WWE Fastlane 2017. – Előzetes

Holnap kerül megrendezésre a 2017-es WWE Fastlane PPV.

Egyéb érdekesség, hogy mindössze most kerül megrendezésre harmadjára valamit bajnoki címekért zajló mérkőzéseket láthatunk az este folyamán.

KickOff Show:

Rich Swann & Akira Tozawa vs. Brian Kendrick & Noam Dar (KickOff Show)

Egyetlen bejelentett mérkőzésről tudunk ami nyitja a gálát ami a cirkálósúlyúak között fog zajlani egy Tag Team meccs keretein belül.

Ki szerez győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Fő Mérkőzések:

Neville (c) vs Jack Gallagher (Cruiserweight Bajnoki Címmérkőzés)

Neville-nek nem volt komolyabb esélye megvédeni bajnoki címét, azonban most a Brit szupersztárban komoly ellenfelet találhat de inkább mindenki Neville-t tartja az esélyesnek.

Ki szerez győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Luke Gallows & Karl Anderson vs. Enzo & Cass (RAW Tag Team Bajnoki Címmérkőzés)

A frissen regnáló bajnokok talán Cass személyében komoly ellenfelet találtak, de persze Enzo is törhet borsot az orruk alá. Enzo és Cass hatalmas rajongói táborral büszkélkedhetnek ami már kicsit lecsökkent a sok vereségük végett. Enzo múlthéten szó szerint le dominálta Luke Gallows-t, kíváncsian várható az ő küzdelmük..

Vajon új bajnokokat avatunk?

Kik szereznek győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Sasha Banks vs. Nia Jax

A két hölgy hetek óta küzd egymás ellen, Sasha a Royal Rumble-n valamint az azt következő hetekben is vereséget szenvedett a “szörnyeteg“, Nia ellen. Mindenképp érdekes csatával szembesülhetünk, hisz nyakunkon a WrestleMania és az ottani tervek szerint Nia is szerepet kap a RAW Női Bajnoki címére, de ne feledkezzünk meg Sasha-ról – hisz személyében háromszoros bajnokot láthatunk.

Ki szerez győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Sami Zayn vs. Samoa Joe

Sami komoly ellenfélre talált a kétszeres NXT Bajnokban. Az elmúlt hetek hírei szerint Sami az United States Bajnoki címért küzdött volna Jericho ellen, Joe pedig Rollins-t kapta volna meg, de tudjuk mik történtek.

Sami-nak rettentően nehéz dolga akad a Destroyer ellen – itt szóba jöhet az is, hogy egy visszatérőt látunk aki megzavarja Joe-t és Sami akár győzelmet is tud szerezni.

Ki szerez győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Roman Reigns vs. Braun Strowman

Elérkeztünk ahhoz a mérkőzéshez ahol mondhatni Monster kontra Monster csap össze, legalább is erőben.

Roman Reigns-t kevés szupersztár győzte le az elmúlt időkben, aki győzelmet is szerzett ellene Kevin Owens – de tudjuk, hogy Braun-nak köszönhetően. Braun január óta pályázik Reigns-re a Double-Spear-nek hála amit tőle és Goldberg-től szenvedett el az Óriás.

De, ne menjünk ennyire előre. Emlékezzünk a Royal Rumble meccsre ahol Roman eliminálta a DeadMan-t, Undertaker-t.. Hírek szerint nekik fix helyük van már a WrestleMania-ra, így nem kizárt a DeadMan megjelenése és esetleges porkavarás a meccsbe ahol Roman Reigns vereséget szenved.

Ki szerez győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Bayley (c) vs. Charlotte Flair (RAW Női Bajnoki Címmérkőzés)

Kettejük csatája is elég régóta folyik, Bayley a február. 13-ai RAW-on győzte le a négyszeres RAW Női bajnokot, de itt se rohanjunk ennyire előre..

Charlotte is elég régóta veretlen PPV eseményeken, így tehát itt is őt tartják győztes félnek. De mint fent megjegyeztük Sasha-nak és Nia-nak is szerepe lehet a WrestleMania-n egy 4 fős Női csatában a bajnoki címért ahova Charlotte indul bajnokként.

Ki szerez győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Kevin Owens (c) vs. Goldberg (WWE Universal Bajnoki Címmérkőzés)

Az este főeseményéhez érkeztünk ahol Kevin Owens komoly ellenfélre talált az Ikonban, Goldberg-ben. Az Ikon ellen aki 1 perc 26 másodperc alatt pusztította el Brock Lesnar-t a Survivor Series-en.

Itt is a tényekre támaszkodunk aminek egyik fele nyilvánvalóan Goldberg-et tartja győztesnek ha egy az egy elleni csatát nézzük, de ne feledkezzünk meg még Chris Jericho-ról valamint Brock Lesnar-ról sem. Meglephetnek minket és megjelenhetnek a PPV-n, hogy bosszút álljanak ellenségeiken.

Ki szerez győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Ennyi lenne az elő-összefoglalónk, a holnapi nap folyamán hozzuk az élő közvetítésekhez a linkeket.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.