WWE Elimination Chamber 2018. – Összefoglaló

Véget ért a WrestleMania 34 előtti utolsó vörös gála mely estéjén kiderült, hogy ki küzd majd meg Brock Lesnarral és megrendezésre került a történelem első női Chamber-meccse is. Ezek mellé még dukált pár küzdelem valamint Ronda Rousey megkötötte hivatalosan is a WWE-s szerződését.

ADÁS:Kickoff / felvezető műsor:

The Club vs. The Miztourage – Tag Team mérkőzés

Ahogyan arra számítani lehetett, a Club magabiztos győzelmet mutatott fel Miz embereivel szemben.


Main Show / Fő műsor:
Női Elimination Chamber mérkőzés (Alexa Bliss vs. Bayley, Mandy Rose, Mickie James, Sasha Banks, és Sonya Deville)

A történelem első női Chamber-meccsét Bayley és Sonya Deville kezdte. Harmadikként érkezik Sonya társa Mandy akik egy idő múlva túlerővel legyűrik a hugger lányt. Negyedikként megérkezik Sasha aki segít barátnőjén, ezt követően sikerül is kiejteni Sonya-t.

Mandy-t mindeközben Sasha a feladásos fogásába fogja és a hölgy kopog. Érkezik Mickie aki új erővel fölényt tud szerezni egy ideig, ezután pedig már csak a bajnok avagy Bliss kisasszony maradt.. A bajnokunk többször menekülőre fogta, de a lányok nem hagyták neki olyannyira hogy többször fölénybe is kerültek. A végére felpörögtek az események, Bliss kopogtatna de Sasha ebbe is beleszól. Little Miss Bliss kisasszony jön a DDT-vel és megnyeri – egyben megvédi a bajnoki címét!


The BAR (c) vs. Titus Worldwide – RAW Tag Team bajnoki címmérkőzés

Csalódást nem okoztak a srácok. Sheamuséktől már megszoktuk a pörgős és király meccseket, ebben partnerek voltak Apolloék is. Többször volt jó pillanatuk a kihívóknak de nem volt elég ahhoz, hogy elhódítsák a bajnoki öveket.. A Kelta és a Svájci rákapcsolt, ezt követően pedig megvédték a bajnoki aranyaikat!


Asuka vs. Nia Jax – Ha Nia nyer akkor bekerül a RAW Női címmérkőzésbe a WrestleMánián

Természetesen a végeredményt tudtuk előre, de Nia igazán okozott meglepetést a veretlen hölgynek. Nia próbálkozott brutálisan, de minden hiába.. Asuka még továbbra is veretlen!

Ezzel Jax egyáltalán nem volt megelégedve, a mérkőzést követően  még egy kicsit ellátta riválisa baját.


“Woken” Matt Hardy vs. Bray Wyatt

Nehezen vette kezdetét a találkozó, Matt kicsit vicces kedvében volt de végül megérkezett a csatára. Szinte nem is emlékszünk a meccsre olyan gyors volt, Matt a sikeres Twist of Fate-t követően két vállra fektette Bray-t.


Ronda Rousey aláírja WWE-s szerződését

Elsőként Kurt Angle következik a ceremóniához. Őt követi maga Triple H és felesége Stephanie McMahon. Üdvözölnek minket, ezt követően pedig Rondáról kezdenek beszélni mint valami királylányról. Azon véleményen vannak, hogy sikerült megszerezniük a sport egyik legnagyobb alakját, avagy Rondát. Azt a személyt aki eljuttatja a WWE-t arra a bizonyos szintre, HHH nem is vár tovább – érkezik maga Ronda!

A hölgy a bevonulást követően szinte szóhoz sem jut. Állítása szerint nehéz megszólalni amikor ilyen csodás emberekkel áll egy ringben, vegyük példának az Olimpiai bajnokot, Kurt Angle-t. Neki a megtiszteltetés. Említést tesz Roody Piperről aki nélkül véleménye szerint nem is lenne itt. Nem hoz szégyent erre a névre, ez az ember ihlette őt az MMA-ra és a pankrációra is. HHH ezt követően rögtön a tárgyra térne, avagy a szerződésre. Elmondja, hogy a hölgy semmi extrát nem kért – azt amit a többi szupersztár. Egy dolgot kért, az pedig egy WrestleMania-szereplés. Ezt meg is kapja, de nem címmérkőzésről van szó.

