WWE NXT 2018. január 10. – Összefoglaló

Az esztendő második sárga adása, egyenesen a Winter Parkból jelentkezett. Lássuk mi történt.

Az adás kezdése alkalmával azonnal láthattunk egy női meccset.

Shayna Baszler vs. Dakota Kai

Baszler győzni tudott elég gyorsan, azonban nem is akárhogy hiszen eltörte Kai karját. Ha ez még nem lenne elég  a végén még befogta egy kis Samoa Joe féle “Coquina Clutch” ba. Ekkor érkezett  Ember Moon és kizavarta a ringből Baszler-t.

A frissen debütáló hölgy eddig nagyon meggyőző, hamar a női divízió élére állhat ha tovább tart ez a magabiztosság és a lendülete. Azt is meg kell említenünk, hogy Shayna 2 évet eltöltött az UFC-ben is..

 


Kassius Ohno vs. Raul Mendoza

Egy sportszerű ám nagyon jó meccset láthattunk! Végig Kassiu irányította a meccset, ám ennek ellenére Mendoza többször is közel került a győzelemhez. Végül ezt a csatát Kassius tudta megnyerni.


Ezek után bejelentésre került, hogy a jövőheti adáson meg küzd egymással az AOP és a C.O.G csapata az elsőszámú kihívói  jogért a tag team övekre.


Lio Rush vs. Lars Sullivan

Lio próbált menekülni, ám Sullivan elöl mostanában nem lehet. Természetesen  Sullivangyőzelmet is aratott 2 perc alatt. A nagy ember a győzelme után mikrofont ragadt, és figyelmeztette Killian Dain-t, hogy hamarosan eljön érte és “jól elveri majd”.  Ezek után Sullivan tovább püfölte még szegény Lio-t.


Bobby Fish & Kyle O’Reilly vs. Aleister Black & Roderick Strong – tag team cím meccs

Elsőnek érkezett Bobby Fish és Kyle O’Reilly Adam Cole kíséretében. Adam azonnal mikrofont ragadt és elkezdte szapulni a Sanity csapatát akiket jól elvertek a színfalak mögött. Ekkor érkezett Nikki Cross a Sanity tagja és próbált elégtételt venni, azonban két bíró nagy nehezen megakadályozta.

Aztán Cole folytatta a kis mondókáját, ám ezt félbeszakítva érkezett a GM William Regal. Azonban ő sem jutott szóhoz hiszen érkezett Roderick Strong, Roderick nyugalomra intett mindenkit majd érkezett Aleister Black és így már kezdődhetett is a “buli”. Azon nyomban kitakarították a ringet aztán kezdetét is vette a mérkőzés hivatalosan is.

Hozták a szokásos formát a srácok, Cole természetesen folyamatosan zavarta Aleister-t a meccs közben. Ám ez annyira jól sikerült neki, hogy felkergette Cole-t a lelátóra azonban a társát a ringben hagyta így vereséget is szenvedtek vagyis cím védés történt… Azt hozzá tesszük, hogy Aleister nagyon over!


Az adás lezárása során  William Regal bejelentette, hogy Adam Cole megküzd Aleister Black ellen jövőhéten méghozzá  extreme rules kereteken belül!

Ezekkel a képekkel zárult az adás.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.