WWE Fastlane 2017. – Összefoglaló

Wisconsin városában került megrendezésre az utolsó WrestleMania előtti állomás, a RAW exkluzív PPV-je – a WWE Fastlane.

Rendkívül izgalmas mérkőzésekről volt tudomásunk, címmérkőzés az Universal Bajnoki címért, a Tag Team Címekért, a RAW Női Bajnoki Címért valamint a Cruiserweight Bajnoki címért.

KickOff Show:

Main Card:

Sami Zayn vs. Samoa Joe

Ahogy arra számítani lehetett Sami-nek kb. esélye sincs Joe ellen, végig irányítani tudott. Volt egy két kitörése Joe irányítani alól, sikerült alkalmaznia a Blue Thunder Bomb-ot viszont hiába, kettőnél kitör Joe. Folytatódik a csata ahol újra Joe irányít, jön egy Enziguri majd követi a Coquina Clutch amivel Samoa Joe szerzi meg a győzelmet.

Cass & Enzo vs. Luke Gallows & Karl Anderson (c) – RAW Tag Team Bajnoki Címmérkőzés

Cass és Anderon kezdi a küzdelmet, majd érkezik Anderson társa de Cass mindkettejüket elintézi. Enzo valamint Anderson folytatja a csatát, de Enzo nem nagyon tud mit csinálni – végig Anderson irányít.. Enzo-nak sikerül bepacsizni társát aki egyedül elintézi a bajnokokat, meccsponthoz érkeznek a kihívók azonban Luke Gallows menti a meccset. Egy az egyben marad Enzo valamint Anderson, Enzo visszakúszna a ringbe azonban egy nagy rúgást kap Anderson-tól.. A bíró számol, Enzo lábát a kötélre rakta azonban Gallows azt levette onnan, így megnyerték a mérkőzését – ezzel ők maradtak a RAW Tag Team Bajnokai.

Sasha Banks vs. Nia Jax

Ahogyan itt is számítani lehetett arra, hogy Sasha nem sokat szólhat bele a mérkőzésbe a Női divízió legnagyobb “szörnye” ellen. Hosszasan Nia irányított, Sasha-nak volt pár jó megmozdulása, fogása is azonban Nia ezekből kitört. Sasha-nak sikerült még a feladás fogását is alkalmaznia, azonban ez sem volt elég kifektetni ellenfelét. Úgy tűnt, hogy a meccs végére értünk – Nia készült befejezni meccset, azonban a háromszoros bajnok hátára fordította; 1,2,3 és meg is szerezte a győzelmet!

Rusev (helyett Cesaro) vs. Jinder Mahal

Az egykori Tag Team társak között a KickOff-ban alakult ki kisebb vita, így jutottak ehhez a mérkőzéshez. Kezdődne a meccs ismételt rövid vita után, azonban felhangzik Cesaro valamint Sheamus zenéje – így Cesaro küzd Jinder-rel. Papírformának tűnt a csata, azonban Jinder többször is meglepett minket, sikerült többször is földre küldenie Cesaro-t. Cesaro Rey Mysterio 619-ét alkalmazva készült volna befejezni a meccset, Jinder lerúgta majd Rusev-vel szemezett akinek sikerült elterelnie a figyelmét így Cesaro sima győzelmet aratott.

A meccs után Rusev támadja meg Jinder-t, azonban nem sokáig láthatjuk ezt – felhangzik Big Show zenéje aki érkezik is a ringbe, hogy megküzdjön Rusev-vel.

Jinder Mahal (helyett Big Show) vs. Rusev

Az Óriás jól indította és irányította is a meccset, Rusev kis időre átvette az uralmat majd őt is meglepte, hogy Show három Superkick után sem adta fel a küzdelmet. Készült volna befejezni csatájukat, azonban Big Show felállt majd három Chokeslam-t követett egy KO Punch is így sima győzelmet aratott az Óriás.

Rövid Kevin Owens interjú, ahol az Universal Bajnok elmondja, hogy ma este megfogja verni Goldberg-et és mindenki mást akit elé raknak mert ez a Kevin Owens Show és itt az lesz amit ő akar.

Jack Gallagher vs. Neville (c) – Cruiserweight Bajnoki Címmérkőzés

Egy elég hosszú egyben jó meccset láthattunk a cirkálósúlyúaktól, több meccsponthoz is jutott Gentleman azonban Neville mindből kitört. Finisher-ek finisher-t követtek aminek a végén végül Neville szerzett győzelmet és így megvédte bajnoki címét.

Rövid interjú immáron Paul Heyman-nel aki elmondja, hogy Brock Lesnar lehetségesen (?!) nem lesz itt a Fastlane-on.

Roman Reigns vs. Braun Strowman

Braun folyton nyomás alatt tartotta a Big Dog-ot, hosszas csata után a ringen kívül folytatják – Braun beadja a Powerslam-et a kommentátor asztalra, majd visszamennek a ringbe ahol Braun egy hatalmas Spear-t de ez sem elég a győzelemhez Roman-nek. Folytatódik a csata, kis adok-kapok követi egymást majd Roman készülne a Spear-re de Braun lecsapja és mászik a sarokba.. Az Óriás a sarokból egy hatalmasat próbál ugrani ellenfelére azonban Roman kikúszik alóla, ezt követi egy Superman Punch majd egy újabb Spear és Roman szerzi meg a győzelmet.

Charlotte Flair vs. Bayley (c) – RAW Női Bajnoki Címmérkőzés

A bajnok jól kezdett, azonban Charlotte kicsit átvette az irányítást. Később már Bayley irányított, a bajnok nem ijedt meg, jött az Elbow Drop a sarokból. Jött a hosszas adok-kapok, meccspontok de eddig senki sem jutott győzelemhez. Bayley-től jött a Bayley-to-Belly Suplex, ezután kopogtatná Charlotte-t de ő fordít és így ő kopogtat – de mivel Sasha a ringszélén elterelte a bíró figyelmét, nincs győzelem. Bayley-től ezután ismét jön a finisher, majd kopogtatja ellenfelét.

Charlotte-nak megszakadt a PPV veretlensége, Bayley pedig megvédte bajnoki címét.

Kevin Owens (c) vs. Goldberg – WWE Universal Bajnoki Címmérkőzés

Elérkeztünk az este főeseményéhez, érkezik is Goldberg majd Kevin Owens. Rövid meccsre számítottunk, de ennyire azért mégse.. Kevin először nem hajlandó bemenni a ringbe, hosszas séta után teszi csak meg – ám ekkor megszólal egykori legjobb barátja, Chris Jericho zenéje és érkezik is.. Ez pont elég, hogy elterelje Owens figyelmét – Jött egy Spear majd egy Jackhammer és új Universal bajnokot avatunk!

Goldberg mindössze 21 másodperc alatt győzte le Kevin Owens-t.

Folytatás a mai RAW-n ami valószínűen ugyanilyen izgalmakat tartalmaz számunkra.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.