WWE Extreme Rules 2017. – Előzetes

Holnap éjjel kerül megrendezésre a 2017-es RAW által prezentált Extreme Rules PPV. Mindössze hat küzdelemről tudunk, a főeseményben öt szupersztár csap össze, a tét pedig egy kihívói jog a WWE Universal Bajnoki címre. Láthatunk még egy kendóbotos küzdelmet a hölgyek között, valamint Cesaro és Sheamus lehetőséget kaptak a Tag Team Címekre, de cserébe egy acélketrecben kell bizonyítaniuk.

KickOff Show – hétfő hajnal, 01:00-02:00

Nincs küzdelem bejelentve, valószínűleg csak elemzések és felvezetés lesz.

Main Show – hétfő hajnal, 02:00-05:00

Dean Ambrose (c) vs. The Miz – Interkontinentális B. öv – Ha Ambrose-t diszkvalifikálják, veszít

Ambrose nehéz helyzetben van. Elég ha valaki megtámadja Miz-t, vagy ha lekever neki egyet és új IC bajnokot avatunk. Valószínűleg nem lesz ennyire egyszerű a küzdelem, vagy talán még is? Teljesen kiszámíthatatlan küzdelemről beszélünk, bár több esély van arra, hogy Miz bajnokként távozik a PPV-ről – ezzel megtörve Ambrose január óta tartó uralkodását.

Szerinted ki szerez győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Neville (c) vs. Austin Aries – Cruiserweight B. öv – Feladásos Meccs

Austin a WrestleMania-n nem járt sikerrel, de megvolt rá bőven az esélye. Hétről-hétre küzdelem közöttük, hol egyéni hol pedig Tag Team-ben csaptak össze egymással. Mondhatni Austin jobban jött ki mindből, talán most is ez vár ránk? Kiszámíthatatlan.

Szerinted ki szerez győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Alexa Bliss (c) vs. Bayley – RAW Női B. öv – Kendóbotos Meccs

Bayley rendkívül határozott, ők ketten is az elmúlt hetekben adok-kapok szituációban voltak. A kendóboton lesz itt a főszerep, amelyik hölgy hamarabb megszerzi – használhatja szabályosan ellenfelén. Ha visszamegyünk a legutóbbi szegmensükre.. Hát, inkább hagyjuk is.

Szerinted ki szerez győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Hardy Boyz (c) vs. Sheamus & Cesaro – RAW Tag Team B. öv – Acélketrec Meccs

Sokaknak talán még most kezdődik a két csapat küzdelme, a másik felének pedig már elegük van belőle. Cesaro-ék hátbatámadása jókor jött, most egy acélketrecben kell megküzdeniük a Tag Team címekért, amire jó esélyük van megnyerni. Eddig a Heel duónak nem sikerült győzelmet szerezni felettük, azonban mit írom: jó esélyük van.

Szerinted ki szerez győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Roman Reigns vs. Seth Rollins vs. Bray Wyatt vs. Finn Bálor vs. Samoa Joe – Elsőszámú kihívói jog a WWE Universal B. Címre

Öt kiváló szupersztár csap össze a főeseményben azért, hogy kihívói jogot szerezhessenek Brock Lesnar ellen a WWE Universal Bajnoki övre. Igazából nincs mint mondani, jó küzdelmet látunk közöttük az biztos. Korábban már boncolgattuk az esélyeket, a legnagyobb esélye Finn Bálor-nak van, maga Paul Heyman is ezt szeretné. Ha másképp alakulna nem lenne értelme szerintem, miért? Seth ha nyer, kukába dobják a hónapokig épített feudot Joe-val és ez fordítva is igaz. Roman nem nyerhet a negatív reakciók miatt, talán he végre meglépnék vele a Heel Turn-t. Ő minden bizonnyal megy a Mid card-ra még hozzá Miz-zel. Legértelmesebb ha Bálor fekteti ki Wyatt-et és a feudjuk is folytatódik tovább.

Szerinted ki szerez győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Sasha Banks & Rich Swann vs. Alicia Fox & Noam Dar – Mixed Tag Team Meccs

Sasha-nak úgy tűnik nem tudnak jobb szerepet adni, inkább elküldik egy Mixed Tag Team meccsbe. A két hölgy viszálya nemrég kezdődött, majd belefolyt a “szerelmi történetbe” így alakult ki a küzdelem. A Bo$$ megkapta társként Swann-t, jó esélyük van megnyerni a küzdelmet.

Szerinted ki szerez győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Ennyi lenne az Előzetes, holnap délután jövünk az ÉLŐ KÖZVETÍTÉS linkekkel, figyeljétek Facebook oldalunkat és legyetek naprakészek! 🙂

Talán ezek is érdekelhetnek:

1 válasz

  1. 2017-06-04

    […] WWE Extreme Rules 2017. – Előzetes […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.