WWE Clash of Champions 2017. – Előzetes

A Bostoni TD Garden a helyszínünk ahol lezajlik a 2017-es esztendő utolsó WWE PPV-je, a Clash of Champions. A PPV-t a SmackDown Live szupersztárjai rendezik és összesen hét összecsapásról van tudomásunk. Terítékre kerül a világbajnoki cím AJ Styles és Jinder Mahal között, ez mellett még három címmérkőzést láthatunk amik igen jelentősek lehetnek a jövőre nézve.

Tarts velünk és nézzük meg együtt, hogy hogyan is jutottunk el idáig!

Pre-Show – hétfő hajnal, 01:00

Zack Ryder vs. Mojo Rawley – KickOff mérkőzés

A párosítás nem meglepő. Csapatként képtelenek együtt dolgozni és ebből pont elege lett a heel turn-t vevő Mojonak aki hátba támadta Rydert és ennek köszönhetően létrehozva ezt a találkozót. Sokat nem várhatunk a meccstől.

Tipp: –

Szerinted ki szerez győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Fő Show – hétfő hajnal, 02:00

AJ Styles (c) vs. Jinder Mahal – WWE Bajnoki címmérkőzés

Styles menetel és meg sem áll! November 7-én megállította a Modern Day Maharaját azzal, hogy legyőzte és képes volt megtörni a 170 napos bajnoki uralkodását. Hosszú és kemény munka gyümölcséről van szó Mahal esetében, persze egyszer minden véget ér. Természetesen nem adja fel és ahogy ő is kijelentette; küzdeni fog a címért mindenképpen. Na de itt van egy AJ Styles aki nem adja olyan könnyen azt a világbajnoki címet.. Ezzel szembesültünk már többször is. Az esélyek is inkább jobban szólnak Styles mellett aki rendkívül túl szárnyalja Mahalt mindenféle téren. A WWE Univerzum annyira imádja, hogy Mahalt bátran állíthatjuk – kilőtték a képből és feladták a terveiket vele. A meccs sorsdöntő mindenképp..: ha csodát látunk mint a 2017-es Backlash-en akkor ismét egy világ nem hiszi el amit lát, ezzel Mahal meg is pecsételné talán a WrestleMania 34. sorsát. Ha Styles képes lesz sikeresen címet védeni – amire természetesen inkább több esély van akkor az is sorsdöntő lehet, hogy ki lesz a következő kihívója – főleg úgy, hogy érkezik a 2018-as Royal Rumble!

Szerinted ki szerez győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Tipp: AJ Styles


Charlotte Flair (c) vs. Natalya – SmackDown Női bajnoki címmérkőzés – Lumberjack mérkőzés

Natalya hét esztendő elteltével volt képes bajnoki aranyat szerezni a WWE-ben. Na ez a hosszú munka és a kemény küzdés, fel nem adás. Van egy olyan Charlotte Flairünk aki szintén megállíthatatlan és rendkívül közönségbarát. Érkezik tehát a két hölgy összecsapása amiről nem igazán lehet mit megjegyezni mint, hogy szerintem sima címvédés lesz.. De ne feledkezzünk meg arról, hogy LUMBERJACK meccsről van szó! Tehát a két hölgy nem mehet a ringből ki hisz azt körbe veszik a kékek hölgyei, na és arról sem feledkezzünk meg, hogy egyre biztosabb CARMELLA táska beváltása.

Szerinted ki szerez győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Tipp: Charlotte, Carmella vált


The Usos (c) vs. The New Day vs. Shelton Benjamin & Chad Gable vs. Rusev & Aiden English (Fatal 4-Way Match)

Egyre biztosabb vagyok abban, hogy az IKREK nyerik el az év csapata címet. A 2017-es teljesítményük teljességgel felülmúlhatatlan és megkérdőjelezhetetlen. Azok a PPV-meccsek amiket ez a két srác letett nekünk az asztalra.. Persze ebben főszerepe van az esélyes New Day-nek is, ők ugyanezek. Képbe jött Gable és Shelton akik igen is esélyesek arra, hogy felérjenek a csúcsra és megszerezzék azokat a bizonyos aranyakat. Rusev és English párosa a hetekben szerzett győzelmet, bár sok jövőt nem jósolok nekik sem és szerintem a címmérkőzésben sem lesz sok szerepük.

