WWE Clash of Champions 2017. – Összefoglaló

Véget ért a 2017-es esztendő utolsó gálája amit a kékektől kaptunk. Terítéken volt a kékek összes öve, kezdve a WWE Világbajnoki címtől – egészen a Tag Team övekig. Eseménydús gála zajlott le ami mindenképp sorsdöntő volt a jövőre nézve!

Visszanézhető adás a cikk alján, vagy kattints ide!


KICKOFF SHOW


FŐ SHOW

Baron Corbin (c) vs. Dolph Ziggler vs. Bobby Roode – United States Championship Match

A United States championship meccsel kezdtük az adást. Elsőnek Rodde érkezett a ringbe,  majd őt követte a rettentően unott Ziggler, ez után jött a bajnok is Baron Corbin. Úgy kezdődött a meccs ahogy azt várni lehetett, ment az adok kapok eleinte Zigger és Roode összedolgoztak Corbin ellen de ez persze nem tartott sokáig. Egy elégé látványos és kiegyenlített csatát hozott ez a meccs, ahol min három félről el lehetett hinni hogy nyerhet. Előzetesen mindenki vagy legalább is sokan Roode győzelmét várták, talán jogosan de az is benne volt természetesen bőven a levegőben hogy Corbin úgy véd címet mint a huzat. A mérkőzés vége felé Roode kezdett dominálni és többször is közel járt a gőzelemhez, de aztán jött Corbin és a ring közepén készült beadni az End of Days nevű befejező mozdulatát, amikor érkezett Ziggler hátulról és be adta Corbin-on a Zig Zag-et és ezzel Dolph nyert… Bekövetkezett az amire nagyon kevesen számítottak Ziggler nyert, ami azt vetíti előre hogy ez a három ember még nem fejezte be egymással sőt….

Ezek után a színfalak mögött a SmackDown Live GM-je, Daniel Bryan egy személyzetissel beszélget hátul és azt kéri tőle, hogy hozzon neki egy másik bíró pólót mert amit adott az túl nagy neki..Természetesen Shane is szóba elegyedett Bryan-al, hogy megvitassák hogy ki lesz a ringben és ki lesz a ringen kívül. Shane jó főnökhöz mérten el mondja, hogy ő a fő bíró tehát ő lesz a ringben és Daniel legyen a ring körül amiről Bryan nem is akar hallani és kijelenti, hogy ő is a ringben szeretne lenni amire Shane engedélyt is ad neki.

Ezek után azt láthatjuk hogy Corbin tombol a backstage-ben…..


The Usos (c) vs. Rusev & Aiden English vs. The New Day vs. Gable & Benjamin – Fatal 4-Way Match – SmackDown Live Tag Team Championship

Ebbe a meccsbe nagyjából az összes csapatot be rakták..Nem indult rosszul a mérkőzés klasszikus fatal 4 way mecscet láthattunk, rengeteg adok kapok minden félrészéről. Igazából egy nagy káosz volt az egész,  az ilyen meccseknek nem is lehet más a menete. Aiden English és Rusev csapata sokszor közel volt a sikerhez de valaki mindig közbe lépett, a meccs bizonyos részeibe lassan kezdtük el hinni hogy Rusevék valóban képesek lesznek győzni. Láthatóan a közönség is erre szavazott volna, de aztán jött a papír forma és az Uso-k címet védtek lényegében minden gond nélkül.


Charlotte Flair (c) vs. Natalya – SmackDown Women’s Championship – Lumberjack Match

Két unott hölgyet láthattunk Natalya és Charlotte személyében, ami sajnos rá is nyomta a bélyegét az összecsapásra…Egy teljesen értékelhetetlen meccset hoztak össze Charlotte még úgy ahogy próbált valamit csinálni, de neki sem volt sok kedve hozzá. A ring körüli hölgyekről nem is beszélve. Egy vér szegény meccsen ahogy azt várni lehetett Charlotte címet védett. Amire esetleg vártunk hogy Carmella beváltja e a táskát természetesen az sem történt meg….

 


The Bludgeon Brothers vs. Breezango – Tag Team Match

A Bludgeon Brtothers az az Harper és Rowan fél perc alatt elintézte a Breezango csapatát, ezzel erőt demonstrálva.

Ezek után Samy-t és Owens-t interjúvolják a színfalak mögött ahol a kanadai duó elmondja hogy nyerni fognak természetesen. Valamint Samy azzal zárja hogy nem csak hogy nyerni fognak de ezzel el indítják a “jep” mozgalmat is.


Randy Orton & Shinsuke Nakamura vs. Kevin Owens & Sami Zayn – speciális bírók; Shane McMahon és Daniel Bryan

Következett az est talán leg pikánsabb mérkőzése. Ahogy azt eldöntötték tehát Bryan és Shane is a ringben tartózkodott, elég viccesre sikeredett ez a két bírós történet..Természetesen nem kellett sokat várni hogy Daniel és Shane össze kapjanak, kicsit olyan volt ez a mérkőzés mint egy “fatal 6-way meccs”. Elképzelni nem tudjuk hogy kinek az ötlete volt ez, de jobban tette volna ha magában tartja..Egy elképestő katyvasz lett a meccsből amire lehetett is számítani. Ebben a mederben is zajlott tovább a meccs, Samy két vállra fektette Orton-t de Shane nem számolta le a hármat. Ez persze Bryan-nak nem tetszett és el kezdett balhézni Shane-el, amit Samy ki is használt és ismételten Samy két vállra fektette Orton-t. Amit Bryan hiper gyorsan számolt le szabálytalanul, amivel Owens és Samy nyerni tudtak ez által meg tartva az állásukat…


AJ STYLES (c) vs. JINDER MAHAL – WWE CHAMPIONSHIP MATCH

Elsőnek Jinder érkezett, az után pedig a WWE bajnok a “Phenomenal One” Aj Styles. Style a mérkőzés kezdetétől Jinder térdén dolgozott, és igazából nem is hagyott esélyt sem arra hogy Mahal győzhessen. Az egész meccset kontroll alatt tartotta Styles egy percig nem volt kérdés, hogy ő fog nyerni. Meglepő vagy sem de Mahal nagyon jól dolgozott a meccsben, és voltak szép pillanatai. Amikor a meccs vége előtt be vitte a kivégző mozdulatát sokan elhitték hogy Mahal nyerhet, de aztán annak köszöntjetően hogy Styles Mahal térdére ment rá egész meccsen, így a végén feladásra kényszerítette Jinder-t, amivel Style továbbra is bajnok. Nagy kérdés hogy hogyan tovább a bajnok számára, valamint hogy ezek után mi lesz Jinder Mahal sorsa.

Ezzel véget ért az adás, folytatás a ma éjjeli RAW-al.


Visszanézhető ADÁS:


 

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.