WWE Battleground 2017. – Összefoglaló

És véget ért. Lezajlott az utolsó megálló a nyár legnagyobb eseménye, a SummerSlam előtt. A főeseményben Jinder Mahal és Randy Orton csapott össze a 10 év után visszatérő meccstípusban, nem másért persze, mint a WWE legnemesebb övéért – a WWE Bajnoki övért.

Visszanézhető adás a cikk alján, vagy kattints ide!


KICKOFF SHOW


FŐ SHOW

The Usos (c) vs. The New Day – SmackDown Tag Team Bajnoki öv

A küzdelmet Kofi és Jey kezdik, azonban nem kell sok Kofi-nak a pacsihoz. Érkezik Woods aki szintén próbálja tartani a tempót, de az ikrek csapatmunkával lent tudják tartani. A mérkőzés azon perceit láthatjuk amik nem épp a New Day-ről szólnak..

Megérkezik a várva várt pacsi, így már újra Kofi van meccsben. Próbálja megtörni a bajnokok menetelését, ezért készül is a befejező mozdulatára, de nem jár sikerrel. Woods van újra meccsben, készül egy hatalmas ugrásra a sarokból egyikükre, azonban Jimmy jó tesó módjára egy hatalmas rúgással megmenti testvérét. 1,2… de Woods kitör!

Kofi visszatér és sikerül is beadniuk a befejező mozdulatot, azonban az ikrek kitörnek. Folytatódik tovább a kő kemény küzdelem, Woods elszenved egy Superkick-et majd egy Splash-t is de még mindig kitart! Nem kell sok végül újra a csapatmunkához, érkezik a dupla befejezés és a győztesek és az új WWE SmackDown Tag Team Bajnokok a New Day!


Shinsuke Nakamura vs. Baron Corbin

A küzdelem lassan indul el, Nakamura egyenlőre nem kér Corbin-ból. Indulásnál Corbin tud fölényt szerezni, de később Nakamura is összeszedi magát. Jön az adok-kapok szituáció, több tuskísérlet mindkét féltől, győztes azonban még nem születik.

Nakamura több kísérletet is tesz a Kinshasa-ra, de nem jár sikerrel. Érkezik pár rúgás Corbin-ra, majd ismét felkészül a Kinshasa-ra – azonban Corbin egy övön alóli ütéssel elfekteti a Japán szupersztárt és véget vet a küzdelemnek. A győztes Nakamura DQ-val.. A küzdelem után Corbin a táskát is megkóstoltatta Nakamura-val.


Charlotte Flair vs. Becky Lynch vs. Natalya vs. Tamina vs. Lana – Fatal 5-Way küzdelem

A küzdelem előtt Naomi érkezik meg a kommentátori székbe. *

Rögtön megkezdődik a bunyó, a hölgyek nem kímélik egymást. Míg Lana Charlotte-tal foglaloskodik, addig Becky sehol nincs. Lana elintézi Natalya-t is, ezután pedig Tamina-val együttes erővel támadják Charlotte-ot.

Perceken belül változnak az események; már Becky és Charlotte feszül egymásnak. Megérkezik Natalya aki kopogtatást hajtana végre mindkettő hölgyön, azonban egyszer sem jár sikerrel. Jönnek a feltámadások és körülbelül mindenki azt üt és gyepál akit ér.

Becky befogja Tamina-t a feladásos fogásába és kopogtatja is – Tamina kiesett.

Megérkezik Lana is, de Becky őt is kopogtatja hirtelen – Lana kiesett.

Nem kell sokat várnunk Natalya-ra aki visszatér és kopogtatja Becky-t – Becky kiesett.

Eljön Charlotte és Natalya ideje, igen keményen feszülnek egymásnak. Natalya most mindent bevet és keményen küzd a végéig, meg is lesz az eredménye: nekilöki a Királynőt a sarokhoz, ezután pedig kopogtatja.

A győztes és első számú kihívó a SummerSlam-re Naomi ellen: Natalya!


AJ Styles (c) vs. Kevin Owens – United States Bajnoki öv

Kevin Owens azonnal keményen kezdene és fölénybe szeretne kerülni, azonban Styles hárít. Owens-nek sikerül egy mozdulat, de aztán Styles ismét hárít és már a ringen kívül láthatjuk a folytatást.

Styles próbálja beadni a Forearm-ot, azonban nem jár sikerrel. Owens hárít és innentől irányít. Senton után érkezne a Senton, azonban Styles felébred. Kis adok-kapok szituációt láthatunk, Styles felpörög és irányítja a küzdelmet!

Styles tovább irányítana, érkezne a Styles Clash is de nem talál be. Ugrások és komoly ütések érkeznének, azonban egyre inkább úgy tűnik, hogy Owens javára szolgál minden. A bunyó addig fajul, hogy a spori összeesik egy lökés miatt, percek múlva a bíró nincs magánál és úgy kopogtat – 1,2,3 és az új United States Bajnok, Kevin Owens! (Mindenki döntetlenre számított, mindkét srác válla lent volt..)


