WWE NXT TakeOver: Philadelphia – Összefoglaló

Véget ért a következő TakeOver, mi pedig meghoztuk az összefoglalót! Philadelphiában vagyunk ahol három címmérkőzés mellett láthattunk egy egyéni illetve Extreme Rules mérkőzést is.


Undisputed ERA (c) vs. The Authors of Pain – NXT Tag Team Banoki Cím Meccs

Hozták a kötelezőt a fiúk, végül az Undisputed ERA tudott nyerni. Ami azt is jelentheti, hogy bégre az AOP jön a fő rosterre. Amire már nagyon sokan várnak régóta.


Velveteen Dream vs. Kassius Ohno

A rendkívüli népszerűségnek köszönhetően nem veszíthetett Velveteen. Borult a papírforma eredmény, tehát sima győzelmet tudhat magáénak.


Ember Moon (c) vs. Shayna Baszler – NXT Női Bajnoki Cím Meccs

Az összecsapástól többet is várhattunk volna mint amit valójában kaptunk. A friss debütáló keményen feladta a leckét a bajnoknak, végig fölényben volt. Mikor már a közönség sem volt kíváncsi erre, Moon kisasszony megfogta magát és megfordította a küzdelmet – gyorsan fordított és megnyerte, egyben megvédte bajnoki övét.

Ez nem volt elég a kihívó számára, a mérkőzés után még támadást is indított az így is sérült bal karjára Moonnak.


 

Aleister Black vs. Adam Cole – Extreme Rules Meccs

Egy rettentő durva mecset láthattunk volt itt minden, asztalok, székek kendo bot. Előkerült az acél lépcső is, ám végül talán kicsit meglepetés szerűen Black nyerni tudott. Nagy kérdés, hogy hogyan tovább Cole valamint, Black számára? Hamarosan erre is választ kapunk.


Andrade “Cien” Almas (c) def. Johnny Gargano – NXT Bajnoki Cím Meccs

A srácok egy király mérkőzésben bizonyítottak mindenki számára. Gargano sokszor került fölénybe, bár a bajnok minden helyzetet hárítani tudott. A csatát végig az adok-kapok szituáció uralta, a mérkőzés végéhez közeledve pedig Gargano mindennel próbálkozott és már mikor elhittük volna, hogy új bajnokot avatunk.. Nem. A bajnok kitartott és mindent kiállt.

Felébredt a bajnok és a Hammerlock DDT-t követően sem tudta megnyerni a küzdelmet mert Gargano kitartott. Hihetetlen! Ezt még egy feladás fogás követte a kihívó részéről de a bajnok sem adta magát. Nekilökte a saroknak, ezután a kötélen keresztül jött a Hammerlock DDT amivel megnyerte a küzdelmet és megvédte NXT Bajnoki címét!

A mérkőzést követően egy rég nem látott arc tért vissza, még pedig Gargano egykori tag team társa, Tommaso Ciampa! Hátulról érkezett és bizony megtámadta egykori társát egy mankó segítségével!


Ezzel véget ért a gála!

Az NXT díjkiosztó (2017-es díjak):

  • Az év feudja: Aleister Black vs. Velveteen Dream
  • Az év NXT szupersztárja: Aleister Black
  • Az év női NXT szupersztárja: Asuka
  • Az év feltörekvő szupersztárja: Aleister Black
  • Az év meccse: Tyler Bate vs. Pete Dunne (NXT TakeOver: Chicago)

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.