WWE Great Balls of Fire 2017. – Előzetes

Egy napra vagyunk a WWE vadonatúj PPV-jétől, a RAW által prezentált Great Balls of Fire-től. Dallas-ban kerül megrendezésre a PPV, a küzdelmek pedig igen forrók. Brock Lesnar komoly ellenfélre akadt Samoa Joe-val szemben, az eddigi találkozásukon Joe jött ki jobban a bunyókból. Rendkívüli izgalmakat tartogat számunkra az adás, nézzük mi elé is nézünk!


KickOff Show – hétfő hajnal, 01:00-02:00

Neville (c) vs. Akira Tozawa – Cruiserweight Bajnoki öv (KickOff Meccs)

Neville menetel, menetel és menetel. Január óta sorra védi megfelé bajnoki címét, sikeres heel (gonosz) futásának köszönhetően. Olyan régóta nem tart viszályik, azonban itt megvan a lehetőség arra, hogy Tozawa elhódítsa a cirkálósúlyúak övét.


Fő Show – hétfő hajnal, 02:00-05:00

Enzo Amore vs. Big Cass

Újabb egykori testvérek csapnak össze. Várható volt egy heel turn Cass részéről és meg is érkezett. Állítása szerint elégedetlen volt az eredményekkel amit Enzo-val ért elfelé, nem sikerült címeket nyerniük, nem volt kérdés, hogy meglépi ezt a lépést. Enzo mellé állt azonban ekkor Big Show, tehát nem kizárt, hogy ő is megjelenik a holnap éjszakai PPV-n. Enzo-nak nem sokat jósolnak a győzelemre, de hisz ez érthető is. Vajon megjelenik Big Show és segítés “kis barátjának”?


The Miz (c) vs. Dean Ambrose – Interkontinentális Bajnoki öv

Ismét megkapjuk a számtalanszor látott küzdelmet, sokat nem várhatunk tőle, minden esély arra mutat, hogy Miz simán címet véd. Az új segédjeivel pedig nem is várhatunk mást.


Alexa Bliss (c) vs. Sasha Banks – RAW Női Bajnoki öv

Ezelőtt volt Bayley, most jön Sasha. Az egyik RAW adáson láthattunk egy eliminációs küzdelmet amelyet Sasha nyert meg Nia Jax legyőzésével, így kvalizta le magát erre a küzdelemre. Alexa azzal történelmet írt, hogy egyedüliként volt nála mindkét brand öve, meglátjuk mire megy vele a Bo$$.


Seth Rollins vs. Bray Wyatt

Először jött a Wyatt kontra Bálor, aztán jött a Rollins kontra Joe. Itt még nincs megállás, majd jött egy kisebb fajta Wyatt kontra Roman Reigns. Össze-vissza mentek a csaták, így végül megkaptuk ezt. Mindkét félnek reális esélye van a győzelemre, azonban így a semmiből jött küzdelemtől nem várhatunk sokat.


Sheamus & Cesaro (c) vs. Hardy Boyz – RAW Tag Team Bajnoki övek (30 perces Iron Man Meccs)

Olyan régóta nem húzódik a viszályuk, de mivel jelenleg nincs más, hisz halott a Tag Team divízió. Az Extreme Rules PPV-n a Hardy testvérek elvesztették az öveket, most azonban reális esélyük van visszanyerni, hisz Sheamus szünetre megy augusztusban. Nem nagyon várhatunk meglepetésre, talán borul a fent említett papírforma.


Roman Reigns vs. Braun Strowman – Ambulance (Mentőautó) Meccs

A viszály ami nagyon régóta tart. Hol Roman, hol Strowman kerekedett felül egyiken. Strowman sérülésénél 6 hónapra számíthattunk, azonban tudhattuk, hogy ez csak mese habbal és sokkal hamarabb térhet vissza, hogy lezárja régen húzodó viszályát a Big Doggal. A július. 19-ei RAW-on visszatért és megtámadta Roman Reigns-t, majd kihívta egy mentőautós küzdelemre. Roman a következő adáson elfogadta a kihívást és minden bizonnyal ez a küzdelem fogja lezárni kettejük viszályát.


Brock Lesnar (c) vs. Samoa Joe – Universal Bajnoki öv

Sokaknak egy álom mérkőzés. Brock Lesnar a WrestleMania 33-on győzte le Goldberg-et és szerezte meg az Universal övet, amit azóta is magánál tart. Később, az Extreme Rules-on egy 5 fős küzdelmet láthattunk Roman Reigns, Seth Rollins, Bray Wyatt, Finn Bálor és Samoa Joe között amiben Joe szerzett győzelmet. Azóta Joe tovább menetel, nem talál legyőzőre. Találkozásuk Lesnar-ral tudtuk, hogy nem lesz egyszerű, de nem is lett! Joe eredménye eddig mondhatjuk, hogy 2-0, hisz megállta a helyét a Fenevaddal szemben. Izgalmas küzdelem vár ránk, amit mi is nagyon várunk. Vajon Samoa Joe képes lesz leölni a fenevadat és elhozni a WWE Universal Bajnoki övet?


Ennyi lenne az Előzetesünk, holnap érkezünk a szokásos ÉLŐ KÖZVETÍTÉS linkekkel melyeken ingyenesen követhető lesz a PPV. Természetesen másnap délelőtt vagy délutáni órákban érkezünk a szöveges, részletes Összefoglalóval! 🙂

Talán ezek is érdekelhetnek:

1 válasz

  1. 2017-07-09

    […] WWE Great Balls of Fire 2017. – Előzetes […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.