Steph elkezdi Rondával intézni a dolgokat, ezt követően pedig HHH épp Kurt-öt csendesíti. Ronda észreveszi és rákérdez, hogy miről van szó? Mr. Kurt szeretne beszélni és elmondani a véleményét. Stephanie és Triple H célt értek, sikerült megszerezniük Rondát. Kurt kérdőre vonja Triple H-et, hogy mit mondott pár órával ezelőtt? “Három évig tartott, de most már a miénk..” Ronda és Stephanie sem hisz a fülének. HHH azon véleményen van, hogy ez nem róluk szól. Ez csak Rondáról és a WWE-ről, hogy egy ilyen hölgy lesz majd WWE Szupersztár.

Steph is mentené még a menteni valót, Angle-t elküldik. Szót ejtenek arról, hogy Angle hülyeségeket beszélt. Igen, három évvel ezelőtt a WrestleMania 31-en szégyent hozott rájuk Ronda de ez hívta fel a figyelmüket rá. Angle még a bejárattól visszaszól, hogy Stephanie korábban azt mondta hogy simán lenyomná az UFC korábbi királynőjét.. Itt elszakadt a cérna Rondánál, rögtön odament Steph-hez de Triple H is megérkezett, hogy leállítsa őket.. HHH elküldi feleségét a ringből majd az asztalnál áll Rondával akitől el is szenved egy szép dobást egyenesen az asztalra.. Paff.. Érkezik vissza Stephanie aki felpofozza a hölgyet majd távozik. Ronda vár, majd aláírja a szerződést!

Nyamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, RONDA!


Férfi Elimination Chamber-mérkőzés – tét a kihívói jog Brock Lesnar ellen a WrestleMania 34-re

Hárman kezdték a talán legjobban várt Chamber-mérkőzést. Bálor, Rollins és Miz. Miz szokásához híven próbálkozott jófiú lenni és társra lelni, de se Rollins se Bálor nem dőltek be ennek. Érkezett John aki felpörgette az eseményeket, sőt. Érkezik ezután Reigns aki kitakarított, de őt ezt követően Miz állította le. BRAUN! Érkezik a nagy ember, célba vette Rollinst elsőként aztán a többieket.

Csoportban próbálták ezután leállítani a nagy embert, de így sem jártak sikerrel.. Nincs ellenszer rá. Jöttek a kísérletek bőven, MINDEN HIÁBA! Jön az utolsó emberünk, személy szerint Elias. A vándorzenész jött, látott és távozott. Braun rákapcsolt és eliminálta őt is, később Cena-t is. Mindeközben Reigns és Bálor nagy harcban, megérkezik Braun aki könnyedén dobja ki Bálort is!

Rollins és Reigns maradt. A két testvér közös erővel próbálta meg, de Rollins jobbnak látta azt ha testvére ellen harcol. Nem nagyon járt sikerrel, annyi hogy lefárasztotta Reigns-t. Mindeközben jött Braun aki ŐT is kiejtette egy Powerslam után! ÖT EMBER, Braun megállíthatatlanul halad a Mániára!

Reigns kontra Strowman. A múlt megismétlődik. Harcba kezdenek amit végül Reigns nyer. A szokásost követően még kioszt két darab SPEAR-t, ezt követően pedig a nagy ember nem képes felállni. A győztes és egyben kötelező, első számú kihívója Brock Lesnarnak ROMAN REIGNS!

Itt még nem volt vége mert Braun nem volt elégedett. Beast üzzemódba kapcsolt és nyugovóra intette a Big Dog-ot.


Ezekkel a képekkel ért véget a vörösek exkluzív gálája, következő megálló a ma éjjeli Monday Night RAW!

(Wiki, WWE.com, RSN)

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.