WWE Backlash 2018. – Összefoglaló

Véget ért a közös gála, következő megállónk a június 17-ei Money in the Bank. 

 

Ha a videók (letiltás miatt) nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást!


KickOff

Ruby Riott vs. Bayley

Ruby könnyed győzelmet zsebelt be.


Main Show

Seth Rollins (c) vs. The Miz – Intercontinental Championship

A kémia a srácok között továbbra is remekül működik, persze nem erre a végeredménnyel számoltak sokak. Miz szokásához híven próbálkozott erősen visszaszerezni a címet, ám Rollinsra nem volt ellenszer. Mikor már elhittük a Moneymaker győzelmet, akkor a Kingslayer két vállra fektette és megvédte azt ami az övé.


Nia Jax (c) vs. Alexa Bliss – RAW Women’s Championship

Természetesen Niára építenek, Bliss kisasszony vereséget szenvedett ahogyan arra számítottunk is.


Jeff Hardy (c) vs. Randy Orton – United States Championship

Orton végig uralta küzdelmet, ám a végén csak nem ment. Készült az RKO-ra, ám az átfordítás kizökkentette és a Twist Of Fate + Swanton Bomb kombó győzelmet ért Jeff-nek.


Daniel Bryan vs. Big Cass

Adok-kapok szituáció végig amiben végül Daniel Bryan szerezte meg a győzelmet, Cass kopogott a YES fogásban. Ünnepelni nem volt idő, a lét láb magas szupersztár megtámadta a kisembert.


Carmella (c) vs. Charlotte Flair – SmackDown Women’s Championship

Charlotte mindent megpróbált ám nem jött össze. A bajnok nem hagyta magát, mindent megpróbált és végül célt ért. A meccs végén úgy tűnt, hogy a Királynő rosszul érkezett a lábára és egy fordítást követően címet védett Staten Island hercegnője.


AJ Styles (c) vs. Shinsuke Nakamura – WWE Championship

A főmérkőzés lehetett volna, ám nem kapta meg a helyet. A meccs király volt, igazi NO DQ-ba illő. A végeredményre nem számítottunk, sokak szerint egy teljesen bullshit lett. A szabályrendszernek megfelelően jöttek a játékszerek is, a végére pedig annyira elfáradtak a srácok hogy egyszerre rúgták le egymás tökét és nem voltak képesek felállni 10-ig amíg a bíró számolt, így No Contest-tel ért véget a küzdelmük aminek értelmében továbbra is AJ Styles a világbajnok!


Braun Strowman & Bobby Lashley vs. Kevin Owens & Sami Zayn

Természetesen borult amire számítottunk, Braun és Lashley hatalmas fölénnyel szerezték meg a győzelmet. Owens és Zay barátsága pedig a vége felé jár.


Roman Reigns vs. Samoa Joe

Joe nagy fölénnyel irányított, Reigns hatalmas veszélyekbe került. Főleg a vége felé amikor már szinte aludt a Destroyer altatójába, ám valami csoda híján felébredt és megfogta időben a kötelet. Joe folytatta volna a támadást, ám a Big Dog egy váratlan Spear-rel megnyerte a küzdelmet!


Ezzel véget ért a PPV, folytatás a ma éjjeli RAW-val amit a keddi SmackDown LIVE fog követni.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.