WWE NXT 2018. február 7. – Összefoglaló


A sárgák adása ezúttal Atlanta városából jelentkezett, ismételten egy nagyszerű műsort láthattuk!

Lássuk hát mi is történt.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Az Undisputed ERA nyitja az adást akik a ringbe lépnek, azonban hátúról, nekik esett SAnitY csapata és a biztonsági emberek szedték szét őket. Természetesen amire számítani lehetett érkezett a GM William Regal, aki be is jelenti, hogy a ma esti main event egy 3 a 3 elleni tornádó tag team meccs lesz a két csapat között.


Heavy Machinery vs. Riddick Moss & Tino Sabbatelli

Tehát az est első meccse egy tag team összecsapás volt, két igen csak jó csapat között. Meglepően kiegyenlített csatát hozott a meccs, hiszen mind a kettő csapat tudott dominálni. Ám végül a “nehéz gép” csapata tudott nyerni vagyis a Heavy Machinery csapata.

A meccs vége után a vesztes csapat párosa nem igazán volt jó hangulatban, aminek a vége az lett, hogy Riddick Moss ott hagyta társát.


Ezek után Johnny Gargano érkezett a ringbe aki rögtön mikrofont kért, és elmondta, hogy nagyon sajnálja, hogy nem sikerült megnyernie az NXT boni övet. Valamint ez a vereség nem gátolja meg a céljai elérésében, és a közönség az ami igazán erőt ad neki. A TakeOver estéjét soha nem fogja elfelejteni, és éppen ezért kihívja Andrade “Cien” Almas-t, a TakeOver Chicago gálára 1 az 1 ellen, férfi a férfi elleni küzdelemre. Természetesen a bajnok is érkezett a ringbe, valamint menedzsere is Zelina Vega. Elkezdték kóstolgatni valamint provokálni  Gargano-t, hogy ő egy lúzer stb. Amire érkezett a ringbe Candice LeRae és Garganoval közösen “kitakarították” a ringet.


Bianca Belair vs. Jessix Hill

Bianca Belair győzött, kb 20 másodperc alatt..


SAnitY vs. Undisputed ERA – Tornado Tag Team Meccs

Elérkeztünk az est fő mérkőzéséhez, ahol két bitang jó csapat mérkőzött meg. Azonnal kezdetét is vette a meccs már a ringen kívül, ahogy arra számítani lehetett. Egyik csapat sem kímélte a másikat, ahogy arra számítani lehetett a rettentően dühös SAnitY csapta irányított a meccset. Volt itt minden, előkerültek székek, asztalok, lépcső és a több, valamint még a színfalak mögé is elkószált és ott is ment a bunyó. Ahogy telt az idő úgy lett egyre kiegyenlítettebb a meccs, azonban végül a SAnitY csapata tudott nyerni egy hihetetlen meccsen!


Ezzel zárult az adás.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.