WWE Great Balls of Fire 2017. – Összefoglaló

Dallas-ból jelentkezett a RAW exkluzív PPV-je, a 2017-es Great Balls of Fire. Utolsó megálló volt a vöröseknek a nyár legnagyobb eseménye, a SummerSlam előtt. A Fenevad megvédeni kényszerült bajnoki címét a Destroyer ellen, valamint Roman Reigns és Braun Strowman egy Mentőautós meccsen csaptak össze.

Visszanézhető adás a cikk alján, vagy kattints ide!


KickOff Show


Fő Show

Seth Rollins vs. Bray Wyatt

Kissé lassan, de annál erősebben kezdenek. Hol Rollins, hol pedig Bray kerül fölénybe. Pörgős küzdelmet hoznak a srácok, több tuskísérlet következik de győztes még nem.

A meccs továbbra is keményen folytatódik, nem annyira megszokott tőlük. Bray végül belekap Rollins szemébe, érkezik a Sister Abigail és kopogtatja ellenfelét.


Enzo Amore vs. Big Cass

Tudtuk, hogy nem várhatunk sokat Enzo-tól az Óriás ellen. Így is lett, próbálkozott, de természetesen nem járt semmiféle sikerrel. Cass határozott győzelmet aratott.


Sheamus & Cesaro (c) vs. Hardy Boyz – RAW Tag Team Bajnoki övek (30 perces Iron Man Meccs)

Villámgyors győzelem Sheamuséktől. Repült a Brogue Kick Matt-nek és rögtön jött a kopogtatás. (1-0)

A második felvonás már hosszabb volt, azonban ez sem szolgált a kihívók javára. Jött egy felütés, majd Sheamusék ismét bezsebelték a győzelmet. (2-0)

Feltámadtak a testvérek a harmadik fordulóra, meg is lett az eredménye; Matt-től érkezett a Twist of Fate és így az állás 1:2.

Matt és Sheamus egymást püfölték, majd visszamentek a ringbe – igen ám – de ez csak Sheamus-nek sikerült, Cesaro feltartott Matt-et és így kiszámolással az állás 3:1.

Sheamusék továbbra is domináltak a küzdelem alatt, már talán biztosra vehettük a győzelmüket, azonban jöttek a tesók és előhúzták a váratlant így az állás 2:3.

Folytatódik a küzdelem, most Matt-ék összekapták magukat és meg is lett az eredménye ami 3:3-at jelent.

Jött a mindent eldöntő kifektetés amit végül Cesaro tudott megszerezni, így az állás 4:3 és továbbra is RAW Tag Team Bajnokok: Sheamus & Cesaro!


Alexa Bliss (c) vs. Sasha Banks – RAW Női Bajnoki öv

Mondhatjuk, hogy egyenlő erőkkel indítottak a hölgyek, majd lassan de biztosan Sasha került fölénybe. Közel volt ahhoz, hogy megszerezze negyedjére is a női övet, de Alexa megunta és távozott, így kiszámolás lett a vége. Sasha természetesen nem nyugodott bele ebbe és egy kisebb verésben részesítette a bajnokot.


The Miz (c) vs. Dean Ambrose – Interkontinentális Bajnoki öv

Tudtuk, hogy Ambrose-nak nem lesz könnyű dolga. A túlerővel szemben nem is volt. Sikerült egy Dirty Deeds-et bevinnie, azonban Maryse gondoskodott férje helyzetéről. Később ismét támadott Ambrose, azonban most Dallas és Axel avatkoztak be. Miz-től érkezett a finisher amivel kopogtatta ellenfelét és megvédte IC bajnoki övét.


Roman Reigns vs. Braun Strowman – Mentőautó Meccs

Wow! Nem akármilyen küzdelmet láthattunk a srácoktól, de tudtuk, ha ők ketten egy ilyen küzdelemben csapnak össze ott kő kövön nem marad. Roman végül annyira felpörgött, hogy Spear-t szeretett volna adni Strowman-nek a mentőautóba de ő okosan ellépett onnan és így Roman esett be a mentőbe. A győztes Braun Strowman.

Roman természetesen nem nyugodott bele a vereségbe és kegyetlen verésben részesítette Strowman-t, a GM, Kurt Angle sem akart hinni a szemének. Érdekes küzdelem durva befejezéssel.


Heath Slater vs. Curt Hawkins

Nem értettük a küzdelmet, de sima Slater győzelem.


Brock Lesnar (c) vs. Samoa Joe – Universal Bajnoki öv

Joe már a küzdelem előtt megtámadta Lesnar-t. A gongszó után rögtön érkezett a Clutch, de Lesnar-nak sikerült szabadulnia belőle. Joe megérkezett Suplex City-be ugyanis Lesnar-tól jött 3 German Suplex.

Joe ezután újra fölénybe került és ismét érkezett a Clutch amiből Lesnar nagyon nehezen tudott szabadulni..

Szabadulása után ismét jött 3 Suplex, majd befejezte volna egy F5-tel, de Joe nem hagyta magát. Tovább próbálkozott Joe, azonban Lesnar egy váratlan F5-tel fordított és kopogtatta a kihívót, ezzel megvédve bajnoki címét.

Ezekkel a képekkel zárult a PPV, folytatás a ma esti RAW-val ami ami Texas városából, Houston-ból jelentkezik.

Visszanézhető ADÁSOK:


Talán ezek is érdekelhetnek:

5 hozzászólás

 1. Gábor szerint:

  A Slater-Hawkins meccs szerintem azért volt hogy a nézők ne Braun Strowmennel és annak kiszabadításával foglalkozzanak

 1. 2017-07-10

  […] WWE Great Balls of Fire 2017. – Összefoglaló […]

 2. 2017-07-12

  […] WWE Great Balls of Fire 2017. – Összefoglaló […]

 3. 2017-09-28

  […] WWE Great Balls of Fire 2017. – Összefoglaló […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.