WWE Backlash 2017. – Összefoglaló

Chicago-ból, az Allstate Arenából jelentkezett a SmackDown Live soros PPV-je, a 2017-es Backlash. Nyolc küzdelem, izgalom és jó hangulat várt ránk, hisz a kékek legjobbjai csaptak össze egymással. Többek között AJ Styles küzdött meg Kevin Owens-el, Shinsuke Nakamura megvívta első küzdelmét és terítékre került a WWE Bajnoki Cím is.

Visszanézhető adások a cikk alján!

KickOff Show

Tye Dillinger vs. Aiden English – KickOff Mérkőzés

Sok jót nem lehet mondani az összecsapásról, próbálkozott Aiden de borult a papírforma. Tye sima győzelmet szerzett.

dillinger_gyozelem.jpg

A Perfect #10 sima győzelmet szerzett

Main Show

Shinsuke Nakamura vs. Dolph Ziggler

Lassan, de végül kezdetét veszi a küzdelem. Nakamura venné át az irányítást, úgy tűnik sikerül is neki de Ziggler hirtelen fordít. Rövid ideig örülhet, Nakamura perceken belül fordít és már nála az irányítás. Néhány rúgás követi egymást, majd egy hirtelen DDT-vel visszavág Ziggler, kopogtatna de Nakamura felrántja a vállát. Érkezik a Famouser, de Nakamura ismét kitör. Készülne egy Superkick-re, Nakamura fordítana de érkezik egy hirtelen Zig Zag ami után szintén felrántja a vállát. Hirtelen lendületbe jön, pillanatokon belül érkezik a Kinshasa, amivel kopogtatja Ziggler-t és megnyeri a mérkőzést.

nakamura_gyozelem.jpg

Nakamura a Kinshasa után győzelmet szerez

The Usos (c) vs. Breezango – SmackDown Tag Team B. Címmérkőzés

Fandango és Jimmy kezdi a küzdelmet, rögtön érkezik a pacsi, jön Tyler a felmosóval aki úgy dönt inkább azzal bán el ellenfelével. Megérkezett Jey aki egy rúgást követően kifektette Tyler-t. Ismét Fandango és Jimmy van szerepben, Jimmy könnyedén irányít. Tyler és Jey vannak harcban, Jey is könnyedén bünteti ellenfelét. Érkeznek a pacsik, Fandango valósággal dominál és Jimmy nem tud mit tenni ellene.. Tyler van ismét a ringben, kopogtatnák az ikrek de nem járnak sikerrel. Hirtelen Killswich érkezik Tyler-től, de ő sem kopogtat egyelőre. Fandango-ék egy utolsó hajrára készültek, de az ikrek értékesítették a Superkick-et és kopogtattak.

uso_gyozelem.jpg

Sikeres címvédés az Ikrektől

Sami Zayn vs. Baron Corbin

Egyelő erőkkel indult a küzdelem, Sami-től érkeztek a szokásos manőverek, Corbin-tól pedig a válaszok. A ringben kívül alakul ki egy kisebb harc, a ringbe visszatérve már Corbin irányít. Sami fölénybe kerül, érkezik egy Crossbody a sarokból – 1,2 – Corbin kitör. Egy hirtelen fordítással Corbin-tól érkezik a Clothesline, de Sami kitör. Adok-kapok szituáció keletkezik, Corbin a sarokból adna egy Superplex-et de Sami fordít és érkezik egy Powerbomb. Corbin nem adja fel olyan könnyen, talán túl lendületbe is jött. Elvesztette az irányítást, Sami értékesítette a Helluva Kick-et amivel megnyerte a mérkőzést.

sami_gyozelem.jpg

A kanadai ezúttal jól állta a sarat

Becky Lynch & Charlotte Flair & Naomi vs. Natalya & Carmella & Tamina

Mondhatni egyelő erőviszonyok uralkodtak, de Becky próbálta irányítani a mérkőzést. Megpróbált mindenkit kifektetni, Natalya-t intézte volna el de megérkeztek a társak segítségül. Becky kopogásra kényszerült Natalya feladásos fogásában.

natalya_gyozelem.jpg

Natti-ék tovább menetelnek

Kevin Owens (c) vs. AJ Styles – United States B. Címmérkőzés

Styles kezd jobban, irányítani tud a bajnok felett. Kevin támadásba lendül, de Styles hamar tisztáz. Kevin újra támad, ezúttal már sikerrel. Egy DDT után érkezik három Senton, kopogtat de Styles kitör. Styles egy Enziguri-nak köszönhetően teret nyer magának. Styles valósággal dominál, Kevin nem tud mit tenni – azonban sikerül kitörnie a Styles Clash-ből. A ring szélére érkezne a Clash Styles-től, de Kevin gyorsan szabadul és levágja ellenfelét a lépcsőre. Kevin befogja a feladásos fogásába, de Styles kitart. Styles-től érkezik egy Powerbomb, majd követné a Phenomenal Forearm, de nem jár sikerrel. Adok-kapok szitu következik, Kevin hamar befejezné a küzdelmet de Styles válaszol egy Suplex-el a ring igen kemény részére. Ringen kívül vagyunk ahol Styles lába beakadt a kommentátor asztalba, vezetékekbe, így a győztes Kevin Owens kiszámolással.

styles_forearm

Forearm manőver

Luke Harper vs. Erick Rowan

Rowan kezdett jobban, ám Harper hamar felébredt és átvette az irányítást egykori testvére ellen. Harper a Superkick és a Discus Clothesline után sima győzelmet szerzett.

harper_gyozelem.jpg

Az egykori testvérek ismét egymás ellen

Randy Orton (c) vs. Jinder Mahal – WWE Bajnoki Címmérkőzés

Randy még a küzdelem előtt letámadta Jinder-t és komoly verésben részesítette. Kezdetét veszi a mérkőzés, Randy tovább dominál, Jinder teljesen tehetetlen. Érkezne az RKO, de Jinder kigurul a ringből. Jinder ezután teret nyer és tud irányítani, aztán ismét Randy irányít immáron a ringben kívül. Visszakerülnek a ringbe ahol ismét Jinder irányít és Randy karját támadja, hogy még véletlen se sikerüljön az RKO-t értékesíteni. Jinder nekirohan a póznának, ennek köszönhetően Randy-től érkezik egy Superplex – ismét Randy-nél az irányítás. Komoly mozdulatokat szenved el Jinder, de egy hirtelen Neckbreaker-rel válaszol. Randy azonnal válaszol, majd érkezik egy Orton féle DDT, jelzi az RKO-t de Jinder ismét kigurul a ringből. Randy utána ered, ám a Singh tesók megállítják. Nem okoz neki gondot, elintézi őket könnyedén. Jinder támad, visszarakja Randy-t a ringbe ám belenéz egy váratlan RKO-ba. Jinder-t mentik a Singh tesók, kihúzzák a ringből. Randy dühös és valósággal elpusztítja a Singh tesókat, dupla DDT majd Jinder hátulról érkezik – érkezik a Cobra Clutch amivel megveri Randy Orton-t harmadjára is, és végül megnyeri a WWE Bajnoki övet.

jinder_gyozelem.jpg

Jinder Mahal az új WWE Bajnok

Új bajnokot avatunk Jinder Mahal személyében a SmackDown-on, folytatás a ma esti RAW-val.

VISSZANÉZHETŐ ADÁSOK: (ha a videók nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást!)


Talán ezek is érdekelhetnek:

1 válasz

  1. 2017-05-25

    […] WWE Backlah 2017. – Összefoglaló […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.