Ma este Hell In A Cell – mérkőzések, hangolódás

Ma este kerül megrendezésre Boston városában, a TD Garden arénában a HIAC azaz a Hell In A Cell.

Korábban már bejelentettük, hogy négy mérkőzés már biztos, sőt több is.

Ismételjük át a mérkőzéseket, nézzük az esélyeket illetve hangolódjunk az estére!

A KickOff Show-t egy 6 fős Cruiserweight Tag Team mérkőzés nyitja, nincs tétje a mérkőzésnek viszont láthatjuk ebben a divízióban Sin Cara-t is.

Cedric Alexander & Lince Dorado és Sin Cara vs. Tony Nese & Drew Gulak és Ariya Daivari (6 fős Cruiserweight Tag Team mérkőzés)

Bayley vs Dana Brooke

Kettejük viszálya is meccset ér a PPV-n, láthattuk ahogy Dana megtámadta Bayley-t, meglássuk hogy fog befejeződni a mérkőzés.

The New Day (c) vs Cesaro & Sheamus (RAW Tag Team bajnoki címmérkőzés)

Ez a meccs jónak ígérkezik, kíváncsian várja mindenki hogy fog együtt dolgozni Cesaro és Sheamus, a volt ellenségek, azok akik vívták egy Best-of-Seven csatát. Vajon új bajnokokat avathatunk?

Enzo & Big Cass vs Luke Gallows & Karl Anderson (Tag Team mérkőzés)

A hetekben egymást támadták, folytatódik a viszály. Vajon ez a csata itt véget ér, avagy folytatódik tovább?

T.J. Perkins (C) vs Brian Kendrick (Cruiserweight bajnoki címmérkőzés)

Kettőjük csatája a Clash of Champions óta menetel, egyszer T.J megvédte bajnoki címét, később azonban Brian megverte a bajnokot egy tét nélküli mérkőzésen. Ez is izgalmas meccsnek ígérkezik. Vajon új bajnokot avatunk?

Roman Reigns (c) vs Rusev – (United Status bajnoki címmérkőzés, ketrecmeccs)

Itt kemény csatára készülhetünk, mindkét szupersztár jól bírja strapát, azonban ez köztudott, hogy Rusev elsőnek lép ketrecbe, a bajnok Roman pedig másodszor. Itt elkönyvelhető, hogy Roman megvédi a bajnoki címét.. Viszont mindenképp egy kőkemény meccsre készülhetünk!

Kevin Owens (c) vs Seth Rollins (Universal bajnoki címmérkőzés, ketrecmeccs)

Az ő viszályuk is a vége felé közeledik, mindenki tudja Owens hogyan lett bajnok, Triple H “elengedte” Rollins kezét, és Owens mellé állt – belőle csinált bajnokot. A ma esti meccs talán lezárja csatájukat, vagy menetel tovább akár a Survivor Series-re.

Sasha Banks (c) vs Charlotte Flair (RAW Női bajnoki címmérkőzés, ketrecmeccs)

A WWE történelmében első ketrecmeccsét vívja a két női szupersztár. Minden bizonnyal ez fogja lezárni az estét, mivel ahogy megírtuk első ketrecmeccs női szupersztárok között. Vajon a hazai közönség előtt vívó Sasha Banks megtartja bajnoki címét, avagy Charlotte visszaveszi bajnoki címét? Egy mindennél biztosabb, hogy nagyon veszélyes lesz a mérkőzés nők között. Mennyit bírnak? Használni fogják-e a cella nyújtott lehetőségeket? Előkerülnek-e a “játékszerek”, székek és egyéb…

Ide kattintva nézheted élőben az adást, de délelőtt jövünk az PPV összefoglalójával.

Maradjatok velünk…

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.