WWE Extreme Rules 2017. – Összefoglaló

Maryland városában, Baltimore-ban került megrendezésre a 2017-es Extreme Rules ahol hat küzdelemet láthattunk a fő show-n, terítékre kerültek a Tag Team Címek, a főeseményben pedig 5 szupersztár csapott össze azért, hogy esélyt szerezhessenek az Universal Bajnoki övre.

KickOff Show

Ha az adás fent nem indul el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást!

Main Show

Dean Ambrose (c) vs. The Miz – IC Bajnoki öv – Ha Ambrose-t diszkvalifikálják, veszít

Miz jól kezd, de Ambrose szinte azonnal hárít. Ambrose van fölényben hosszú ideig, Miz próbál hárítani de nem sikerül. Később már a ringen kívül kapja az ütéseket, rúgásokat Ambrose-tól – egy széket is használna, de a bíró nem engedélyezi. Miz hirtelen fordítani tud és ezután már csak fárassza Ambrose-t. Ambrose lendületbe próbál jönni, érkezne egy Dirty Deeds de Miz hárít. Miz ugrana a sarokból, de nem jár sikerrel. Most már Ambrose a sarok tetején, a ringen kívülre ugrik ahol majdnem kiszámolás lett a vége de megúszta. Az a rész jön amikor kis adok-kapok szituáció alakul ki, aztán pedig Ambrose irányít hosszú ideig. Tuskísérletek egymás után, de Miz kiszabadul annyiszor.

A meccs végéhez közeledve Miz megkéri Maryse-t, hogy pofozza fel.. Ez megtörténik, de a bíró levágta, hogy ez direkt volt és elküldte Maryse-t a ringtől. Ezután a bíró Marysel volt elfoglalva Miz pedig hátulról nekilökte a bírónak Ambrose-t akit diszkvalifikálni akar de végül mégsem – Miz megérkezik hátulról a Skull Crushing Finally-val, 1,2,3 és megnyeri a mérkőzést, ezzel pedig a 7. IC Bajnoki címét.

Sasha Banks & Rich Swann vs. Alicia Fox & Noam Dar

Érkezett a papírforma eredmény, Sasha-ék megszerezték a győzelmet.

Alexa Bliss (c) vs. Bayley – Kendóbotos mérkőzés

Bayley rögtön a kendóbotot szeretné, de Alexa rögtön elintézi. Ugyanez a szitu, Alexa szerezné meg a botot de Bayley az utolsó pillanatban ment. Bayley megszerzi végül a botot majd üldözi Alexa-t vele, Alexa kéri Bayley-t, hogy ne üsse meg vele és hát Bayley addig várt, míg a földre nem került. Alexa ezután keményen osztja Bayley-t a bot segítségével, egyszer sikerül hárítania a Hugger lánynak de nem volt elég! Még egy erős ütés, ezt követi egy DDT ami után lekopogtatja ellenfelét és megvédi címét!

Hardy Boyz (c) vs. Sheamus & Cesaro – RAW Tag Team Bajnoki öv – Acélketrec mérkőzés

Sheamus-ék jól kezdtek, majd azonnal menekülésre fogták de nem jártak sikerrel. Jól irányítottak, de rövid ideig. Fordítani tudtak Jeff-ék, ezután egyelő erőviszonyok uralkodnak. Matt egyedül marad, ekkor is sikerül kiosztania egy Twist of Fate-t, kijutna de Cesaro társával lerántják a ketrecről.

Cesaro és Sheamus átkerül a ketrec másik oldalára, Matt pedig Jeff-et ébresztgeti, ha csak egy picivel is de Cesaro-ék hamarabb érnek földet. Megnyerték ezzel a küzdelmet és váltak 2-szeres Tag Team Bajnokokká!

Neville (c) vs. Austin Aries – Cruiserweight Bajnoki öv – Feladásos mérkőzés

Talán, reméljük vége is kettejük párharcának ezzel a mérkőzéssel. Adok-kapok szituáció, könnyedén blokkolták egymás manővereit. Austin átvenné az irányítást, de nem jár sikerrel: bekerül Neville feladásos fogásában ami után kopog is.

Roman Reigns vs. Seth Rollins vs. Finn Bálor vs. Samoa Joe vs. Bray Wyatt – Fatal 5-Way Meccs

Wyett Bálor-ral kezd, Rollins pedig Joe-val. Roman pedig ellenfél nélkül áll a ringben. Joe irányít Rollins felett, míg Wyatt már Roman-nel néz szembe – Roman kioszt egy jobbost majd egy Samoan Drop-ot. Joe támadná hátulról Roman-t, de ő is megkapja a Samoan Drop-ot. Megérkezik Bálor de őt is elintézi Roman. Rollins érkezne, de Wyatt és Joe egyszerre támadják le Roman-t. Mindenki támad akit csak ér, Rollins újra Joe-val, Bálor pedig Wyatt-tel. Ütések, rúgások és manőverek követik egymást. Hosszú ideig ezeket láthatjuk.

Rollins néz bele egy Sister Abigail-be, Wyatt kopogtatna de Joe menti a meccset. Megérkezik Bálor egy székkel aki takarításba kezd és hát sikerül is. Előkészíti Wyatt-tet az asztalra ám megérkezik Joe aki befogná, de Finn hárít. Ezután jön Reigns aki egy hatalmas Spear-rel elintézi őket a kordonon át. Rollins pedig érkezik a sarokból egy hatalmas ugrással egyenesen az asztalon fekvő Wyatt-re.

Percek múlva tér mindenki magához, Rollins és Reigns a ringbe mennek majd egy face-off után egymásnak is látnak. Rollins jól kezdi az ütéseket, de rövid időn belül belenéz egy Superman Punch-ba – tuskísérlet de Rollins kitör. Roman készülne a Spear-re de Rollins átfordítja, ám kettőnél kitör a Big Dog. Érkezik egy rúgás, de ebből is szabadul. Rollins ezután megkísérli a Wyatt-nek adott ugrást, sikerül is de ebből is szabadul Reigns.

Megérkezik Wyatt aki Rollins-nak adna egy Sister Abigail-t, nem jár sikerrel majd Roman-nél próbálkozik de ott sem sikerül. Roman kifekteti egy Spear-rel. Megérkezik Bálor aki elintézi Roman-t, majd jön Joe is aki befogja Bálor-t a Clutch-ba és hosszú időn át szorítja, majd mikor már Bálor nem reagál a bírónak – leállítja a mérkőzést, a győztes és első számú kihívó feladással Samoa Joe!

Ezekkel a képekkel zárult az adás, érdekes egy este vár ránk ma. Érkezik a RAW legújabb epizódja ahol izgalmas várhatjuk mi a következő lépés a Hardy tesók számára, Alexa Bliss-nek szintúgy valamint a főeseményben szereplőknek is.

Képek: WWE.com

Videó(k): bollyrulez.me

Szöveg: RSN

 

Talán ezek is érdekelhetnek:

1 válasz

  1. Ivanovics szerint:

    este pedig johet a broken!! 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.