny Gargano-t!

Annak ellenére, hogy NXT Champion Andrade “Cien” Almas és menedzsere, Zelina Vega azt mondták, hogy komolyan veszik Johnny Gargano-t, magabiztosnak tűntek az exkluzív interjú során. Almas megvédi NXT címét a Gargano ellen hangzott ezl a rövid interjúban..  Ez lesz a harmadik találkozó az elmúlt hat hónapban, Almas megnyerte az előző két meccsüket. Talán a múlt sikere miatt, amely az NXT tetejére vezetett, Almas és Vega nem mutatott hiányt  önbizalom ból, miközben megerősítette azt a tényt, hogy senki sem férhet hozzá az El Idolóhoz. Mi azért ebben egy picit kételkedünk..


#Előretekintés 3. 2018 lesz Johnny Gargano életének legjobb éve!

Az elmúlt évben Johnny Gargano hullámvasúton ült. Volt NXT Tag Team bajnoki cím birtokosa a legjobb barátjával, Tommaso Ciampával, de volt, hogy sokáig nem is láttuk őt adásban. Most itt a nagy lehetőség számára, hogy megszerezze az NXT bajnoki címét! Mi nagyon szurkolunk neki, már csak azért is mert véleményünk szerint Gargano olyan úton jutott el idáig ami megsüvegelendő! Izgalmas mérkőzés lesz annyi biztos! Mindenképpen Gargano győzelmet várunk!


# Ember Moon útja a bajnoki címig

Tehetség, becsület és szív. Ez a három dolog, amelyek jellemzi Ember Moon-t. Az NXT női bajnoka az alázatos kezdetekről az NXT női divíziójának csúcsára került egy szempillantás alatt. Az NXT Univerzum végig láthatta az ő pályafutását valamint a rengeteg munkát, hogy NXT szuperszár lett. “Ember-t még az is szereti aki nem szereti” mondta róla Asuka amivel egyet értünk! Miután Asuka veretlenül leadta az övet és távozott a fő roster-re, mindenkiben egyértelmű volt az érzés hogy Moon-nak kell lennie a következő bajnoknak ami így is lett! Jelenleg senki nincs az ő szintjén az NXT női szupersztárok között!

Várjuk hogy ki lesz az a személy aki fel tudja venni vele a versenyt. Esetleg Nikki Cross vagy a Mae Young Classic győztesm Kairi Sane? Hamarosan ezekre is választ kapunk! 


 Ezzel zárult ez a rendhagyó “adás”.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.