WWE Backlash 2018. – Előzetes

Közös PPV-ként érkezik a 2018-as Backlash. Kilenc darab küzdelemről van tudomásunk, ebből egyet láthatunk a felvezető műsorban. Terítéken minden fontos bajnoki cím, lássuk hogyan jutottunk el idáig!


KICKOFF, hétfő hajnal 01:00

Bayley vs. Ruby Riott

Egyelőre erről az egyetlen hölgy küzdelemmel vezetik fel a műsort.


MAIN SHOW, hétfő hajnal 02:00

AJ STYLES (C) VS. SHINSUKE NAKAMURA – WWE CHAMPIONSHIP (NO DQ MATCH)

Jön a következő (talán utolsó) felvonás, ám Styles hatalmas veszélyben van. Köztudott, hogy Nakamura eléggé szereti Styles tökeit ütni és ebben a mérkőzésben engedélyezett lesz, mivel nem lesz diszkvalifikáció. Ha csak ezt a szempontot nézzük akkor már Styles nem is világbajnok, viszont ha a jelentésekre támaszkodunk akkor ismét címet véd immáron végleg és a későbbiekben Samoa Joe ellen száll harcba a címért.


SETH ROLLINS (C) VS. THE MIZ – INTERCONTINENTAL CHAMPIONSHIP

Hasonló az előző küzdelemhez, Rollins veszélyben. Akármennyire is örülünk a Kingslayer uralkodásának, úgy tűnik ennek is eljött a vége. Miz csodálatos amit művel a SmackDown LIVE-on, a következő mérkőzésben pedig benne van a Moneymaker győzelme. Ha Rollins-t nézzük a RAW-n, nincs ellenfél.. Csak nem akarják azt a Bálor vs. Rollins 1v1 feudot.


JEFF HARDY (C) VS. RANDY ORTON – UNITED STATES CHAMPIONSHIP

A két Grand Slam bajnok egymás ellen. Múltkor csapattársak voltak, ám a viperát ismerjük és ajándékkal érkezett a regnáló világbajnok felé ami egy szép RKO volt. Az összecsapásuk tökre király lesz és esély is van arra, hogy az a bizonyos cím gazdát váltson.


NIA JAX (C) VS. ALEXA BLISS – RAW WOMEN’S CHAMPIONSHIP

Visszavágó mérkőzés a hölgyek között, első komoly megmérettetése Little Miss Bliss kisasszonynak.


CARMELLA (C) VS. CHARLOTTE FLAIR – SMACKDOWN WOMEN’S CHAMPIONSHIP

Eljött a Flair lány ideje a törlesztésre. Carmella komoly feladat elé néz, vajon sikerül a címvédés vagy netán segítségre lel valakikben a címe megvédése érdekében – avagy a bajnoki arany visszakerül a Királynőhöz?


ROMAN REIGNS VS. SAMOA JOE

A két nehézsúlyú. Igazán király kis egy az egy ellenire számíthatunk. Ha az elsődleges hírekre támaszkodunk akkor Samoa Joe vereséget szenved.


DANIEL BRYAN VS. BIG CASS

Valamivel fel kellett tölteni a műsort. Cass elmondása szerint utált Bryan árnyékában élni, ezért szerette volna a meccset a kisember ellen. Bryan a Rumble óta nem mutatkozott, itt az ideje! Valószínűleg behúzza a győzelmet.


BRAUN STROWMAN & BOBBY LASHLEY VS. KEVIN OWENS & SAMI ZAYN

Tag Team küzdelem a vörösektől amiből hát mit mondjunk, egyértelmű győzteseket nevezni. Nincs értelme, nem látjuk értelmét Owens és Zayn győzelmének. Valószínűleg teljes dominancia lesz Strowmanéktől, sima win.


Ennyi lenne a Backlash-Előzetesünk, reméljük tetszett! Másnap délelőtt/esti órákban érkezni fogunk az élő stream linkekkel melyeken élőben követhetik az eseményeket velünk együtt! Természetesen a megszokott módon – másnap érkezünk a gála teljes összefoglalójával, visszanézhető adásokkal!

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.