WWE Hell In a Cell 2017. – Összefoglaló

A 22 ezer férőhelyes Little Ceasars Aréna adott otthont annak a PPV-nek amit sokan csak úgy ismernek, mint a pokol kapui. Az ideit a SmackDown Szupersztárjai hozták el nekünk.

Nézzük tehát a gála összefoglalóját!

Visszanézhető adás a cikk alján, vagy kattints ide!


KICKOFF SHOW


FŐ SHOW

New Day (c) vs. The Usos – SmackDown Tag Team Bajnoki címmérkőzés – Hell In a Cell Match

Nagy csatára számítottunk a két csapattól hisz mégiscsak történelmet próbáltak írni. Nem volt kegyelem egyik féltől sem, csak brutalitás. Az ikrek célja egyértelművé vált, a fő céljuk, hogy kiiktassák Big E-t. Nem voltak képesek rá, a húzóerő tartotta magát. Woods próbált segédkezni, de nem sokat tudott hozzátenni a küzdelemhez.

Az ikrek ezután könnyedén intézték elfelé egyre jobban Big E-t és egy tuskísérlet után megszerezték volna a győzelmet, de Woods az utolsó pillanatban valahogyan mentette a meccset. Ennek következtében egyre jobban vonták kifelé a forgalomból Big E-t aztán Woods-ot könnyűszerrel kopogtatták a játékszerek és splash használatával.


Rusev vs. Randy Orton

Rusev ígéretéhez híven sarokba szorította a viperát. Valameddig. Sokra azonban nem ment vele, jó – sikerült fárasztani Ortont. Győzelmet nem ért a sok erőfeszítése, hisz Orton átment viperába és egy RKO-val kifektette a Bolgár Barbárt.


AJ Styles (c) vs. Baron Corbin vs. Tye Dillinger – United States Bajnoki címmérkőzés – Triple Threat

Meglepődtetek ti is, igaz? A gála elején Daniel Bryan hivatalosan is bejelentette, hogy Dillinger részt vehet Styles és Corbin küzdelmében.

A küzdelem kezdetét vette és Dillinger szereplésével el is vált már az adás elején, hogy ki szerez győzelmet. Az összecsapásban Styles és Dillinger próbált összedolgozni Corbin ellen, de aztán egymás ellen is menniük kellett. Corbin jól bírta a strapát, végül Dillinger elszenvedte Styles-től a Phenomenal Forearm-ot – Corbin hirtelen bepattant a ringbe és ráfeküdt a tehetetlen Dillinger-re, majd megnyerte a United States Bajnoki övet. Egyébként nem volt rossz küzdelem.


Natalya (c) vs. Charlotte Flair – SmackDown Női Bajnoki címmérkőzés

Sokat várhattunk volna a küzdelemtől, de nem. Charlotte komoly lehetőséget kapott a bajnoki övre, de nem tudott vele élni. Végig adok-kapok szituáció a hölgyek között – végezetül pedig Charlotte megmenekült a Sharpshooter-ből de az acélszéktől már nem – a bajnok felkapott egyet és így DQ lett a meccs vége.


Jinder Mahal (c) vs. Shinsuke Nakamura – WWE Bajnoki címmérkőzés

Elérkeztünk ahhoz a küzdelemhez amit talán sokan a legjobban vártak. Mahal bukását. Megkaptuk a SummerSlam második felvonását – Jinder segítségei is jelen voltak, nem volt könnyű dolga Nakamurának. Végül a bíró megelégelte a Singh testvéreket és elzavarta őket – ezt követően Mahal elszenvedte Kinshasa-t de a keze fent volt a kötélen. Megzavarta kihívóját ezután és kopogtatni is tudta..


Bobby Roode vs. Dolph Ziggler

Pörgős küzdelmet szállítottak nekünk a srácok. Végig adok-kapok uralkodott. Ziggler végül nem tudta megszerezni a győzelmet, alulmaradt Roode-dal szemben. Mr. Glorious ünnepelt, de Ziggler feltámadt és egy Zig Zaggel ajándékozta meg.


Shane McMahon vs. Kevin Owens – Falls Count Anywhere & Hell in a Cell Match

Főmérkőzés. Shane az érkezése után azonnal nekirontott Owensnek aki lassan, de válaszolni tudott. Kezdetét vette az igazi bunyó – Owens egyből a sarokból próbálkozott, de Shane hárított. Innentől kezdve pedig végig olyan manőverek követték egymást amit mindkét félnek sikerült megúsznia; Owens asztalokat állított – Shane is ugrált volna, de mindketten hárították a másik manőverét. Shane ezután könnyedén adta be a Coast to Coast-t a kukával együtt. A cellából szeretett volna kijutni a főnök és sikerült, mielőtt még egy kicsit megdarálta Owens-t.

Kijöttek a ketrecből és itt Owens válaszolni tudott azonnal egy DDT-vel. Owens elkezdett mászni a cella tetejére, de Shane magához tért és utánaeredt.. Komoly bunyó vette kezdetét a cella tetején amit Owens megunt és lefelé próbált mászni – de lezuhant.. Shane is leérkezett és láttuk, hogy Owens már nem bírja tovább – sima győzelmet tudott volna szerezni Shane, de nem! Ütések követték egymást, majd Shane arra a bizonyos ugrásra gondol. Igen, mint Takernél.

Owens-t letette az asztalra és ugrik…. De Owens-t elsegítik onnan.. Valaki. Így Shane elvéti az ugrást. Shane fekszik és felbukkan Sami Zayn. Mindenki hatalmas meglepetésként figyel fel Owens egykori legjobb barátjára aki elkezdi húzni Owens-t és ráfekteti főnökére – ezzel hozzásegítve a győzelemhez.

Ezekkel a képekkel zárult az adás, Kevin Owens tehát legyőzte főnökét – Shane McMahon-t. Sami Zayn ugyan segített neki és hivatalosan is heel turn-t vett. Nagyon izgalmas SmackDown adás vár ránk majd kedden, kíváncsian várjuk!


Visszanézhető ADÁS:

Talán ezek is érdekelhetnek:

2 hozzászólás

  1. 2017-10-09

    […] WWE Hell In a Cell 2017. – Összefoglaló […]

  2. 2017-10-10

    […] WWE Hell In a Cell 2017. – Összefoglaló […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.