WWE NXT 2018. január 24. – Összefoglaló


Ezúttal Atlantából jelentkezett az NXT – ez az utolsó állomás a TakeOver Philadelphia előtt ami 27. lesz.
Lássuk hát mi is történt a sárga adáson.


No Way Jose vs. Cezar Bononi

Máris egy mérkőzéssel indul az adás, No Way Jose érkezik elsőnek a ringbe. Az a Jose akit hetek óta nem láthattunk adásba, kitudja miért. Jose-t nagy szeretettel fogadta a közönség, ami az egész meccsen ki is tartott. Így talán ennek is köszönhetően Jose győzni tudott elég simán brazil ellenfele ellen.


Bianca Belair vs. Latoya Allsopp

Két olyan hölgy csatáját láthattuk akiket nem gyakran látunk adásban, azonban most jelen voltak és egészen tűrhető meccset hoztak össze. Még annak ellenére is, hogy nem érkezett túl sok reakció a közönség részéről. Végül a papírforma érvényesült és Bianca nyerni tudott nagy nehezen.


Akkor most érkezik a várva várt interjú, Ember Moon és Shayna Baszler között. A Takeover előtt utoljára állnak vagyis ülnek egymással szemtől szembe a nagy csata előtt. A hangulat végig nagyon feszült volt, szinte  tapintani lehetett a feszültséget a két hölgy között. Ami nem csoda hisz a tét az NXT női címe lesz most szombaton. Természetesen mind két szupersztár úgy véli, hogy ő hagyja el Philadelphiát a bajnoki címmel. Ember elmondja, hogy ő már beteljesítette a vágyát azzal, hogy bajnok lett. Azonban itt még nem ér véget az állom és továbbra is véghez fogja vinni amit kell. Shayna azonban nem így látja, elmondja a volt UFC bunyós, hogy Ember egy nagy hal amit le fog vadászni. Valamint beteljesíti a saját álmát és bajnok lesz.


Ezek után egy kis AOP erő demonstrációt láthattunk két független ellen. Mint tudjuk szombaton megküzdenek a tag team övekért az  Undisputed ERA ellen.


Johnny Gargano vs. Velveteen Dream

Egy meglepően hosszú és nagyon jó meccset láthattunk, amit végül Gargano tudott megnyerni. Ám a meccs után érkezett Gargano szombati ellenfele az NXT bajnok Andrade “Cien” Almas kicsit beszólogatni az ellenfelének. Ám ez nem sikerült hiszen Gargano rendesen helyben hagyta a bajnokot.


Ezzel zárult ez a kiváló adás, folytatás a szombati Takeover gálával.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.