WWE Hell In a Cell 2017. – Előzetes

Detroitból jelentkezik holnap éjjel a 2017-es – SmackDown LIVE PPV-ként – megrendezésre kerülő Hell In a Cell exkluzív PPV. Nyolc küzdelmet láthatunk a gálán, persze ez szerintünk még változhat.

Izgalmasabbnál izgalmasabb összecsapásokat láthatunk majd, ilyen például az AJ Styles kontra Baron Corbin vagy a főmérkőzés; Shane McMahon vs. Kevin Owens – persze a cellában. A WWE Bajnoki öv is terítéken Jinder Mahal és Shinsuke Nakamura jóvoltából.

Tartsatok velünk és nézzük meg együtt, hogy hogyan is jutottunk el idáig!


Pre-Show – hétfő hajnal, 01:00

Chad Gable & Shelton Benjamin vs. Hype Bros – Tag Team küzdelem

Semmiből érkező küzdelem sokadjára már PPV-k terén. A nemrég alakuló csapat összecsap Zack Ryder és Mojo Rawley párosával. Sokat nem várhatunk az összecsapástól, maximum a végeredménytől. Papírforma eredmény szerintünk jön – tehát Sheltonék nyernek, ezt követően számíthatunk arra, hogy a Hpye Bros szétszakad.


Fő Show – hétfő hajnal, 02:00

Bobby Roode vs. Dolph Ziggler

Roode a debütálását követően nem talált igazi ellenfélre és nem is jött neki megfelelő ellenfél. Felrebbent a hír, hogy Zigglerrel fog ringbe lépni és végül igaz lett. Ziggler nem kapott semmiféle szerepet és ellenfél szempontjából ő is üres volt.. Jöttek a hétről-hétre való hülyeségei és végül Roode egyszer közbeszólt. Bátran jelentette ki a Show-Off, hogy nála jobb nincs a WWE falain belül. Ő a legjobb előadó, ezt pedig Roode volt az aki cáfolta és aztán kihívta. Ziggler elfogadta a kihívást – így alakult ki kettejük összecsapása.


Randy Orton vs. Rusev

Rusev visszatérése óta komoly szerepet nem kapott. A SummerSlam-en ugyan összecsapott Randy-vel de 10 másodperc alatt veszített. Ezután jöttek a hétről-hétre való találkozások és végül a lefixált küzdelmük. A helyük is megvolt már ágyazva, hisz számtalan hír érkezett erről is. Jelenleg Randy áll jobban az adok-kapokból, elválik holnap éjjel.


Natalya (c) vs. Charlotte Flair – SmackDown Női Bajnoki címmérkőzés

Natalya hét év után tudott bajnoki címet szerezni a WWE falain belül. Számítottunk is rá, hisz mégis csak na. Charlotte édesapja (Fic Flair) sérülése miatt nem igazán volt jelen TV-s adásokon és értelemszerűen nem került a bajnoki cím közelébe. Visszatérésekor Charlotte kihívást indított a bajnok felé, ám ez nem csak úgy van. Megrendezésre került egy Fatal 4-Way csata a hölgyek között amit végül sikerült megnyernie és egyúttal a kihívói jogot is. Az esélyek egyébként teljesen fele-felében állnak, kiszámíthatatlan küzdelem.


The New Day (c) vs. The Usos – SmackDown Tag Team Bajnoki címmérkőzés – Hell In a Cell Match

A viszály ami oly régóta tart.. De tényleg. A New Day-es srácok megérkeztek a SmackDown-ra és egyből célba vették a címeket. Számtalan csatát láthattunk közöttük és annyiszor is cseréltek gazdát a Tag Team címek. Az ikrek nem mozdultak azóta sem az övek közeléből, persze ez mindkét csapatról elmondható. Szerintünk ismét király összecsapásra számíthatunk kettejük között, hisz az eddig küzdelmük mind azok voltak. Most pedig főképp hisz történelmet írnak a srácok azzal, hogy elsőként kerül megvédésre Tag Team bajnoki öv a cellán belül.


AJ Styles (c) vs. Baron Corbin – United States Bajnoki címmérkőzés

Styles túl lett Kevin Owens-en, de már akkor tudtuk, hogy Corbin a következő ellenfele a regnáló United States Bajnoknak. Corbin-t Owens megválasztotta bírónak az egyik meccsüknél épp, ezt követően beindultak Corbin gondolatai a bajnoki övvel kapcsolatban. Szeretné azt a címet minél előbb. Jöttek a hétről-hétre való konfliktusok Styles-szel szemben ami végül egy csatához vezetett a pokol kapuira. Jó csatára számítunk, az eredmény szerintünk egyértelmű, hogy a Phenomenal One sikeresen címet véd.


Jinder Mahal (c) vs. Shinsuke Nakamura – WWE Bajnoki címmérkőzés

A viszály ami.. Nakamurának nem sikerült a Modern Day Maharaja meghódítása a SummerSlam-en – ezt követően várhattuk is a következő csatájukat amihez épp megérkeztünk. Jinder királysága május óta hengerel és nem áll meg.. Az indokot amiért WWE Bajnok lett – tudjuk és nem szeretnénk többször hangoztatni. A mostani küzdelmüktől sem várhatunk túl sokat, Jinder esélyesebb de nincs kizárva Nakamura győzelme. Mondhatjuk, hogy egyenlő esélyekkel indulnak immáron.


Shane McMahon vs. Kevin Owens – Hell in a Cell Falls Count Anywhere Match

A viszály ami #2.. Kezdődött minden AJ Styles-nél amikor közeledett a United States Bajnoki övhöz. Számtalan csatát vívott Kevinnel és felül is sikerült kerekedni felette, hisz jelenleg is ő birtokolja az övet. A SummerSlam-re úgy mentek, hogy Shane volt a speciális meccsbíró és Kevin szerint egyértelműen csalt Shane – ezzel győzelemhez segítve Styles-t. Ezután folytatódott a viszály közöttük amit ismét elbukott Owens és ezt sem tökélte be – továbbra is a SmackDown főirányítóját hibáztatva. Owens az adásokat követően megtámadta Shane-t és ezzel alá is írta a küzdelmüket a pokol kapuiba. Kettejük küzdelme szerintünk igazán király lesz. Mindketten megmutatták, hogy mit is tudnak. Shane cellákról ugrik le, Owens pedig mindenkivel szembeszáll. Várjuk, finom lesz!


Ennyi lenne a Hell In a Cell Előzetesünk, reméljük tetszett! A holnapi nap folyamán érkezünk élő közvetítés linkekkel melyeken élőben követhetik a gálát vasárnapról -hétfő virradóra. Persze hétfőn délelőtt – szokásosan érkezünk a gála teljes összefoglalójával!

Talán ezek is érdekelhetnek:

1 válasz

  1. 2017-10-08

    […] WWE Hell In a Cell 2017. – Előzetes […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.