John Cena vs. Rusev – Zászlós Meccs

Rusev egyből a zászlóért indult, pedig úgy tett, mintha támadásba lendült volna. Cena ment és folytatódik a küzdelem. Rusev ezután kissé blokkolja Cena-t és ismét mászik, de Cena ismét hárít. Cena fölénybe kerülne, de ekkor ám Rusev átveszi az irányítást és dominálni kezd Cena felett.

Cena feltámad és fölénybe kerül, jönnek a vállasok, ütések, dobások – szimpla Cena stílus. Egyenlő erőket látunk ezután, hol Cena, hol Rusev képes irányítani. Inkább az utóbbi, Cena kísérletet tesz a saroknál de Rusev blokkol és meg is szerzi a zászlót. Megindulna kifelé vele, azonban a 16-szoros világbajnok azonnal visszatámad.

Folytatódik az adok-kapok, mindkét srác szeretne minél előbb véget vetni a küzdelemnek. Rusev próbálkozik egy Powerbomb-al, azonban Cena hárít és befogja a feladásos fogásába. Rusev kopog, azonban itt nincs feladás.. Cena ezután végre megszerzi a saját zászlaját majd indulni próbál, Rusev azonban egy hatalmas rúgással hárít. Rusev ismét megindulna kifelé, de Cena ráveti magát. Ezután mindkét fél próbálkozást tesz az aréna elhagyására, de egyik sem jár sikerrel.

Már szinte a bejáratnál vagyunk és Rusev asztalokat hoz odafelé. Cena-t próbálja az asztalokra vágni, de nem jár sikerrel. Mászni próbál Cena kifelé, de Rusev hárít. Kisebb szorítások, ütések következnek és jön a fordulópont; Cena-tól érkezik az AA az asztalokra, ebből pedig nincs menekvés Rusev-nek! John Cena lerakja a zászlót és megnyerni a küzdelmet!


Sami Zayn vs. Mike Kanellis

Elérkezett a törlesztés ideje. Sami törleszteni próbált Mike számára a kedd este miatt és ez sikerült is. Hiába a ring mellett helyet foglaló Maria gyenge beavatkozási kísérlete, Sami tovább menetelt és a rúgás után megnyerte a küzdelmet.


Jinder Mahal (c) vs. Randy Orton – WWE Bajnoki öv – Punjabi Prison Meccs

Randy azonnal támad, Jinder azonban hárít és kéri az ajtónyitást. Végül nem sikerül egyiküknek sem menekülni, folytatódik a küzdelem. Eljön az idő, hogy Jinder fölénybe kerüljön és irányítsa a küzdelmet. Elérkezünk az időhöz, itt az idő a második ajtó nyitására is azonban nem sikerül szabadulnia Jinder-nek, Randy visszatartja ismét.

Jinder mászni próbálna, azonban a vipera észreveszi és végül lerántja. Elérkeztek Randy percei, róla is szólnak. Kérte az ajtónyitást, de közben érkezett volna az RKO is.. Jinder hárítani tud, de Randy akkor is betalál az RKO-val.

Megérkeznek a Singh tesók akik mentik Mahal-t és kihúzzák az első ketrecből, Randy orra előtt pedig bezárul az ajtó. Mahal nagy nehezen de mászni kezd kifelé..

Randy azonnal megindul kifelé és innentől már hárman vannak ellene. A Vipera jól állja a sarat, folytatja amit eddig. Előkerül egy kendóbot is és már azzal üti őket. Randy dominál, megy előre és nem talál legyőzőre.. Jinder körülbelül sehol nincs, Orton kezében a WWE Bajnoki Cím.. Azonban .. Felhangzik Jinder Mahal zenéje, mindenki nem akarja elhinni amit lát; Visszatért a Prison meccs kitalálója: Great Khali! Khali elindul az építmény felé és erőteljesen rázni kezdi aztat amitől Orton persze leesik. Randy ismét menekülne, de Khali útját állja majd “parancsolja” Jinder-nek, hogy hagyja el a ketrecet..

Végül sikerül is ez, a győztes és továbbra is WWE Bajnok: Jinder Mahal.


Ezekkel a képekkel zárult az adás, folytatás pedig a nagyon várós keddi SmackDownnal. Sok kérdésre nem kaptunk még közel sem választ, de kedden ez minden bizonnyal változni fog.

Visszanézhető ADÁS:

Talán ezek is érdekelhetnek:

2 hozzászólás

  1. 2017-07-24

    […] WWE Battleground 2017. – Összefoglaló […]

  2. 2017-10-29

    […] WWE Battleground 2017. – Összefoglaló […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.