WWE Fastlane 2018. – Előzetes

Most már tényleg megérkeztünk az utolsó megállóhoz a 2018-as esztendőben, persze ami az álmok színpadát a WrestleMania-t illeti. Idén a kékek kapták meg az év utolsó exkluzív gáláját, ugyanis ezután már megszűnnek az ehhez hasonló PPV-k.

Vegyük szemügyre együtt, nézzük meg hogy hogyan is jutottunk el idáig, részletesen-egyenként az összecsapásokat valamint szavazzunk kedvenceinkre!


Pre-Show – hétfő hajnal, 01:00

Nincs információnk, semmilyen bejelentés mérkőzésről vagy szegmensről!


Fő Show – hétfő hajnal, 02:00
AJ Styles (c) vs. John Cena vs. Kevin Owens vs. Sami Zayn vs. Baron Corbin vs. Dolph Ziggler (Six-Pack Challenge Match) – WWE CHAMPIONSHIP

Styles-nak komoly feladata lesz. Öt másik szupersztár ellen kell megvédenie bajnoki övét amit november óta nagyon szépen hordoz magánál. Se Cena, se Owens, se Sami de Corbin sem új ellenfél számára. Zigglert kell kiemelnünk, ő is a semmiből érkezett a címmérkőzésbe. Sokat nem várhatunk a mérkőzéstől, csak Styles győzelmet. Kőbe van vésve egy Nakamura elleni meccse a Mániára, ettől pedig a szervezet nem pártol el. Sokkal több izgalmat láthatunk azzal kapcsolatban, hogy Undertaker megérkezik ugyanis a legfrissebb jelentések szerint érkezik a Deadman.

Szerinted ki szerez győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

The Usos (c) vs. The New Day – SMACKDOWN TAG TEAM CHAMPIONSHIP

USOS vs NEW Day epizód 89768576. Most is király meccset hoznak vélhetően, győztesre pedig inkább nem voksolnánk. Kiszámíthatatlan, de hogy még is mondjunk valamit mi New Day sikert várunk.

Szerinted kik szereznek győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Charlotte Flair (c) vs. Ruby Riott – SMACKDOWN WOMEN’S CHAMPIONSHIP

Ellenfél nélkül maradt a Királynő. Mondjuk nem, hisz itt van Mrs. Riott. A debütálást követően rögtön megpályázta a bajnoki övet, ki is érdemelte. Lehetőséget kap, vajon tud vele élni? Véleményem szerintem nem ugyanis a kékek királynője bajnokként távozik az eseményről! Ez mellett az ütközet is király lesz.

Szerinted ki szerez győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Bobby Roode (c) vs. Randy Orton – WWE UNITED STATES CHAMPIONSHIP

Bobby első regnálásánál komoly ellenfélre lelt Randy-ben. A vipera kiharcolta a lehetőséget magának, persze Bobby is szépen tartotta meg bajnoki aranyát másokkal szemben. A meccstől sokat várhatunk, mindenképpen két jó srácról beszélünk. Az érdekesség és még nem ismert tény, hogy ez még kialakulhat egy háromfős csatává is Jinder Mahallal kiegészülve, valamint talán még a Vipera is győzelmet szerezhet!

Szerinted ki szerez győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Shinsuke Nakamura vs. Rusev – SINGLES MATCH

Semmiből jött küzdelem ami valószínűleg Nakamura győzelemmel fog zárulni, Rusev pedig mehet a kukába..

Szerinted ki szerez győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Becky Lynch & Naomi vs. Natalya & Carmella – TAG TEAM MATCH

Ki kell tölteni a műsor időt. A hölgyek is helyet kaptak, a csatában mindenképp Becky-ék az esélyesek. Carmella…. Mrs. Money in the Bank elveszve a SEMMIBEN, persze többet nem is várhattunk.

Szerinted kik szereznek győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Ennyi lenne a Fastlane-előzetesünk, reméljük tetszett! A holnapi nap folyamán érkezünk élő közvetítés linkekkel melyeken élőben követhetik a gálát vasárnapról -hétfő virradóra. Persze hétfőn délután– szokásosan érkezünk a gála teljes összefoglalójával!

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.