Szerinted kik szereznek győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Tipp: Gable & Shelton


Randy Orton & Shinsuke Nakamura vs. Kevin Owens & Sami Zayn (Shane McMahon és Daniel Bryan a speciális vendégbíró)

Nahát. Érdekes küzdelemről van szó. Van egy Randy és egy Nakamura párosunk akik a hetekben segítették egymást, de könnyen fordulhat a kocka. Ugyanez igaz a Shane-re és Bryan-re is.. A SmackDown Live vezetői bírói ruhába bújnak az ellentmondások miatt, kíváncsian várjuk.. De tényleg, bele sem tudok gondolni.. Owens és Sami továbbra is harcol magáért és most szükségük van a győzelemre. A veszítés esetén kirúgásra kerülnek az egész WWE-ből, szó sem lehet erről. A legjobb barátok mindent megtesznek annak érdekében, hogy ez ne történjen meg, szóval félnünk nem igazán kell. Az összpontosítás inkább a Shane-Bryan és az Orton-Nakamura pároson van ahol mindkét oldalon közbejöhet egy bizonyos heel turn.. A hírek ha beigazolódnak akkor Orton heel turn-t vesz a Strong Style királyán, ez pedig igaz lehet Shane-re is. Arról nem beszélve, hogy nagyon esélyes Daniel Bryan ringbeli visszatérése mint előadó természetesen.

Szerinted kik szereznek győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Tipp: Owens és Zayn vagy no contest (lásd: Szótár/Jelentések)


Baron Corbin (c) vs. Bobby Roode vs. Dolph Ziggler – United States bajnoki címmérkőzés

Corbin töretlenül halad előre és már a 70. napját tölti bajnokként. Komoly feladata a múltra nézve nem volt, most talán ez nem ilyen egyszerű. Megkapta ellenfélként Dolph Zigglert akinek nem igazán van esélye a győzelemre, ezzel teljesen ellentétben Bobby-nak hatalmas. Személyes véleményem szerint Corbin elveszíti a bajnoki aranyát és azt Roode viszi tovább. A jövőre nézve kíváncsi vagyok és érthetetlenül állok a dolgok előtt, hogy hogyan tovább ennek a három srácnak.. Egymás ellen nem küzdhetnek a végsőkig, szóval érdekes a történet. Dolph-é annál inkább, hisz nem nagyon szeretne maradni a WWE-ben ilyen szerepek mellett.

Szerinted ki szerez győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Tipp: Bobby Roode


Breezango vs. The Bludgeon Brothers – Tag Team mérkőzés

Harper és Rowan megállíthatatlan! Az újracsomagolás talán segített, de komoly szerepet még mindig nem kapnak. Amióta újra együtt vannak azóta csak tarolnak és nem találtak legyőzőre. Ellenfélként megkapták Fandango-t és Tyler Breeze-t, nos akik szóval.. Hát tudjuk hol vannak, szerepük szintén nincs – leszámítva a Fashion Files-t ami nagyon szórakoztató minden alkalommal. Szerény véleményem szerint simán nyer és tovább menetel Harper és Rowan.

Szerinted kik szereznek győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Tipp: Harper és Rowan


Ennyi lenne a Clash of Champions Előzetesünk, reméljük tetszett! A holnapi nap folyamán érkezünk élő közvetítés linkekkel melyeken élőben követhetik a gálát vasárnapról -hétfő virradóra. Persze hétfőn délután– szokásosan érkezünk a gála teljes összefoglalójával!

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.