WWE Money in the Bank 2017. – Előzetes

Holnap éjjel kerül megrendezésre a SmackDown által prezentált 2017-es Money in the Bank PPV. Saint Louis sportcsarnokában, a Scottrade Center-ben. Hat mérkőzésről van tudomásunk, megrendezésre kerül a történelem első Női létrás meccse, persze ez a férfi szupersztárok között sem marad el. Valamint terítékre kerül a WWE Bajnoki Cím, ahol Randy Orton esélyt kap a visszaszerzésre.

KickOff Show – hétfő hajnal, 01:00-02:00

Hype Bros vs. The Colons – KickOff Mérkőzés

A visszatérő Zack Ryder rögtön összeállt régi társával Mojo-val, és rögtön mérkőzést is kaptak.

Szerinted ki szerez győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Fő Show – hétfő hajnal, 02:00-05:00

AJ Styles vs. Shinsuke Nakamura vs. Baron Corbin vs. Kevin Owens vs. Sami Zayn vs. Dolph Ziggler – Money in the Bank Létrás Meccs

6 szupersztár, egy létra, egy cél. Fel kell mászni a létrára és megszerezni a táskát. Az alábbi szupersztárok közül jelenleg megjósolhatatlan, hogy ki szerez győzelmet.. A legesélyesebb jelenleg Baron Corbin, vagy a giga-over Styles mellett a szintén over Shinsuke Nakamura. Az a szupersztár aki képes lesz megszerezni a táskát – az egész életét megváltoztathatja a szerződés ami benne lapul.

Szerinted ki szerzi meg a táskát?

View Results

Loading ... Loading ...

Charlotte Flair vs. Natalya vs. Becky Lynch vs. Carmella vs. Tamina – Női Money in the Bank Létrás Meccs

A történelem első női létrás meccse. Talán kellett is, hisz a hölgyek sem haladtak jó irányba, csak hétről-hétre kaptuk a különböző Tag Team küzdelmeket közöttük és mindnek tömegbunyó lett a vége. A táska megváltoztat mindent, az a hölgy aki megszerzi, bárhol és bármikor beválthatja az aktuális Női bajnok ellen.

Szerinted ki szerez győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Naomi (c) vs. Lana – SmackDown Női Bajnoki Címmérkőzés

Lana megérkezett és mérkőzést kapott. Naomi-nak nem volt ellenfele a PPV-re, majd a debütáló Lana igaz a Női létrás meccsbe szeretett volna bekerülni, de az irányító nem adott esélyt neki. Később, Naomi kérte a címmérkőzést, meglátjuk hogy teljesít első (debütáló) mérkőzésén a Ravishing hölgy.

Szerinted ki szerez győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

The Usos (c) vs. The New Day – SmackDown Tag Team Bajnoki Címmérkőzés

Április óta védik címeiket az Uso ikrek. Komolyabb feladatot nem is kaptak mondjuk címeikre azóta. A New Day-es srácok azonnal esélyt kaptak a címmérkőzésre mikor visszatértek, a szupersztár cserék miatt pedig a SmackDown-on kötöttek ki. Ez a küzdelem viszont annál inkább érdekes, könnyen avathatunk új bajnokokat.

Szerinted kik szereznek győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Jinder Mahal (c) vs. Randy Orton – WWE Bajnoki Címmérkőzés

Sokként érte az egész WWE Univerzumot, mikor Jinder Mahal a 2017-es Backlash-en legyőzte Randy Orton-t és vált WWE Bajnokká. Azóta nem igazán láthattuk őket egymás ellen küzdeni, illetve követve a híreket lehetetlen jósolni bármit is. Randy hazai közönség előtt szerepel, kíváncsian várhatjuk mit lép a visszavágó mérkőzésen.

Szerinted ki szerez győzelmet?

View Results

Loading ... Loading ...

Ennyi lenne az Előzetes, holnap délután felé érkezünk az ÉLŐ KÖZVETÍTÉS linkekkel a megszokott módon, legyetek naprakészek és figyeljétek Facebook oldalunkat is! 🙂

Talán ezek is érdekelhetnek:

1 válasz

  1. 2017-06-18

    […] Money in the Bank 2017. – Előzetes […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.