WWE Elimination Chamber 2018. – Előzetes

Elérkeztünk a WrestleMania 34. előtti utolsó RAW gálához ami a Nevada állambeli, Clark megye városából – Paradiseből jelentkezik, azon belül a T-Mobile arénából. Vagyis érkezik az Elimination Chamber, ami az év egyik legkeményebb gálája. Kiderül többek között az is, hogy ki küzd meg majd Brock Lesnar ellen a WrestleMania során. Valamint érkezik a történelem első női Elimination Chamber meccse is, ezek mellett pedig Ronda Rousey hivatalosan is aláírja a WWE szerződését.


Pre-Show – hétfő hajnal, 01:00

Luke Gallows & Karl Anderson vs. The Miztourage – Kickoff mérkőzés

Volt egy kis mini rivalizálás a két csapat között, így már érett ez a párosítás. Valamint ugye kell a meccs a pre-showra is.

 • R Levente tippje: Club
 • ROOT tippje: Club

Szerinted ki szerez győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Fő Show – hétfő hajnal, 01:00
John Cena vs. Braun Strowman vs. Roman Reigns vs. The Miz vs. Seth Rollins vs. Finn Bálor vs. Elias – Elimination Chamber mérkőzés, a győztes Brock Lesnar ellenfele lesz a WrestleMania-n

Kiderül ki küzdhet majd meg Brock Lesnar ellen a Universal címért. Attól tartunk, hogy nem fog meglepetést okozni a meccs. Vagyis a toronymagas esélyes Roman Reigns nyeri a meccset. Amitől a rajongók 90 % tuti, hogy hány. Tegyük fel, hogy nem Roman nyer, akkor ki? Bálor? Strowman? Rollins? Ha csak ezt a három nevet mondjuk már önmagában is money, Cena Undertaker ellen fog menni jó esetben. Miz pedig IC bajnok így ő valószínűleg nem fog nyerni – azt is megkockáztatjuk, hogy Elias még esélytelenebb mint Miz. Holnap éjjel minden kiderül, azonban afelől semmi kétség, hogy egy parádés Chamber meccset fognak összehozni.

 • R Levente tippje: Roman Reigns
 • ROOT tippje: Roman Reigns

Szerinted ki szerez győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Alexa Bliss (c) vs. Sasha Banks vs. Bayley vs. Sonya Deville vs. Mandy Rose vs. Mickie James – Elimination Chamber (női) mérkőzés a RAW Női bajnoki övért

Érkezik a történelem első női Chamber meccs is. Tehát a hölgyek számára nem a Rumble meccs volt a végállomás, vegyük csak a résztvevőket. Alexa Bliss : Nyilván ő a bajnok és már itt volt az ideje, hogy meccsben legyen. Sasha Banks : Ebben a meccsben több mint valószínű, hogy érkezik végre a heel Sasha.. Bayley : Az ő számára ez több lesz mint egy meccs, hiszen azt lehetett hallani, hogy a WWE lemondott róla. Nos ebben a meccsben ez mindenki számára kiderül, hogy valóbban így van-e. Sonya Deville : Sonya egy MMA-ból érkezett kő kemény nő, vagyis már a puszta jelenléte is ebben a meccsben érdekes lehet. Nyilván az ő szerepe ebben az lesz, hogy domináljon ameddig csak lehet. Mandy Rose : Mandy is egy üde színfoltja lett a WWE-nek, hiszen kitűnő a ringben. Megérdemelte, hogy bekerüljön ebbe a meccsbe! Mickie James : Mickie 6x női bajnok, az ő számára nyilván ez egy “köszönjük, hogy itt vagy” meccs lesz.

 • R Levente tippje: Alexa Bliss
 • ROOT tippje: Bayley

Szerinted ki szerez győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Asuka vs. Nia Jax – Ha Nia nyer akkor bekerül a RAW Női címmérkőzésbe a WrestleMánián

Ennek a meccsnek annyi a lényege, hogy Asuka még erősebben legyen kezelve. Valamint, hogy az adás idő ki legyen töltve.

 • Tipp: Van kérdés, hogy ki nyer?

Szerinted ki szerez győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Ronda Rousey hivatalosan is aláírja a “RAW-os” szerződését

Ronda aláírja a szerződését hivatalosan is, ami két dolgot jelenthet. Az első ami a legvalószínűbb, hogy a gála idő kitöltése miatt kerül sor erre. Vagy a második, hogy meccsbe avatkozik vagyis kiderülhet az is, hogy ki ellen vívja majd az első meccsét. Valamint Ronda jelenléte nyilván hatalmas marketing értékkel is bír.

Okoz meglepetést?

View Results

Loading ... Loading ...

“Woken” Matt Hardy vs. Bray Wyatt

Az 100% , hogy ez egy minden szempontból őrült meccs lesz. Hiszen mind a kettő szupersztár “bolond”, ami már önmagában garancia egy jó meccsre. Abban is biztos lehet mindenki, hogy nem ez lesz az utolsó egymás elleni meccsük.

 • R Levente tippje: Bray Wyatt
 • ROOT tippje: Matt Hardy

Szerinted ki szerez győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Cesaro & Sheamus (c) vs. Titus Worldwide – RAW Tag Team bajnoki címmérkőzés

Az a helyzet állt elő, hogy a BAR csapata vagyis Cesaro és Sheamus kihívók nélkül maradtak. Így a Titus Worldwide kapta meg a lehetőséget a tag team övekre. Ami valahol már ki is járt nekik, ebből biztosan egy jó meccs fog kerekedni.

 • R Levente tippje: BAR
 • ROOT tippje: BAR

Szerinted kik szereznek győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Ennyi lenne a Chamber-előzetesünk, reméljük tetszett! A holnapi nap folyamán érkezünk élő közvetítés linkekkel melyeken élőben követhetik a gálát vasárnapról -hétfő virradóra. Persze hétfőn délután– szokásosan érkezünk a gála teljes összefoglalójával!

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.